evomove nomi kinderstoel eetstoel wit eiken met mini veiligheidsbeugel en tray tafelblad monteren en traploos afstellen review

Evomove Nomi kinderstoel

De Evomove Nomi kinderstoel is een van de best beoordeelde meegroei kinderstoelen van dit moment. De Nomi kinderstoel is misschien niet zo bekend als zijn rivalen; de Stokke Tripp Trapp meegroei kinderstoel en de Nuna Zaaz kinderstoel. In deze review kun je meer lezen over de eigenschappen van deze nieuwe kinderstoel.

Stilzitten of niet; de NOMI highchair kinderstoel biedt veiligheid

Ieder ouder weet hoeveel energie kleine kinderen hebben. Alleen als ze liggen te slapen, liggen ze stil. Kinderen zijn dus altijd in beweging; ook als ze in een kinderstoel zitten. Dan is het maar wat prettig als een goede meegroeistoel jouw kleine kind een veilige zitplaats biedt! Veilig zitten op een goede hoogte is belangrijk, maar er moet ook voldoende gelegenheid zijn om te bewegen. Als je je kind volledig moet vastzetten op een kinderstoel dan voelt dat niet fijn!

De NOMI highchair kinderstoel is misschien wel de allerbeste meegroei kinderstoel die je op dit moment kunt kopen. De ontwikkelaars achter de NOMI kinderstoel streven ernaar een praktische en zeer veilige kinderstoel te maken. Je kind moet zich prettig en veilig voelen in een hoge stoel. Vorm en functie zijn de kernwoorden die de basis hebben gevormd voor deze mooie kinderstoel.

De Evomove Nomi kinderstoel groeit mee met jouw kind

Je kunt de Nomi highchair traploos afstellen. Daar heb je geen gereedschap bij nodig. De NOMI kinderstoel groeit met jouw kind mee. Door de kinderstoel goed af te stellen, heeft jouw kind altijd een prettig een veilige zitplaats aan tafel. Samen eten en spelen aan tafel is met de Nomi meegroeistoel kinderspel. De Nomi kinderstoel is te gebruiken voor kinderen van ongeveer 2 jaar oud tot kinderen in de tienerleeftijd. Met een bijpassende babyset kan een kind van 6+ maanden ook in de stoel zitten.

nomi kinder eetstoel wit eiken met mini veiligheidsbeugel en tray tafelblad monteren en traploos afstellen review

Gelukkig is deze meegroeistoel ook geen lelijke verschijning in de leefruimte. De kinderstoel heeft namelijk fraaie contouren en je kleine zal er dan ook maar wat graag in willen zitten. Je kunt de NOMI highchair kinderstoel in verschillende kleuren bestellen. De rijwieltjes op de achterste poten van de kinderstoel zijn handig. Er is overigens geen kantelrisico, mocht jouw kleine zich van de tafelrand proberen af te duwen.

De Nomi kinderstoel set kan bestaan uit :

  • De kinderstoel basis in de houtkleur eiken & beuken
  • De highchair stoeldelen in de kleur wit
  • Een zitkussen in de kleur donkergrijs (de andere zijde : zandkleurig)
  • Een NOMI Mini veiligheidsbeugel in de kleur wit
  • Het highchair tray tafelblad in de kleur wit
  • Een NOMI kinderstoel harnas
Het zitkussen van de Evomove Nomi kinderstoel

Het zitkussen van de Nomi meegroeistoel is er een die gemaakt is van comfortabel Oeko-tex® (ID 1876-272 DTI). Het kussen biedt veel zitcomfort en is wasbaar in de wasmachine. Je kunt kiezen uit verschillende leuke kleurstellingen van het zitkussen. Het zitkussen van de meegroeistoel kun je aan beide zijden gebruiken; elke zijde heeft een andere kleur!

De Nomi Mini veiligheidsbeugel

Zodra jouw kind rechtop kan zitten, is het tijd om de Nomi Mini veiligheidsbeugel op jouw Nomi kinderstoel te plaatsen. De Nomi Mini veiligheidsbeugel werkt als een veilige arm om jouw kind. De beugel biedt meer veiligheid wanneer jouw kleine zelfstandig, zonder hulp van jou, aan de tafel gaat zitten. Uiteraard voldoet de Nomi Mini veiligheidsbeugel aan de recente EN veiligheidseisen.

De veiligheidsbeugel op de Nomi kinderstoel monteren

De Nomi Mini veiligheidsbeugel kun je in een handomdraai monteren. Klik de beugel gewoon vast. Dat doe je eerst onder de stoelzitting en dan op de rugleuning van de kinderstoel. Controleer altijd of de beugel correct is vastgeklikt aan de rugleuning. Dat kun je doen door stevig aan de beugel te trekken. Als je zeker bent dat de veiligheidsbeugel stevig vastzit, kun je je kind in de stoel plaatsen. Zodra jouw kind zelf uit en op de meegroeistoel kan klimmen, kun je de Nomi Mini veiligheidsbeugel van de kinderstoel afhalen.

Het highchair tray tafelblad

Als je de veiligheidsbeugel hebt geplaatst, kun je het highchair tray tafelblad van de kinderstoel er eenvoudig opschuiven. De beugel en het tray tafelblad zorgen ervoor dat je kind veilig mee aan tafel kan. Nu kunnen jullie gezellig samen met het hele gezin aan tafel eten en spelen! Het tray tafelblad van de Nomi highchair kinderstoel kan maximaal 5 kg dragen en kun je in de vaatwasser wassen op maximaal 40°C.

Het Nomi highchair kinderstoel harnas of gordeltje

Nog een handig hulpmiddel bij deze mooie meegroei kinderstoel is het kinderstoel harnas. Bij andere kinderstoelen wordt zo’n harnas ook wel een gordel genoemd. Je kunt dit harnas zonder hulpmiddelen eenvoudig op de meegroeistoel van Nomi bevestigen. Als jouw kind heel beweeglijk is, is het harnas een welkome aanvulling op de Nomi kinderstoel. Als jouw kind uit de stoel probeert te klimmen, verhindert deze veiligheidsgordel dat. Laat jouw kleine kind nooit alleen – ook niet wanneer deze met de gordel in de kinderstoel zit!

Beoordeling Nomi highchair kinderstoel

De Nomi highchair kinderstoel scoort hoge ogen. De kinderstoel geeft jouw kleine kind maximale bewegingsvrijheid, maar ook een veilige zitplaats. En die zitplaats blijft veilig, ook als je kind groter wordt. Jouw kind kan nu echt meedoen aan tafel. Samen eten en spelen! De stoel ziet er mooi uit en kun je naar eigen smaak samenstellen.

Lees ook de keuzehulp voor baby boxen, de Babymoov premium care babyfoon review en het artikel over Tickless Baby teek en vlo afweer.

Evomove Nomi kinderstoel

394,00
4.25

Evomove Nomi kinderstoel

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *