lightswing twin duo ophangsysteem voor twee hanglampen quick release review plafondlamp ophangsysteem mat wit

Lightswing ophangsysteem; jouw hanglamp hangt goed!

Er is nu een goede oplossing te koop die ervoor zorgt dat jouw hanglamp altijd op de juiste plaats aan het plafond hangt. Je hoeft geen gaten meer te boren en kabelgoten te verleggen. Met het Lightswing ophangsysteem hangt jouw hanglamp altijd op de juiste plaats aan het plafond, zonder gedoe!

Een hanglamp of plafondlamp ophangen

Vaak genoeg is het ophangen van jouw nieuwe lamp nog een hele klus. Je wilt natuurlijk direct de juiste plaats op het plafond uitkiezen voor het boren van gaten. En is de stroomkabel van de lamp wel lang genoeg? De gaten van de oude plafondlamp zijn natuurlijk te groot of juist te klein. En ze zitten bijna nooit op de plaats waar ze zouden moeten zitten. Als je geen klusheld bent, hangt jouw mooie nieuwe hanglamp misschien toch niet helemaal waar je hem zou willen hebben. Maarja, die nieuwe kabelgoot die je net hebt vastgeplakt wil je ook niet weer loshalen toch? Met Lightswing ophangsysteem hoef jij nooit meer te twijfelen. Jouw plafondlamp hangt voortaan perfect op de juiste plaats!

Je plafondlamp of hanglamp verplaatsen?

Dat is eigenlijk geen goed idee. Het boren van nieuwe gaten in je plafond en het plaatsen van die afdek plaatjes. Mooier wordt jouw plafond er allemaal niet van! En dan is er nog die kabelgoot! Hoe krijg je die nu strak tegen het plafond? Misschien heb jij wel een broos en zacht plafond waar je het liefst zo min mogelijk in boort en schroeft? De Lightswing is voor jou de oplossing! Het verplaatsen van een lamp is met het Lightswing ophangsysteem niet langer een probleem.

lightswing single twin mono duo ophangsysteem voor hanglampen quick release review hanglamp ophangsysteem mat zwart
Wat is het Lightswing ophangsysteem?

Het Lightswing ophangsysteem is een super handige oplossing die jou helpt om jouw hanglamp precies op de juiste plaats op te hangen. Het plafond zit niet meer vol gaten van oude hanglampen. En ook die lelijke verkleurde afdek kapjes op je plafond behoren tot het verleden. Wanneer jij het Lightswing ophangsysteem aan je plafond hebt vastgemaakt, hangt jouw lamp stevig en strak aan het plafond!

Hoe werkt het Lightswing ophangsysteem?

Het Lightswing systeem is heel simpel bij jou thuis te monteren. Volg de stappen in de handleiding van het Lightswing ophangsysteem en voor je het weet hangt het systeem strak aan je plafond. Met het Lightswing ophangsysteem zorg jij er op drie manieren voor dat jouw hanglamp op de plek hangt die jij wenst. De Lightswing oplossing biedt veel flexibiliteit!

Je kunt het Lightswing ophangsysteem, met jouw hanglamp eraan, maarliefst 360º graden draaien. Het systeem draait eigenlijk rondom het bevestigingspunt aan je plafond. Verder kun je de arm van het Lightswing hanglamp ophangsysteem tot 80 centimeter in beide richtingen verschuiven. De combinatie van verschuiven en draaien zorgt ervoor dat jouw hanglamp precies op de juiste plek hangt!

Het superhandige Quick Release koppelsysteem van de Lightswing laat jou je hanglamp snel en eenvoudig vervangen. Als je nog eens een nieuw model hanglamp koopt, kun je die heel snel weer monteren op jouw Lightswing ophangsysteem. Het verwisselen of vervangen van jouw hanglamp is dus zo gepiept dankzij Lightswing!

Past mijn hanglamp in het Lightswing ophangsysteem?

Het antwoord is bijna altijd ja. De Lightswing is namelijk te gebruiken met elke hanglamp, zolang die niet meer weegt dan maximaal 3,5 kilogram. Het is daarbij ook niet van belang of jij een hanglamp hebt met een snoer, staaldraad of ketting. Je kunt de Lightswing met al deze verschillende hanglampen combineren. De sterke constructie van de Lightswing zorgt ervoor dat jouw plafondlamp stevig hangt op de mooiste plek. En omdat er twee verschillende uitvoeringen van de Lightswing zijn, kun je zelfs kiezen tussen een ophangsysteem voor een of twee hanglampen. De uitvoering voor twee hanglampen is zo sterk dat je hier twee hanglampen met elk een gewicht van maximaal 3.5kg aan kunt ophangen.

Hoe kan ik het Lightswing ophangsysteem monteren?

Je hoeft geen klustalent te zijn om jouw Lightswing ophangsysteem aan het plafon te monteren. Bij de Lightswing wordt een hele duidelijke handleiding meegeleverd. Met hulp van de instructies uit de handleiding gaat het jou lukken om de Lightswing in enkele stappen veilig en stevig te monteren. Daarna kun je jouw hanglamp gemakkelijk bevestigen aan de Lightswing met behulp van het Quick Release systeem. De gebruiksaanwijzing voor het ophangsysteem is verder gelijk. Het maakt niet uit of je de Lightswing in mono of duo versie hebt gekozen. De Lightswing voor een enkele lamp is net zo gemakkelijk te plaatsen als de versie voor twee lampen!

Je kunt ook al nadenken over de plek waar je de Lightswing wilt gaan gebruiken. Misschien wil je de Lightswing in je woonkamer of slaapkamer gaan gebruiken? Of is de beste plaats voor de Lightswing toch je eetkamer? Hoe zou de Lightswing staan in je nieuwe leefkeuken of boven jouw kookeiland?

Welke Lightswing ophangsysteem uitvoeringen zijn er?

Je kunt de Lightswing bestellen in twee verschillende uitvoeringen, namelijk de Lightswing Single en de Lightswing Twin. Het Lightswing Single ophangsysteem is bedoeld voor één hanglamp. Als je twee hanglampen aan jouw plafond wil kunnen monteren, kun je kiezen voor de Lightswing Twin.

Dan kun je nog kiezen uit drie kleuren. Ga jij voor de Lightswing in mat wit, mat zwart of in RVS? Kies de kleur die het beste bij jou en jouw interieur past! Er is door de ontwikkelaars achter de Lightswing veel aandacht besteed aan het ontwerp en design. Daarom zal de Lightswing in elk interieur een mooie toevoeging zijn. En vergeet niet dat je ook afscheid kunt nemen van die lelijke kabelgoten en afdekkappen!

Wat zijn jouw ervaringen met het Lightswing hanglamp ophangsysteem?

Ben jij al een gebruiker van het Lightswing hanglamp ophangsysteem? Hoe moeilijk of hoe makkelijk is het om dit ophangsysteem voor je plafondlamp te monteren? Heb jij al positieve ervaringen opgedaan met de Lightswing? Zijn er al momenten geweest waarop jij heel blij was met dit ophangsysteem van jouw plafondlamp?

Natuurlijk is de Lightswing heel praktisch als je veranderingen aanbrengt in jouw interieur. Misschien heb je jouw eettafel vervangen en zorgt de Lightswing ervoor dat jouw lamp er weer mooi boven kan hangen? Of heb je juist een hele mooie nieuwe lamp gekocht die dankzij de Lightswing heel fraai hangt aan jouw plafond?

Ook tijdens bijzondere gelegenheden is de Lightswing een uitkomst. Als jij je tafel voor een feest of vriendenavond op een andere plaats wilt neerzetten, is het heel fijn dat je lamp toch weer perfect boven tafel kan hangen!

Heb jij misschien al gebruik gemaakt van het Quick Release systeem van de Lightswing? Of kun je foto’s delen van de Lightswing Single / Twin bij jou thuis? Deel jouw review van de Lightswing!

Andere goede tips voor een fris en modern interieur

Mogelijk krijg jij ook inspiratie voor jouw interieur als je de artikelen leest over hanglamp Lucide of over de wijnrekken en wijnkasten? Of kijk je al met een schuin oog naar buiten en zoek je nog naar een mooie terrasverwarmer of barbecue?

Lightswing ophangsysteem

109,95
4.25

Lightswing Single

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *