samsung tv the frame ls03t model series breedbeeld qled flatscreen televisie smart tv smartthings app review

Samsung tv the frame

Een grote flatscreen tv is bijna niet meer weg te denken in ons interieur. Deze Samsung tv the frame is ook mooi om naar te kijken als deze uitgeschakeld is. De Samsung tv the frame is namelijk een uitstekende flatscreen qled tv en kunstwerk in één! Lees hieronder meer over deze televisies in de Samsung the frame review.

Samsung tv the frame design

Samsung’s The Frame flatscreen tv is een fraaie en strakke televisie met Qled technologie. Het ontwerp van The Frame is modern en elegant. Deze design televisie is dan wel in hele grote beeldscherm formaten verkrijgbaar, hij zal geen afbreuk doen aan jouw interieur. De the frame is, ook wanneer jij deze niet hebt aanstaan, een aanwinst in jouw leefruimte. Het scherm fungeert dan als een kunstwerk en geeft naar jouw voorkeuren een mooi schilderij weer. Via de zogenaamde Art Mode kun je jouw The Frame tv persoonlijke foto’s of mooie schilderijen laten weergeven.

samsung tv the frame ls03t model series breedbeeld qled flatscreen televisie smart tv smartthings app scherm lijsten kunstwerk beoordeling
De lijst van jouw The Frame tv is verwisselbaar

De Samsung tv the frame kun je bestellen met verschillende gepersonaliseerde lijsten. Deze lijsten zijn er in diverse kleuren. Je hebt dus de mogelijkheid om een lijst te kiezen die goed aansluit bij de kleuren van jouw interieur of juist bij het kunstwerk dat je graag op het scherm wilt laten verschijnen als je geen tv kijkt. Met behulp van magneten kun je de lijsten van jouw Samsung tv the frame eenvoudig verwisselen. Bekijk online de Samsung frame tv prijs en bepaal welke the frame lijst je wilt kopen!

Samsung the frame strak aan jouw wand

Na ontvangst van jouw Samsung flatscreen Qled tv kun je deze superstrak aan je muur monteren. Daarvoor hoef je niet veel moeite te doen. Met de meegeleverde no gap wall-mount muurmontage kit is dat zo gebeurd en kun jij gaan genieten van dat superscherpe beeld! Ook een chaotische bundel kabels onder jouw design tv is verleden tijd. Dankzij de one invisible connection kit en one connect box kun je alle denkbare randapparaten met jouw Samsung tv the frame verbinden. En dat zonder dat alle kabels zichtbaar zijn! Het is dan de hoogste tijd om jouw Samsung the frame aan een eerste test te onderwerpen!

Toch liever op een standaard en niet aan de muur?

Als je jouw Samsung Qled televisie liever op een standaard plaatst, kan dat natuurlijk ook. Met de Studio Stand staat jouw Samsung the frame op een mooie donkerbruine standaard met metalen accenten. De Samsung the frame tv is er in de populaire scherm formaten 43 inch, 55 inch en 65 inch. Online kun je vast jouw the frame aanbieding in de gewenste beelddiagonaal vinden.

Technisch vernuft met Quantum Dot en Dual LED

Op een Samsung tv the frame verwacht je natuurgetrouwe kleuren, haarscherp beeld en mooie contrasten. De Samsung flatscreen LS03T series the frame zal je daarin absoluut niet teleurstellen! Samsungs Quantum Dot-technologie biedt 100% kleurvolume en de Dual LED-technologie zorgt voor een optimaal contrast en mooie kleurtonen. Deze technieken zorgen samen voor een zeer realistische weergave. Bovendien is de kijkhoek van The Frame tv heel breed, ook fijn!

Art store functie

Een van de opvallende functies op de uitgebreide LS03T televies van Samsung is de Art Store. Met een gratis proefabonnement kun je alle schitterende kunstwerken in de Samsung Art Store ontdekken. Wanneer je besluit om lid te worden, krijg je onbeperkt toegang tot meer dan 1.200 kunstwerken en fraaie foto’s die je op jouw the frame tv kunt weergeven. Zo wordt deze bijzondere televisie echt een mooie eyecatcher in jouw interieur! Andere handige functies binnen de Art Store zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van populaire nieuwe kunstwerken die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren. Er is ook een mogelijkheid om op je Samsung frame tv een selectie te maken van jouw favoriete kunstwerken. Of stuur eenvoudig eigen gemaakte foto’s vanaf je smartphone naar je tv.

Helderheid– en bewegingssensoren

De Samsung tv the frame is voorzien van verschillende slimme sensoren. Zo detecteren een helderheidssensor en adaptive picture technologie het omgevingslicht. Vervolgens worden automatisch de helderheid en de kleurtoon van jouw kunstwerk hierop aangepast. De bewegingssensor monitort of er nabij de Samsung televisie beweging is. Zolang dit het geval is, laat de televisie jouw mooie kunstwerk(en) zien. Als er langere tijd geen beweging meer wordt gedetecteerd, schakelt het scherm zich uit en bespaar jij stroom!

Topkwaliteit beeld, maar ook hoge audiokwaliteit

Ook de audiokwaliteit van de Samsung the frame Qled televisies is hoog. Met technieken als Active Voice Amplifier (AVA) zorgt jouw the frame tv ervoor dat stemmen en dialogen optimaal worden weergegeven. Ook als er op dat moment op de achtergrond veel geluid is, mis jij niets. Of ga jij toch voor een hogere kwaliteit Samsung soundbar bij de Samsung the frame? Een andere mogelijkheid is de Sonos Playbar soundbar!

Samsung tv the frame als smart tv

Natuurlijk is jouw Samsung Qled televisie ook voorzien van de nieuwste smart tv snufjes. Content streamen vanaf je smartphone op je Samsung TV is zo gepiept. Of wil je de televisie met je stem bedienen? Ook dat is mogelijk. Er zijn talloze applicaties die je op jouw the frame tv kunt uittesten. Voorbeelden zijn Airplay 2 en de SmartThings app. Naast een super kijkervaring is deze televisie dus ook een mooie aanwinst in jouw smart home uitrusting. Wil je meer weten over smart home oplossingen? Bekijk dan de smart home pagina.

Eenvoudige bediening via One Remote Control

Wil jij jouw the frame breedbeeld televisie gewoon met één afstandbediening kunnen bedienen, samen met aangesloten randapparaten? Dat kan dankzij de One Remote Control ondersteuning die Samsung aanbiedt op de the frame LS03T serie Qled televisies. Het configureren van de televisie is praktisch; je kunt dit ook via de eerder genoemde SmartThings-app doen als dat je voorkeur heeft.

Jouw Samsung Qled the frame televisie kiezen

Zoals je al hebt gezien als je online zoekt naar Samsung the frame aanbiedingen, reviews en beoordelingen, zijn deze Qled televisies er in verschillende inch beelddiagonalen / formaten. De prijs van elke Samsung tv the frame uit de LS03T is dan ook afhankelijk van de inch beelddiagonaal die je kiest. Populaire schermformaten van de Samsung Qled zijn 43 inch en 50 inch. Bekijk ook het Samsung the frame modellen overzicht. Hier vind je the frame modellen van 2019, 2020 en 2021.

Alternatief voor de Samsung the frame led televisies

Zoek jij naar een alternatief voor de Samsung the frame qled televisie? Dan is het een idee om online oled en qled televisies te vergelijken die een vergelijkbare prijs hebben. Er zijn uitstekende led televisies van bijvoorbeeld Philips, Loewe en LG die een gelijke beelddiagonaal hebben en voordeliger geprijsd zijn. Lees reviews en beoordelingen van deze tv schermen en kies de qled of oled televisie die het beste bij jouw wensen past!

LG OLED televisies als Samsung the frame alternatief

Philips LED televisies als Samsung the frame alternatief

Samsung QLED televisies

Samsung tv the frame

819,00
4.25

Samsung tv the frame

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *