carrera profi rc ford f-150 raptor 1-14 zwart black 2.4ghz 2wd bestuurbare auto met accu review beoordeling

Carrera RC auto Ford Raptor F-150

Ben jij ook op zoek naar een stoere bestuurbare auto? Een rc auto met een oplaadbare accu die stevig is en tegen een stootje kan? De Carrera RC auto Ford Raptor F-150 is dan misschien wel iets voor jou!

De Ford F-150 op ruw terrein en op straat

Met deze stevige en mooie off-road monstertruck rijd je over ruw terrein en door het gras. Natuurlijk kun je met deze Carrera RC auto Ford Raptor ook over de straat of stoep rijden. De Ford Raptor F-150 is een echte amerikaanse pick-up truck en staat op grote brede rubberbanden.

Jouw Carrera RC auto Ford Raptor pick-up heeft een krachtige elektromotor met achterwielaandrijving. Je kunt met deze Raptor een hoge snelheid van maximaal 25km/u bereiken, maar ook kun je in ruw terrein veel plezier beleven. Dankzij de stevige wielophanging komt de F-150 Raptor vaak weer stevig op zijn grote wielen terecht.

carrera profi rc ford f-150 raptor controller afstandsbediening 2.4 ghz
RC controller van de Ford Raptor

Naast een krachtige motor, is de aansturing van de RC auto minstens zo belangrijk. Gelukkig is ook dat bij deze Carrera RC auto Ford Raptor goed geregeld. Met de handzame afstandsbediening met pistoolgreep heb jij altijd een stabiele draadloze verbinding met de Raptor. De draadloze verbinding tussen de controller en de Raptor is er een op basis van 2.4Ghz frequenties. De Digital Proportional Function op de afstandsbediening maakt dat je met veel nauwkeurigheid kan sturen en de snelheid van de RC auto kan doseren.

Je hoeft ook geen technisch wonder te zijn om de Carrera RC auto Ford Raptor te kunnen gaan gebruiken. De RC truck wordt helemaal gebruiksklaar in doos afgeleverd. Als je de accu hebt opgeladen aan het stopcontact, kan het rijplezier direct beginnen!

Accupack, rijtijd en opladen

De meegeleverde accupack bij deze RC monstertruck biedt een rijtijd tot ongeveer 30 minuten. Met een oplaadtijd van ongeveer 90 minuten kun je dus op een dag heel wat tijd spenderen aan het rondrijden met jouw fraaie RC pick-up. De batterij wordt met een schuifstekker op de plug van de F-150 truck gekoppeld. Het opladen doe je met een meegeleverde USB laadstekker die je op iedere gangbare USB netadapter kunt inpluggen. Als de groene led indicatie op de laadkabel brandt, weet je dat de accupack is opgeladen. De twee meegeleverde AAA penlite batterijen stop je in de controller. Jouw Carrera RC F-150 Raptor truck is klaar om aan een nieuw avontuur te beginnen!

Het batterij compartiment kun je stevig afsluiten met 3 schroeven. De kleinste schroef is echter kinder makkelijk bereikbaar en lijkt ook wat zwakker te zijn dan de andere 2. Daarentegen kun je het compartiment stevig afsluiten en is er ook gedacht aan een kunststof afdichting voor spatwater en vuil. Let er wel op dat deze RC auto niet waterdicht is!

Fraaie details

De Carrera RC auto Ford Raptor F-150 heeft leuke en handige details die je tijdens het rijden zult ontdekken. Zo branden de koplampen bij het vooruit rijden en lichten de achterlichten rood op wanneer je snelheid terugneemt of achteruit gaat. De stevige bumpers aan de voor- en achterzijde beschermen jouw RC Raptor tegen elk object dat je op je rijroute tegenkomt. Ben jij overtuigd? Bestel jouw Raptor snel online en laat het race- en rijplezier maar beginnen!

Lees ook de artikelen over Lego Speed Champions, de HQ Invento Infinity stuntvlieger en Wasgij legpuzzels.

Carrera RC auto Ford Raptor F-150

79,95
4

Carrera RC auto Ford Raptor F-150

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *