Livington instant heater infrarood verwarmer binnen en buiten stralingswarmte met afstandsbediening test

Livington Instant Heater

Een prettig verwarmde ruimte waarin jij je op je best voelt! Dat is toch waar jij naar op zoek bent? Zie jij tussen de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer als het gaat om verwarming van een binnenruimte of juist je terras? Met de Livington Instant Heater heb jij het binnen en buiten aangenaam warm. Deze slimme verwarming kan jouw woonkamer verwarmen, maar ook jouw tuin en terras!

De Livington Instant Heater geeft jou het gevoel dat nog het meeste lijkt op het gevoel van warme zonneschijn op je huid. En dat fijne gevoel staat je met deze heater nu zowel binnen als buiten ter beschikking! Het geheim van de Instant Heater zit in de innovatieve koolstofvezel-infraroodtechnologie. Met behulp van deze techniek produceert de Livington Instant Heater warmtestraling. Deze warmtestralen worden het beste overgedragen op jouw lichaam en niet zozeer naar de lucht in de kamer. Stralingswarmte zorgt ervoor dat jij meer tijd kunt doorbrengen in je tuin op het terras, zonder dat het fris wordt!

Kenmerken en voordelen van de Livington Heater
  • De terrasverwarmer / heater instellen op 4 warmte niveaus
  • Veilig voor gebruik binnen en buiten; UV-vrije warmte straling
  • Hele snelle warmte afgifte – zonder lange opwarmtijd
  • Met bewegingssensor; warmte afgifte als je in de kamer bent
  • Inclusief afstandsbediening
  • Handleiding in Nederlands, Engels en Duits
  • Mogelijkheid tot wandmontage
Livington instant heater test infrarood verwarming binnen en buiten uv straling vrij
Infrarood verwarming in elke ruimte; binnen en buiten!

De Livington Instant Heater is echt geschikt voor elke ruimte in huis! Natuurlijk is jouw woonkamer een mogelijkheid, maar ook in de badkamer, de garage of in een kelder kun je met de Livington heater snel en efficient warmte opwekken. Ook als terrasverwarmer zul je ervaren dat de Livington Heater direct voor aangename warmte zorgt. Er is geen sprake van opwarmtijd; de verwarmer werkt direct zodra je deze inschakelt.

Wanneer je online naar reviews, tests en beoordelingen zoekt van heaters en terrasverwarmers, kun je geregeld lezen dat deze veel tijd (en ook energie) nodig hebben om op temperatuur te komen. Ze vreten stroom of gas en het duurt even alvorens je begint te merken dat jouw heater of terrasverwarmer ingeschakeld is. Bij de Livington heater is dit allemaal anders. Als je deze heater gaat testen, is de warmte is direct voelbaar en de heater verbruikt, in vergelijking met andere terrasverwarmers, ook veel minder energie. De instant heater heeft een interne krachtbron die 2000Watt verbruikt.

Veilige en snelle verwarmer voor badkamer en terras

Zolang jouw Livington Heater niet in direct contact komt met grote hoeveelheden water, is deze ook prima geschikt voor gebruik in de tuin of in jouw badkamer. De IPX4 normering tegen vochtindringing beschermt jouw heater tegen spatwater. Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten; voor een bedrag dat ruim onder de 200 euro ligt, beschik jij al over deze praktische Livington Instant Heater!

Alternatief voor de Livington Instant Heater

Ben jij op zoek naar een goedkope en energiezuinige heater voor binnen of buiten? Heb je iets minder te besteden, maar wil je wel graag genieten van een energie besparende infrarood verwarming in je woonkamer, slaapkamer of op het terras? Bekijk dan eens deze aantrekkelijk geprijsde infrarood heaters die je online kunt bestellen.

Een infrarood heater als terrasverwarmer en met bluetooth speaker?
blumill infrarood staande terrasverwarmer en heater met bluetooth speaker en led verlichting livington heater alternatief

Zoek jij juist naar een moderne staande infrarood terrasverwarmer die meer kan dan alleen verwarmen? Dan is deze Blumill staande terrasverwarmer met bluetooth speaker en led verlichting echt iets voor jou! Maak van je tijd op het tuinterras echt een feestje met een fraaie Blumill terrasverwarmer die bovendien jouw favoriete muziek afspeelt!

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd van deze heaters, bekijk dan eens de Boretti terrasverwarmers of de Dyson Hot & Cool ventilatoren.

Livington Instant Heater

149,00
4

Livington Instant Heater

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *