weber gbs touch-n-go houtskool bbq met ventilatieroosters temperatuurmeter en kookwekker

Weber Performer touch-n-go barbecue

Ben jij op zoek naar een luxe barbecue? Een houtskool barbecue waarmee jij de lekkerste gerechten kunt bereiden? En dan moet de bereiding natuurlijk weinig moeite kosten! Dan is de Weber Performer touch-n-go barbecue de beste houtskool barbecue voor jou! Met deze premium GBS houtskool barbecue tover jij gemakkelijk heerlijke barbecue gerechten op tafel.

De Weber Performer touch-n-go barbecue; alles voor een geslaagde barbecue!
  • Groot grillrooster met een doorsnede van 57 cm
  • Optimale luchtcirculatie dankzij de geëmailleerde ketel en deksel
  • Je barbecue is snel op temperatuur met het Weber snelstarter systeem Touch-n-go
  • Met dekselthermometer en afneembare kookwekker
  • Handige houtskoolhouders
Houtskool barbecue met voldoende werkruimte en opbergruimte

Alles begint met genoeg ruimte! De Weber Performer touch-n-go barbecue heeft een groot metalen werkblad en een ruim barbecue rooster. Het barbecue rooster heeft een diameter van 57 centimeter. Op dit grote oppervlak is dus genoeg ruimte voor het bereiden van verschillende stukken vlees, vis en groente. Onderin is deze Weber Performer GBS barbecue uitgerust met een handige opbergbak. Je kunt deze opbergbak natuurlijk gebruiken als een afvalemmer. Maar de opbergbak kan ook dienen als een plek voor jouw briketten voorraad. Of ook leuk; maak er een koel opbergvak van voor blikjes frisdrank en bier! Met de afneembare kookwekker houd jij de controle! Elk gerecht van jouw Weber Performer GBS krijgt zo de juiste garing. Eet smakelijk!

weber performer touch-n-go barbecue gbs houtskool review beste barbecues op houtskool test
Het Weber GBS grillrooster – jouw Weber houtskool barbecue op verschillende manieren gebruiken

Jouw Weber Performer touch-n-go barbecue is voorzien van een zogenaamd GBS grillrooster. Het Weber GBS system (Gourmet Barbecue System) betekent dat het middendeel van het barbecue grillrooster uitneembaar is. Op deze plek in het midden van jouw grillrooster kan jij allerlei andere Weber GBS accessoires plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Gourmet pizzasteen of een Gourmet wok boven op jouw houtskool barbecue? Het Weber GBS systeem zorgt er dus voor dat jij met jouw Weber Performer GBS houtskool barbecue ook heerlijke pizza’s, vers brood en wokgerechten kunt klaarmaken.

Hoe werkt Weber Touch-n-go op mijn houtskool barbecue?

Met het Weber touch-n-go systeem zorg jij ervoor dat jouw houtskool barbecue supersnel op temperatuur is! Weber touch-n-go is een gasontstekingssysteem. Eigenlijk is Weber touch-n-go een snelstarter voor jouw Weber GBS barbecue. Weber touch-n-go werkt heel eenvoudig. Door een kleine bus propaangas in de touch-n-go aansluiting te klikken en de knop om te draaien, kun je jouw houtskool barbecue elektrisch ontsteken. De gasvlammen onder jouw houtskolen of briketten worden supersnel heet! Je hoeft geen aanmaakblokjes of gel te gebruiken bij deze barbecue. Na pakweg 5 minuten kun je de touch-n-go snelstarter knop uitzetten. Nu is het een kwestie van 10 minuten wachten en dan kun je jouw houtskool briketten uitspreiden. Het barbecue feest kan nu echt gaan beginnen!

Wat is er nog meer belangrijk bij een houtskool barbecue? De luchtcirculatie!

Zonder een goede luchtcirculatie kun jij jouw houtskool barbecue niet op temperatuur houden. Gelukkig is de luchtcirculatie op deze mooie Weber Performer touch-n-go barbecue uitstekend! Zowel het deksel van de barbecue als de ketel zijn gemaakt van geëmailleerd porselein. Daardoor houdt de Weber premium GBS barbecue de warmte heel goed vast. Op de temperatuur meter op het deksel kun je op elk moment de temperatuur van jouw barbecue controleren. Met het ventilatierooster van roestvrij aluminium kun je de luchtcirculatie perfect regelen.

Indirect barbecueen en het deksel van jouw houtskool barbecue als windscherm gebruiken!

Standaard ontvang je bij deze houtskool barbecue ook 2 Char-basket houtskoolhouders. Daarmee kun je ook indirect barbecueën. Wat is indirect barbecueen? Wanneer je de 2 houders met houtskool briketten aan de zijkanten van de ketel plaatst, zal de warme lucht zal als een hetelucht oven door de barbecue gaan circuleren. Deze manier van verwarmen is ideaal voor het bereiden van grotere stukken vlees. Slow cooking met jouw Weber GBS barbecue!

De dekselgreep kun je altijd veilig gebruiken. Ook als jouw houtskool barbecue op hoge temperatuur is. De greep van het desksel is voorzien van een hittegreep. De zogenaamde Tuck-Away dekselhouder kun jij op 2 manieren gebruiken. Je kunt het deksel helemaal van jouw Weber barbecue afhalen wanneer je deze niet nodig hebt. Maar wat ook handig is; je kunt het deksel met de dekselhouder als windscherm gebruiken. Jouw barbecue blijft zo nog beter op temperatuur. Wind uit verkeerde richtingen heeft hier geen invloed op en het zorgt er ook voor dat jij nog veiliger kunt barbecueen!

Je Weber houtskool barbecue gemakkelijk schoon houden en verplaatsen

Onder de ketel van deze Weber barbecue vind je het Weber One Touch systeem. Kort gezegd kun je met dit systeem in één beweging al het as uit de ketel van je barbecue verwijderen. De as uit de barbecue wordt opgevangen in de grote aspan. Deze aspan is uitneembaar. Dankzij dit handige systeem heb jij nooit meer vieze handen en is de ketel van jouw barbecue supersnel weer schoon! Het stabiele onderstel van de Weber barbecue zorgt ervoor dat je de barbecue op elke gewenste plek stevig kunt neerzetten. De wielen hebben een stopfunctie.

Houtskool barbecues vergelijken

Ben jij overtuigd? Vind jij ook dat de Weber Performer touch-n-go een van de beste houtskool barbecues is van 2021? Of wil je meer lezen over andere goede houtskool barbecues? Bekijk dan de barbecue kiezen en kopen pagina.

Weber Performer touch-n-go barbecue

530,55
4.35

Weber Performer GBS

4.4/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *