playstation 5 gameconsole review ps5 dualsense controller ssd hd 4k hdr gameplay spelcomputer

Playstation 5 gameconsole

Als jij een echte gamer bent, is jou al tijden bekend dat de Playstation 5 gameconsole een musthave is. Je hebt de releasedatum van de Playstation 5 spelcomputer in je agenda gemarkeerd. Jouw hart ging sneller kloppen toen je jouw bestelling voor de Playstation 5 gameconsole in de pre order actie kon afronden. Of wil jij de gameconsole nog bestellen?. De revolutionaire Playstation 5 gameconsole biedt de ultieme gaming ervaring!

De Playstation 5 gameconsole brengt jou een nieuwe uitdagende gaming ervaring. Zo zal jou direct opvallen hoe snel de gameconsole games laadt. De korte laadtijd is te danken aan de ultrasnelle SSD techniek (Solid State Harddrive) in het hart van de spelcomputer. Vervolgens word je met de PS5 ondergedompeld in games die jouw volledige aandacht weten te winnen. De PS5 games laten je zien wat deze gameconsole allemaal in zich heeft.

Sony Playstation 5 Console en PlayStation 5 All Digital Console

De Sony Playstation 5 kun je bestellen in twee verschillende uitvoeringen, namelijk de PlayStation 5 Console inclusief 4K Ultra HD Blu-ray speler en de PlayStation 5 All Digital Console (exclusief Blu-ray speler).

Playstation 5 voorraad

Zoals je al hebt gemerkt, is de spelcomputer enorm populair! Zo populair, dat er op de verschillende uitvoeringen van de playstation 5 console langere levertijden gelden. Grote aanbieders van de playstation 5 proberen je zo goed als mogelijk te informeren over de datum waarop jij met je spelcomputer aan de slag kunt gaan! Bestel de Playstation 5 online en jij kunt de unieke game ervaring ook gaan beleven! Op dit moment is de Playstation 5 voorraad in Nederland erg laag. Naar verwachting zal de playstation 5 pas medio juli 2021 weer beter leverbaar worden.

Er zijn veel gamers die een Playstation 5 kopen, maar echt nog een tijd geduld moeten hebben. Mede door een wereldwijd tekort aan chips die in spelcomputers maar ook in de autoindustrie worden gebruikt, zijn de levertijden op de Playstation 5 gameconsole enorm opgelopen.

De nieuwe DualSense™ draadloze controller bij de PS5

Als je de Playstation 5 gameconsole na ontvangst uitpakt, zal de nieuwe draadloze controller jou direct opvallen. Deze zogenaamde Dualsense draadloze controller is technisch verbeterd ten opzichte van de Dualshock draadloze controllers. De Dualsense controller van de PS5 laat je games nog intenser beleven dankzij nieuwe feedback technologie en dynamische triggereffecten. Uiteraard dienen de PS5 games die je bij de Playstation 5 gameconsole koopt, deze nieuwe effecten wel te ondersteunen. Verder tref je op de DualSense draadloze controller een ingebouwde microfoon aan; handig! Natuurlijk ligt deze draadloze controller van de PS5 lekker in je handen, zodat jij klaar bent voor iedere game uitdaging. Standaard ontvang je bij je Playstation 5 gameconsole één Dualsense controller.

playstation 5 gameconsole review ps5 dualsense controller draadloze dualshock dynamic trigger ex charger
Pre order PlayStation 5 accessoires

Er zijn van Sony officiele Playstation 5 gameconsole accessoires die je al kunt bestellen. Enkele PS5 accessoires die je snel kunt gaan bestellen zijn de Pulse 3D draadloze headset, een HD camera en een Dualsense Charging Station om de draadloze Dualsense controller(s) snel en gemakkelijk te kunnen opladen. Behalve de officiele PS5 accessoires, zullen er ook van andere merken snel handige accessoires beschikbaar komen die jij met je Playstation 5 gameconsole kunt combineren.

Playstation 5 gameconsole features

Hieronder kun je meer lezen over de verschillende technische features en termen rond de nieuwe Playstation PS5 console.

 • Ultra-High Speed ​​SSD 
  Laad geinstalleerde Playstation 5 games supersnel vanaf de Ultra-High Speed SSD harde schijf die in de gameconsole geintegreerd is. Jij hoeft niet meer lang te wachten; de laadtijden van jouw PS5 ™ -games zijn korter dan ooit!
 • Gamen in 4K met 4K-TV-gaming
  Jouw Playstation 5 gameconsole komt pas echt tot leven wanneer jij je games speelt op een 4K televisie! De graphics zijn verbluffend goed op een grote breedbeeld televise zoals bijvoorbeeld de Samsung the Frame. Ook de hoge framerate tot 120 fps en een output van 120 Hz zorgen ervoor dat elke PS5 game echt tot leven komt. De gameplay is vloeiend en soepel. De mooiste beeldeffecten met HDR-technologie zorgen voor prachtige levendige kleuren. Ook supertof dat het gras van de Arena tijdens het spelen van FIFA 21 prachtig groen en levensecht lijkt! De Playstation 5 gameconsole ondersteunt zelfs 8K-uitvoer, waardoor je PS5 games op televise schermen op een resolutie van maarliefst 4320p kunt spelen!
 • Ray Tracing lichtsimulatie 
  Met behulp van Ray Tracing lichtsimulatie ervaar jij een nieuw level van realisme tijdens het spelen van PS5 games! Lichtstralen, reflecties en schaduwen worden levensecht gesimuleerd en zorgen ervoor dat jij als het ware helemaal in de game wordt gezogen. De Ray Tracing lichtsimulatie wordt ondersteund in steeds meer aangekondigde nieuwe PS5 ™ -games.
 • Tempest 3D AudioTech 
  Deze audiotechniek bezorgt jou kippevel! Tegekke audio effecten bezorgen jou de ultieme game ervaring! Tijdens heftige gaming momenten lijkt het alsof het geluid uit elke richting op je afkomt. Als je games speelt met een hoofdtelefoon op, zul je ervaren dat muziek en geluidseffecten van hoge kwaliteit zijn.
Beoordeling Sony PlayStation 5 Console 

Twijfel jij nog of de Playstation 5 voor jou de ideale spelcomputer is? Natuurlijk ben jij dan snel overtuigd door de ongeevenaarde beeldkwaliteit, de super audio en de prachtige PS5 games die er voor de PS5 console aankomen! Maak gebruik van de pre order actie voor de Playstation 5 en zorg ervoor dat jij binnenkort kunt gamen met vrienden en familie!

Je ontvangt de Playstation 5 gameconsole samen met een Dualsense Draadloze controller, de geintegreerde 825GB SSD harde schijf, een HDMI®-kabel, EU netsnoer en boekjes. De PS5 game ASTRO’s PLAYROOM kun jij al direct gaan spelen. Deze game is vooraf op de PS5 geinstalleerd.

Playstation 5 gameconsole

499,00
4.2

Playstation 5

4.2/5

Plus

 • 4K graphics
 • Dualsense controller
 • SSD harddrive
 • Bluray speler optie

Bericht auteur: Reviewgids

1 reactie op “Playstation 5 gameconsole

  Jeroen

  (februari 20, 2021 - 5:17 pm)

  Playstation 5

  4

  Is al duidelijk wanneer deze spelcomputer weer goed leverbaar is? Ik hoorde dat het komt door een tekort aan data chips?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *