beste wasmachine verhoger wasdroger verhoger kiezen wasmachine verhoging wastoren dubbele wasmachine verhoger duo review

Wasmachine verhoger

Je zult het vast herkennen; de rugpijn bij het inladen en uitladen van je wasmachine. En ook bij het vullen en weer legen van de wasdroger neem je vast een ongemakkelijke houding aan. Met een kromme rug je kleding in en uit je witgoedapparaten halen is gewoon niet fijn. Voor gezinnen met kinderen is dit een terugkerend ritueel dat meerdere keren per week plaatsvindt. Gelukkig zijn er nu oplossingen gevonden voor deze situatie. Een wasmachine verhoger zorgt ervoor dat jij zonder te bukken bij jouw wasmachine en wasdroger kunt!

De wasmachine verhoger zorgt voor een comfortabele werkhoogte

Een wasmachine verhoging zorgt ervoor dat jouw wasmachine en wasdroger op een comfortabele werkhoogte komen te staan. Rugklachten behoren voorgoed tot het verleden. Online kun je op verschillende websites al veel informatie vinden over allerlei soorten wasmachine verhogers. De basis van een wasmachine verhoger is een stevige metalen verhoging of sokkel met verstelbare voetjes. De voetjes maken het voor jou mogelijk om jouw wasmachine of droger stabiel en volledig recht te kunnen verhogen. De vloer waar jouw wasmachine en wasdroger op staan, is vaak niet helemaal egaal en vlak. De verstelbare pootjes lossen dit op.

Een wasmachine verhoger uitkiezen

Na wat speurwerk op internet heb jij het vast al gezien; er zijn verschillende soorten wasmachine verhogers te koop. Waar kun je op letten bij het kiezen van wasmachine verhogers? Hoe weet je of een bepaald type wasmachine verhoging geschikt is voor jouw wasmachine of je wasdroger? Welke wasmachine verhogers scoren goed in reviews en krijgen positieve beoordelingen? Wat is voor jou de beste wasmachine verhoger? Hieronder vind je meer tips om de wasmachine verhogers met elkaar te kunnen vergelijken.

wasmachine verhoger kopen verhoging sokkel 30 centimeter antislip voetjes
wasmachine verhogers vergelijken met lade wasdroger verhoging sokkel met opberglade en antislip voetjes
Eenvoudige wasmachine verhoger zonder opbergruimte

De meest eenvoudige wasmachine verhoger die je online kunt kopen zijn van metaal of aluminium gemaakt en hebben voetjes die verstelbaar zijn. Vrijwel alle eenvoudige wasmachine verhogers, die je natuurlijk ook als verhoger voor je wasdroger, koelkast of vriezer zou kunnen gebruiken, worden geleverd als een montagepakket. Misschien moet je na het monteren van de verhoger nog even zoeken naar de meest stabiele positie van de verstelbare voetjes. Wanneer je verhoger stevig en stabiel staat, zul dit snel genoeg merken. Je hebt minder last van het gedreun of van trillingen van je wasmachine tijdens het centrifugeren. De verhoger houdt jouw wasmachine stevig op zijn plaats en de antislip voetjes gaan het dreunende geluid tegen. De open ruimte onder de verhoging zorgt ervoor dat je gemakkelijk onder je wasmachine verhoger schoon kunt maken. Of vind jij wat vrije ruimte voor het opbergen van wasmachine benodigdheden.

De wasmachine verhoger met opberglade

Een ander type wasmachine verhoger is de verhoger met een opberglade. Natuurlijk is een opberglade of een opbergvak reuze handig. In de opberglade kun je benodigdheden opbergen die je bij je wasmachine gebruikt. Denk aan wasverzachter, zeep en wasmachine accessoires. De verhoger met opberglade zorgt voor een opgeruimd geheel!

De wasmachine verhoger met uitschuifbaar werkblad

Er zijn ook wasmachine verhogers die zijn uitgerust met een uitschuifbaar werkblad. Deze uitschuifbare plank kan best wat gewicht dragen. Hier kun je jouw volle wasmanden opzetten of je kunt er droge was uit je wasdroger op vouwen.

beste wasmachine verhoger wasdroger verhoger kiezen wasmachine verhoging wastoren dubbele wasmachine verhoger duo review
dubbele wasdroger verhoger rvs 50 centimeter met uitschuifbaar werkblad plank verhoging en antislip voetjes
De dubbele wasmachine verhoger duo

Opzich heel logisch. Jij hebt niet alleen een wasmachine, maar ook een wasdroger! Die wil je toch beide op een prettige werkhoogte brengen? Dan is de dubbele wasmachine verhoger in duo uitvoering een optie. Breng 2 witgoedapparaten naar een prettige hoogte en zorg er bovendien voor dat de apparaten netjes en stevig blijven staan waar jij ze wilt hebben. Het dreunen en trillen wordt tegengegaan door de pootjes onder de duo wasmachine verhoger.

wastoren met lade werkblad en plank werkhoogte wasmachine meubel wastoren review
De wastoren

Nog een interessante trend in de wereld van wasmachine verhogers is de wastoren. De wastoren is eigenlijk een complete kast waar je je witgoed apparaten in kunt plaatsen. In een wastoren worden jouw wasmachine en wasdroger tenminste een 50 centimeter naar boven gebracht. Bovendien biedt de wastoren veel opbergruimte om was, wasmachine accessoires of andere benodigdheden in op te bergen. De wastoren is een compleet witgoed meubel en zorgt ervoor dat jouw witgoed minder lawaai maakt, er altijd keurig verzorgd en opgeruimd bij staat. Je kunt kant-en-klare wastorens online bestellen, maar ook een wastoren op maat laten maken.

Een wasmachine of wasdroger op je wasmachine verhoger plaatsen

De meeste wasmachines en wasdrogers hebben een breedte van ongeveer 60cm. De diepte van jouw witgoed apparatuur is mede afhankelijk van de capaciteit van jouw wasdroger en wasmachine. De meeste wasmachines en drogers hebben een diepte die ligt tussen de 55cm en 70cm. Het gewicht van een wasmachine of wasdroger ligt doorgaans tussen de 65kg en 80kg. Met deze afmetingen en gewichten kun je dus rekening houden als jij een verhoger of wastoren gaat kopen.

Lees ook de artikelen over Dyson stofzuigers, het oplossen van verstoppingen in je afvoer en de keuzehulp voor baby boxen.

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *