opblaasbaar lucht zwembad luxe jacuzzi spa voor 4 personen met jets en led verlichting

Lucht zwembad kopen

Is er warm zonnig weer op komst? Onder je overkapping of parasol is het prima uit te houden met een ijskoud drankje. Maar weet jij wat nog veel fijner is? Als je helemaal kunt afkoelen en ontspannen in je eigen lucht zwembad! Heb jij nog ergens een paar vrije vierkante meters waar jouw lucht zwembad kan staan? Dan wordt het misschien wel tijd om een mooi lucht zwembad te kopen! Of is een opzetzwembad kopen een beter idee? Lees hieronder meer over de beste lucht zwembaden en opzetzwembaden van dit moment. Waarop kun je letten bij het kopen van een nieuw opblaasbaar zwembad of opzetzwembad? Wat kost een lucht zwembad met pomp? Maak gebruik van de tips en koop het lucht zwembad of opzetzwembad dat goed bij jou past!

Lucht zwembad met pomp voor de tuin

Als je op zoek bent naar een goedkoop lucht zwembad, kun je voor lage kosten al een heel leuk lucht zwembad voor familie en vrienden kopen. Kinderen hebben veel plezier in een rechthoekig of rond lucht zwembad. Natuurlijk is het handig om te letten op de afmetingen van het lucht zwembad. Is er voldoende vrije ruimte om het lucht zwembad te kunnen opzetten en blijft er na het oppompen nog voldoende ruimte over om te kunnen bewegen? Misschien zit er wel een zwembad ladder of zwembad trapje bij jouw lucht zwembad? Dan is het wel zo fijn als er ook ruimte is om die neer te zetten. Ben jij klaar om jouw lucht zwembad te kopen? Of kijk jij ook naar een opzetzwembad?

Opzetzwembad met frame

Een opzetzwembad is een stevig zwembad dat met een frame wordt geleverd. De meeste opzetzwembaden zijn rechthoekig en komen dus met een groot of klein frame afhankelijk van de afmetingen. Een opzetzwembad kun je vrij gemakkelijk opzetten en hoeft dus niet te worden opgepompt zoals een lucht zwembad. De stevige wanden en de buizen van het frame zorgen ervoor dat jouw opzetzwembad een stuk steviger is. De opzetzwembaden hebben vaak een hogere rand en er kan meer water in. Als je een zwembad zoekt voor de tuin waar je ook echt in kunt bewegen en zwemmen, dan is een opzetzwembad vast iets voor jou!

intex easy set lucht zwembad opblaasbaar met filterpomp
Intex Easy set opblaasbaar lucht zwembad
De beste opblaasbare lucht zwembaden van dit seizoen

Goedkope en hele goede lucht zwembaden zijn de lucht zwembaden van Bestway. Kies het Bestway lucht zwembad met de juiste vorm en afmetingen en neem na het oppompen een verkoelend bad in jouw lucht zwembad! Door direct een geschikte luchtpomp bij jouw lucht zwembad te bestellen, is jouw luchtzwembad sneller klaar voor gebruik. Afkoelen in je eigen lucht zwembad met een koel drankje; dat is een prima plan voor de warme zomerdag!

Lucht zwembad beste koop 2021
De beste opzetzwembaden van dit seizoen

Populaire opzetzwembaden zoals die van Intex zijn betaalbaar, snel op te zetten en bieden heel veel zwemplezier! Met het stevige buizen frame kun jij jouw intex zwembad veilig en snel opzetten, zonder dat je daarvoor een zwembad expert hoeft te zijn! Volg de instructies in de handleiding van jouw opzetzwembad. In enkele handige stappen kun jij in jouw tuin een heel mooi opzetzwembad opzetten, zonder dat dit heel veel geld moet kosten! De Intex opzetzwembaden zijn van hoge kwaliteit en kunnen letterlijk tegen een stootje.

bestway power steel opzetzwembad ovaal met ladder en filterpomp
Bestway Power Steel opzetzwembad ovaal
Opzetzwembad beste koop 2021

Houd er wel rekening mee dat je bij grotere opzetzwembaden ook een zwembad filterpomp en bijvoorbeeld chloortabletten nodig hebt. Deze zwembad onderhoudskit zorgt ervoor dat het zwembad water in goede conditie blijft en dat je hier lang van kunt genieten!

opblaasbaar lucht zwembad luxe jacuzzi spa voor 4 personen met jets en led verlichting
Lay-Z luxe opblaasbare jacuzzi spa hottub
Je zwembad onderhouden

Schoon zwemwater in je opzetzwembad is heel belangrijk. Stilstaand water in jouw opzetzwembad dat je niet voldoende schoon houdt, zal na korte tijd allerlei bacterien bevatten waar je ziek van kunt worden. Houd er daarom rekening mee dat je bij een opzetzwembad ook een filterpomp en voldoende chloortabletten nodig hebt. Met deze zwembad benodigdheden blijft jouw zwembad water heel fijn om in te zwemmen en af te koelen!

Hoe werkt een zwembad filterpomp?

Een zwembad filterpomp doet het volgende. De filterpomp in jouw opzetzwembad of lucht zwembad zuigt het zwembad water aan en filtert het vuil eruit. Hierbij kun je denken aan blaadjes, zand en haar. Een filterpomp is aan de binnenzijde vaak voorzien van een cartridge van papier. Deze cartridges kun je vervangen wanneer deze erg vuil is geworden. Losse cartridges voor jouw filterpomp kun je online nabestellen. Als het vuil uit het zwembad water is opgevangen, pompt de filterpomp het schone water weer terug het zwembad in. Vergeet niet dat je, om bacteriën in het water te doden, chloortabletten nodig hebt. Ook deze kun je voor een aantrekkelijke prijs online bestellen. In de handleiding van je zwembad kun je instructies vinden over het schoon houden van het zwemwater.

Wat is het voordeel van een zandfilterpomp?

Een zandfilterpomp werkt anders dan een filterpomp. Wanneer je een zandfilterpomp in jouw opzetzwembad hebt geplaatst, zuigt deze het zwembad water aan. Vervolgens wordt dit water met kracht door heel fijn filterzand geperst. Vuil uit het zwembad water blijft zo in het zandfilter achter. Het schone en gefilterde zwembad water wordt daarna in het zwembad terug gepompt. Het voordeel van een zandfilterpomp is, dat ook hele klein vuildeeltjes en bijvoorbeeld insecten en algen door dit type filter worden opgevangen. Het filterzand in jouw zandfilterpomp gaat langer mee dan de cartridges in een standaard filterpomp. Dit filterzand gaat doorgaans 3 jaar mee.

Meer inspiratie voor jouw tuin!

Even geen zin meer om te spatteren in je zwembad? Lees je favoriete tijdschrift en doe daarna een lekker zonnig zomerslaapje in jouw coole Fatboy Headdemock hangmat! En heb jij al nagedacht over een gezellige vuurkorf voor op het terras? Na een smakelijk hapje dat je bereid hebt op jouw barbecue, heb jij je slimme waterregelaar via de telefoon app supersnel ingesteld. Het groen in jouw tuin krijgt later vanavond ook weer genoeg water!

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *