braun multiquick 9 staafmixer mq9038 spice met accessoires active blade en opzetstukken

Braun Multiquick 9 staafmixer

Je hebt staafmixers en je hebt de Braun Multiquick 9 staafmixer. Als jij op zoek bent naar een alleskunner in de keuken, dan is de Braun Multiquick 9 staafmixer de beste keuze die je kunt maken!

De Braun Multiquick MQ staafmixer serie bestaat al langere tijd. De verschillende modellen van Braun onderscheiden zich van andere staafmixers door de uitzonderlijk hoge kwaliteit en het bediengemak. Je zult ontdekken dat je jouw Braun staafmixer voor heel veel klusjes in de keuken kunt inzetten. Met jouw Braun Multiquick staafmixer maak je in een handomdraai de heerlijkste gerechten.

Positieve beoordelingen en reviews

Online kun je positieve beoordelingen en reviews vinden over de Braun Multiquick staafmixers. Het is dan eenvoudiger om de verschillende merken en modellen staafmixers te vergelijken. Maak gebruik van een van de staafmixer aanbiedingen en ontvang jouw Braun staafmixer voor een aantrekkelijke prijs!

Staafmixer of keukenmachine?

Twijfel jij ook of je nu een keukmachine of een staafmixer wilt kopen? Wanneer je ziet welke taken je met jouw Braun Multiquick 9 staafmixer allemaal kunt uitvoeren, is de kans groot dat je uiteindelijk de keuze maakt voor de Braun Multiquick. De verschillende opzetstukken en accessoires bij de Multiquick staafmixer maken de oplossing helemaal compleet. Na gebruik stop je de gebruikte delen eenvoudig in je vaatwasser zodat ze snel weer schoon en gebruiksklaar zijn. Een keukenmachine is luxe, maar neemt ook veel ruimte in! Werkruimte in de keuken is er eigenlijk altijd te weinig. Met de Braun Multiquick 9 staafmixer is dat probleem voorgoed verleden tijd. Waarom is de Braun Multiquick 9 staafmixer dan zo’n geweldige keukenhulp? Lees hieronder meer in de Braun Multiquick staafmixer review!

Braun Multiquick 9 MQ Series staafmixer

In deze Braun staafmixer review bekijken en beoordelen we de Braun MQ9038 Spice+ staafmixer. Je kunt deze uitstekende staafmixer in verschillende uitvoeringen met staafmixer accessoires kopen.

Braun Active Blade technologie

De staafmixers uit de Multiquick MQ9 serie hebben één eigenschap met elkaar gemeen; het zijn Braun staafmixers met de eerste Active Blade-technologie ter wereld. Met andere woorden; deze Braun staafmixer is een heuse krachtpatser en kan de hardste ingrediënten met 40% minder inspanning pureren. Je zult ervaren dat jouw MultiQuick 9 staafmixer iedere klus moeiteloos klaart. De zeer krachtige 1000-watt staafmixer motor is de krachtigste in het leveringsprogramma van Braun.

Ook niet onbelangrijk; de staafmixer is uitgevoerd volgens het laatste antispat design. Het gebruik van de staafmixer leidt helemaal niet tot een spatterfestijn. Jij houdt 100% controle over de staafmixer en handelt elke keukentaak moeiteloos af. En dat zonder veel lawaai! Soep pureren, slagroom kloppen, groenten versnijden met de hakmolen. Het zijn allemaal keukentaken die je nu met veel plezier met jouw Braun Multiquick staafmixer uitvoert!

Staafmixer accessoires en opzetstukken

Verbaas je over de diversiteit aan taken die jij met jouw Braun MQ9038 Spice+ staafmixer kunt aangaan! Het staafmixer accessoirepakket is helemaal compleet met de handige staafmixervoet om te pureren. Verder wordt deze staafmixerset ook geleverd met een roestvrijstalen garde, een maatbeker, een specerijmolen en een hakmolen met een ruime inhoud van 500 ml.

braun multiquick 9 staafmixer review met active blade technologie traploos toerental

Heb jij altijd al verse kruidenmixen willen maken, maar dit tot nu toe nooit gedaan omdat jouw staafmixer niet krachtig genoeg was? Met jouw Braun Multiquick 9 staafmixer maak je in een handomdraai een écht verse kruidenmix! De roestvrijstalen specerijenmolen klaart de klus. En nee, het is niet zoeken naar de allerbeste motorsnelheid, want die bepaal jij moeiteloos en traploos! De grote mixmotor knop laat jou het toerental en de snelheid intuitief bepalen.

Laat je overtuigen door de kwaliteit en het grote gebruiksgemak van deze super staafmixer!

Ben je op zoek naar andere praktische keukenhulpjes? Lees dan ook de artikelen over het koken met een RVS stoommandje, het kiezen van een citruspers en de Joseph Joseph snijplanken sets.

Braun Multiquick 9 staafmixer

139,95
4

Braun Multiquick staafmixer

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *