goedkope video deurbel met camera slimme draadloze video doorbell with camera and app

Goedkope video deurbel met camera

Wil jij ook graag weten wie er voor de deur staat? Maar wil jij niet betalen voor zo’n peperdure deurbel met camera? Dan is deze nieuwe goedkope video deurbel met camera misschien wel iets voor jou! Dankzij deze draadloze video deurbel weet jij altijd wie er aangebeld heeft, real time! Bovendien stuurt deze slimme video deurbel meldingen naar je telefoon via de app. Jij kan meteen live meekijken en een gesprek voeren met de persoon aan de voordeur. Waar je ook bent of hoe laat het ook is; jij mist niemand meer wanneer je deze goedkope video deurbel met camera bij de voordeur geinstalleerd hebt. Zelfs in het donker geeft de video deurbel een scherp beeld met behulp van de infrarood functie.

Slimme video deurbel met camera en gong

Voor een aantrekkelijke prijs bezorg jij jezelf en je familie in huis een veilig gevoel. Jullie goedkope video deurbel met camera stuurt haarscherpe HD beelden naar je telefoon via de gratis app. En heb jij je telefoon toevallig even niet in de buurt, dan hoor je dankzij de gong dat er is aangebeld en er iemand aan je voordeur staat. De camera van deze video deurbel is uitgevoerd met een groothoek lens die ook een uitstekend nachtzicht oplevert. Houd jouw voordeur en de directe omgeving bij je woning in de gaten. Je hebt met deze slimme video deurbel altijd direct contact met wie er aanbelt. Of je nu in de tuin of aan de andere kant van de wereld bent, deze goedkope video deurbel met camera is de oplossing!

Hoe installeer ik mijn draadloze video deurbel met camera?

Je kunt deze slimme en voordelig geprijsde video deurbel met camera gemakkelijk zelf installeren. Er wordt een duidelijke nederlandse handleiding meegeleverd als je de video deurbel online bestelt. Volg de aanwijzingen en instructies van de handleiding bij het plaatsen van jouw video deurbel.

slimme video deurbel met simpele installatie handleiding alternatief voor ring video doorbell
Push notificaties op jouw telefoon van de video deurbel
Je video deurbel met camera eenvoudig verbinden met je Wi-Fi thuisnetwerk

Jij kunt jouw draadloze en goedkope video deurbel met camera heel gemakkelijk verbinden met je wifi netwerk thuis. Houd er wel rekening mee dat deze video deurbel uitsluitend met 2.4 Ghz wifi verbonden kan worden. Helaas ondersteunt de video deurbel nog geen 5Ghz wifi. De XSH Cam App die deze video deurbel gebruikt, is gratis en kun jij installeren op je iOs of Android mobiele telefoon. Ook de cloud opslag service van deze app is helemaal gratis! En wil je toch liever videomateriaal niet in de cloud opslaan? Dan kan dat op de meegeleverde Micro SD kaart van 32GB.

Een goedkope video deurbel met camera plaatsen zonder draden!

Dat is natuurlijk een groot voordeel! Geen gedoe met draden als jij deze video deurbel bij jouw voordeur gaat installeren. Er worden standaard 3 oplaadbare batterijen meegeleverde bij de slimme video deurbel. Je wordt via de deurbel met een app bericht gewaarschuwd als de batterijen bijna leeg zijn. En wil jij toch liever je deurbel met draden aansluiten voor continu stroom? Dan kan dit ook! Je bespaart jezelf dan de moeite van batterijen opladen of telkens losse batterijen kopen voor je deurbel.

Veiligheid bij jouw voordeur voor weinig geld

Koop deze goedkope video deurbel met camera en verhoog daarmee direct de veiligheid bij jouw voordeur. De bewegingssensoren in de camera van jouw slimme video deurbel houden de wacht. De video deurbel stuurt automatisch push berichten naar jouw telefoon als er beweging is bij jouw voordeur of wanneer er wordt aangebeld. Je hoeft geen fortuin meer uit te geven aan een dure video deurbel! Deze video deurbel is goedkoop, komt met een gratis app en is dus een goed alternatief voor bijvoorbeeld de Ring video deurbel.

Meer oplossingen voor jouw smart home

Zou jij het liefste alles in huis met een smartphone app bedienen? Heb jij wel interesse in meer home automation en smart home oplossingen? Dan heb je misschien de slimme wifi waterkoker en Eve Aqua smart water controller al wel ontdekt! En heb jij al gedacht aan multiroom wifi om het draadloze bereik van jouw wifi thuis te verbeteren?

goedkope video deurbel met camera

59,95
4.25

slimme video deurbel

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *