babymoov premium care babyfoon audio babyphone baby monitor dect babyfoon walkie-talkie long range storingsvrij radiofrequentie review

Babymoov premium care babyfoon

Ben jij al tijden op zoek naar een degelijke audio babyfoon? Een betrouwbare baby monitor met een heldere audioweergave? Een babyphone zonder fratsen en met een groot draadloos bereik? Lees dan verder! De Babymoov premium care babyfoon is voor jou misschien wel de beste babyfoon!

Op het internet kun je veel reviews en beoordelingen lezen over babyfoons. De digitale babyfoons met camera en wifi voeren daar vaak te boventoon, zoals de Luvion babyfoon en de Google Nest Cam. Maar wat als je dat nu allemaal niet wilt? Stel dat je gewoon een praktische storingsvrije baby monitor zoekt met een groot bereik? De Babymoov premium care babyfoon is een draadloze babyfoon met een groot bereik.

babymoov premium care babyfoon audio babyphone baby monitor dect babyfoon walkie-talkie long range storingsvrij radiofrequentie review

De Babymoov audio babyfoon is technisch gezien net even anders dan de meeste dect babyfoons en wifi babyfoons. Deze Babymoov babyfoon maakt gebruik van radiofrequenties in de 800 Mhz band. De Babymoov babyfoon biedt een betrouwbare verbinding op grotere afstand zonder ruis en storing. Dat is natuurlijk precies waar jij als ouder naar op zoek bent! Een gebruiksvriendelijke babyfoon die je overal kunt gebruiken om jouw baby te monitoren.

Kenmerken van de Babymoov premium care babyfoon

Als je jouw Babymoov babyfoon thuisbezorgd krijgt, kun je er direct mee aan de slag. Eventueel kun je bij de 2 zenders in het standaard pakket nog een derde zender bestellen, zodat je 2 baby’s kunt monitoren en horen op jouw babyfoon.

De Babymoov babyphone zoekt zelf een geschikte radiofrequentie uit en maakt een stabiele draadloze verbinding. Behalve de audio babyfoon functie geeft de Babymoov ook de actuele binnentemperatuur aan. Dat is handig; je weet dan zeker dat jouw kleine in een comfortabele temperatuur kan slapen. Met behulp van de vox functie kun je de Babymoov babyfoon laten aanslaan als jouw baby geluid maakt. Misschien is het tijd voor een schone luier of kan jouw baby niet slapen omdat het last heeft van buikkrampjes? Met de babyfoon vox functie weet je het op tijd als er iets aan de hand is!

Andere handige functies op de Babymoov babyfoon

Als je je babyfoon langere tijd gebruikt, zul je merken dat het prettig is als je kunt kiezen op welke manier de Babymoov jou als ouder alarmeert. Dat kan natuurlijk met audio, maar op de Babymoov kun je er ook voor kiezen om dat door trillen of met een oplichtend display te laten gebeuren. Het licht op de babyfoon kun je ook als nachtlampje gebruiken. Met de 6 slaapliedjes die je de babyfoon kan laten afspelen, krijg je jouw kleine altijd lekker rustig!

Beoordeling Babymoov premium care babyfoon

De Babymoov premium care babyfoon is een praktische audio babyfoon als jij op zoek bent naar een audio babyphone met een groot draadloos bereik. Zonder storing zul je jouw Babymoov babyfoon overal gemakkelijk kunnen gebruiken. Heb je geen behoefte aan videobeelden, tablet schermen en andere toeters en bellen dan is de Babymoov een top babyfoon zonder fratsen!

Babyfoons vergelijken

Wil je verschillende merken babyfoons met elkaar vergelijken? Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van digitale babyfoons met camera, wifi en smartphone app? Bekijk dan de babyfoon keuzehulp.

Babymoov premium care babyfoon

133,52
4.25

Babymoov premium care babyfoon

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *