bosch professional combihamer klopboormachine gbh-2-26f boormachine sds boorkop snelspan l-case opbergkoffer

Bosch combihamer klopboormachine

Ben jij een klusser? De echte doe-het-zelver die zijn hand niet omdraait voor een beetje boor-, hamer- en breekwerk? Dan kun jij niet zonder degelijk klus gereedschap! Deze Bosch combihamer klopboormachine is een voorbeeld van een oerdegelijk stuk gereedschap. De stevige en gebruiksvriendelijke combihamer klopboormachine helpt jou om iedere klus, klein of groot, tot een succes te maken.

Ook als jij geen ervaren klusser bent maar wel naar goed gereedschap zoekt voor jouw kluswerk in en om het huis, is deze Bosch boormachine er voor jou! Je hoeft niet verder te zoeken naar een juiste krachtige boormachine waarmee je kunt boren in hout, beton of zelfs metaal. De Bosch GBH 2-26F combihamer klopboormachine kan het allemaal.

Boren, hamerboren en beitelen met Bosch

Je leest het goed. Met deze robuuste Bosch machine kun je boren, hamerboren en beitelen. Zet deze combihamer in voor alle montage klussen en breekwerk. Met de stevige handgreep houd jij altijd de volle controle over iedere boor, hamer- en beitelactie. De Bosch GBH 2-26F combihamer heeft een ruim vermogen en laat zich heel prettig bedienen.

bosch professional combihamer klopboormachine gbh-2-26f boormachine sds boorkop snelspan l-case opbergkoffer
SDS-boorkop of snelspan boorkop

Misschien ben je nog niet bekend met de term SDS-boorkop, maar kortgezegd komt het erop neer dat de SDS-boorkop reuze handig is. Je kunt razendsnel wisselen van type boor. Door de boor van jouw keuze in de opening te steken zit deze direct stevig vast en kun je aan de slag. Met de verende SDS-boorkop kun je een boor simpel weer loskoppelen en verwisselen. Als je nog over andere boren beschikt die via de snelspan methode worden vastgezet, dan kan dat ook. Bij deze mooie Bosch professional boormachine ontvang je namelijk ook een snelspan boorkop. Je bergt jouw Bosch boormachine naderhand op in de standaard meegeleverde L-case opbergkoffer.

Onbezorgd klussen met de Bosch combihamer

Met de Bosch professional machines, te herkennen aan de blauwgroene kleur, ben je verzekerd van jarenlang onbezorgd klusplezier. De combihamer biedt een ruim vermogen en zorgt dat jij elk type muur of plafond kan bedwingen. Boren, beitelen of hameren, de Bosch GBH combihamer machine geeft jou het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om elke klus tot een goed einde te brengen.

Voor de enthousiaste klusser die verwacht meer vermogen nodig te hebben, is er de nog krachtigere Bosch GBH 2-28F combihamer. Bij deze Bosch professional boormachine wordt al direct een set SDS boren meegeleverd. Weet jij genoeg? Bestel dan vandaag nog jouw Bosch professional combihamer machine en jij kunt elke klus aan!

Lees ook de artikelen over de Carpoint jumpstarter, de Garmin Vivomove HR activity tracker en de Roborock Xiaomi S6 robotstofzuiger.

Bosch combihamer klopboormachine

215,00
4.25

Bosch combihamer

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *