stanley compressor dn 200 10bar airboss draagbare luchtcompressor draagkoffer olievrij review

Stanley compressor DN 200

Heb jij nog geen compressor? Misschien ben jij je aan het orienteren op een draagbare en gebruiksvriendelijke compressor? De Stanley compressor DN 200 is het bewijs dat een krachtige compressor helemaal niet lomp en ingewikkeld hoeft te zijn!

Bij het online bekijken van compressor reviews en ervaringen heb je ze vast gezien; grote zware compressoren met allerlei technische specificaties. Fabrikant Stanley heeft een slim plan gekregen en deze DN 200 draagbare compressor in een 8bar en 10bar uitvoering ontwikkeld.

Draagbare compressor in draagkoffer formaat

Waar de meeste krachtige compressororen bestaan uit een grote zware tank met een motor en luchtslang, zal jou ook opvallen dat deze Stanley compressor DN 200 heel compact en handzaam is. Zowel de DN 200/8/5 als de DN 200/10/5 Airboss zijn kleine compressoren in draagkoffer formaat. Deze kleine krachtpatser gaat jou uitstekend helpen tijdens uiteenlopende klusjes!

De Stanley compressor DN 200 helpt jou bij iedere klus

De DN 200 Airboss van 10 bar is een stoere en compacte 1.100 watt compressor die voldoende capaciteit heeft. Gebruik jouw Stanley luchtcompressor bijvoorbeeld voor het schoonblazen van je werkplek en het opblazen van fietsbanden, voetballen en zwembadjes! Dat geknoei met ouderwetse fietspompen, handpompjes en zwakke elektrische luchtpompen van de plaatselijke discounter behoren tot het verleden.

stanley compressor dn 200 10 bar airboss draagbare portable compacte compressor schouderriem review

Jij kunt iedere klus in en om het huis aan met je Stanley compressor. Gebruik de compacte compressor voor het opblazen van luchtbedden, ballonnen en tacker-werkzaamheden tijdens verbouwingen. De DN-200 compressor in koffermodel neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Er zit een handige draagriem bij. De bediening van de compressor is eenvoudig; de meters op de compressor geven jou alle informatie die je nodig hebt.

Jouw Stanley compressor is onderhoudsvrij

Stanley heeft in deze compacte lucht compressoren uit de DN 200 serie geen olie gebruikt. Dat betekent dat jouw Stanley compressor DN 200 nagenoeg onderhoudsvrij is! Je kunt deze zonder zorgen gebruiken voor elke klus situatie.

Compressoren maken lawaai

Is er dan geen enkel nadeel te noemen bij deze compressor? Natuurlijk wel! Compressoren maken lawaai. Ook de Stanley Airboss compressor produceert natuurlijk flink wat geluid wanneer je deze gebruikt. Misschien zijn er wel compressoren te vinden die minder luidruchtig zijn, maar lawaai maken ze altijd.

Bekijk de Stanley aanbiedingen en voel je een heuse Airboss met jouw eigen compressor!

Lees ook de artikelen over de Bosch combihamer klopboormachine, het kiezen en kopen van led lampen en de Carpoint jumpstarter.

Stanley compressor DN 200

131,00
4

Stanley Compressor DN 200

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *