Oral-B iO elektrische tandenborstel review iO8n en iO9s series draadloze electrische tandenborstel ronde borstelkop

Oral-B iO elektrische tandenborstel

Poets jij handmatig je tanden? Of behoor jij al tot de groeiende groep elektrische tandenborstel gebruikers? De Oral-B iO elektrische tandenborstel is nieuw, praktisch en uiterst cool!

Mogelijk ben jij lang geleden al overgestapt van handmatig tanden poetsen naar elektrisch poetsen. Of heb jij tot nog toe geen interesse gehad in al die elektrische tandenborstels. Het merk Oral-B zal je hoe dan ook bekend in de oren klinken! Oral-B is natuurlijk een kwaliteitsmerk voor tandpasta en mondverzorging. De Oral-B iO elektrische tandenborstel is een professionele draadloze tandenborstel die jou schone en mooie tanden geeft!

De Oral-B elektrische tandenborstel is een slimme tandenborstel met unieke iO technologie. Dat zegt je waarschijnlijk weinig, maar het komt erop neer dat de tandenborstel jou helpt bij het poetsen van je tanden. Dankzij deze slimme iO technieken wordt jij een koning in het tandenpoetsen! Met de Oral-B iO elektrische tandenborstel poets jij moeiteloos je tanden en heb je naderhand een schoon en prettig mondgevoel.

Handmatig tanden poetsen of elektrisch tanden poetsen?

Er is niets mis met handmatig poetsen. Het is wel een uitdaging om dagelijks je gebit netjes te poetsen en geen plekjes over te slaan. Ook is de kans groot dat je te hard poetst en dus hard drukt op je tandenborstel. De Oral-B iO elektrische tandenborstel helpt jou om je gebit grondig te poetsen. Jij slaat geen plekjes meer over en poetst ook je tandvlees, zonder te hard of juist te zacht te poetsen. Reuze handig zo’n slimme draadloze tandenborstel!

Tandenpoetsen met een display

Jouw Oral-B iO tandenborstel is voorzien van een interactief display. Op dit display kun je zien welke poetsstand je hebt gekozen. Maar ook wanneer het de hoogste tijd is om de borstelkop te vervangen. De Oral B iO begroet je zelfs als je begint met tanden poetsen en je krijgt na afloop van een grondige poetsbeurt een mooie glimlach te zien. Begin jouw dag telkens met een glimlach dankzij je Oral-B tandenborstel!

Oral-B iO8n en iO9s met poetsstanden en magnetische lader
Intelligente elektrische tandenborstel met poetsstanden

De Oral-B iO elektrische tandenborstel is een slimme tandenborstel met artificiƫle intelligentie. De tandenborstel analyseert jouw poetsgedrag en helpt je om je gebit grondig en pijnloos te poetsen. Jij slaat geen belangrijke plekjes meer over en hebt een gezond en mooi gebit!

De Oral-B iO tandenborstel heeft maarliefst 6 slimme poetsstanden. Kies jouw favoriete poetsstand en eindig elke poetsbeurt met een brede glimlach! Je kunt kiezen voor standen als : Dagelijkse reiniging, Gevoelige tanden, Tandvleesverzorging, Intense reiniging, Whitening of een poetsstand wanneer je mond Extra-Gevoelig is!

Slim tanden poetsen met de juiste poetsdruk

De ronde borstelkop van de Oral-B elektrische tandenborstel zorgt er met zachte microtrillingen voor dat jouw mond en gebit nog schoner worden. De iO tandenborstel bezorgt jou een frisse, schone mond met gezonde en mooie tanden. Bovendien besteedt de tandenborstel aandacht aan jouw tandvlees, waardoor je ook minder kans hebt op een pijnlijk of vervelend mondgevoel.

Met behulp van de lichtkleuren rood, wit en groen word jij geholpen om niet te hard en niet te zacht te poetsen. Met de juiste poetsdruk worden jouw tanden schoner dan ooit en heb jij minder last van een pijnlijke mond of geirriteerd tandvlees!

Oral-B iO elektrische tandenborstel series

Maak je keuze uit de verschillende modellen en uitvoeringen van de Oral-B iO elektrische tandenborstels. De iO 8n, iO9n, iO8s en iO9s zijn er in single en duo sets! Laat al je collega’s tijdens de volgende online meeting vanachter je zit/sta bureau zien dat jij mooie wit gepoetste tanden hebt!

Oral-B iO elektrische tandenborstel accessoires

Bij jouw draadloze slimme Oral B tandenborstel ontvang je een handige magnetische oplader. Jouw iO tandenborstel is in maximaal 3 uur helemaal opgeladen en je hebt dan alle tijd om jouw gebit in topconditie te brengen!

Andere mooie accessoires bij deze Oral-B iO elektrische tandenborstel zijn de handvaten die verkrijgbaar zijn in verschillende hippe kleuren. Ook is er een reisetui en natuurlijk een opzetborstelhouder. Vergeet niet een pakket opzetborstels met je iO tandenborstel mee te bestellen!

Lees ook de artikelen over de Dyson Airwrap haarstyler en de Dyson Corrale stijltang voor mooi krullend of stijl haar! Voor een mooie gladde huid is er de Philips Lumea Prestige.

Oral-B iO elektrische tandenborstel

249,00
4.25

Oral-B iO Series

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *