dji mavic mini drone rtf the everyday flycam actioncam hd camera rc drone controller dji app fly more combo version review

DJI Mavic Mini drone

De DJI Mavic Mini drone is met grote zekerheid een van de populairste RTF drones van dit jaar! In deze review bekijken we de DJI Mavic Mini drone in de Everyday Flycam en de Fly More Combo uitvoering. Kies de DJI mini rc drone die bij jou past!

Het succes van de DJI Spark drone en DJI Phantom drone series

Je zult mogelijk al bekend zijn met de voorgangers van de DJI rc drones. De DJI Phantom en DJI Spark drones waren een groot succes. DJI heeft daarna ruim de tijd genomen om een nieuwere en betere rc drone te ontwikkelen. Deze DJI Mavic Mini en grotere Mavic Series beloven veel goeds. De specificaties liegen er niet om en ook qua looks is het met de Mavic DJI drones dik in orde.

Kenmerken van de DJI Mavic Mini drones

De DJI mavic mini – The Everyday FlyCam en de DJI mavic mini – Fly More Combo zien er exact hetzelfde uit. Het gaat hier ook om dezelfde mini mavic drone. Het verschil zit in de uitrusting waarmee de Mavic Mini DJI drone bij jou thuis wordt afgeleverd.

Kort samengevat is de Everyday Flycam de standaard uitvoering, waarbij je de drone geleverd krijgt met een accupack, rc controller afstandbediening en een reserveset propellers.

dji mavic mini drone rtf the everyday flycam actioncam hd camera rc drone controller dji app fly more combo version review

De Fly More Combo is een wat ruimere uitrusting. Deze omvat onder andere 3 accupacks en 3 sets reserve propellers. Een handige opbergtas wordt bij dit pakket ook aan jou meegeleverd. Ook interessant om te benoemen is de 360 graden propeller beschermingskit. Met behulp van deze propellor guard kit kun je je DJI Mavic Mini drone ook in kleinere ruimtes goed laten vliegen en zijn je propellers beter beschermd.

DJI Mavic Mini; klein, licht en wendbaar

Als je je nog afvroeg waarom de DJI Mavic Mini drone heet zoals hij heet; de Mini uitvoering is de kleinste en lichtste rc drone in de Mavic serie. Met een gewicht van slechts 249 gram is de DJI mavic drone wendbaar, snel en prettig om te besturen. Om het vervoer van de drone nog gemakkelijker te maken, kun je je DJI drone opvouwen voordat je deze in de opbergtas. Deze tas maakt deel uit van de Fly More Combo uitvoering.

De drone actioncamera van de Mavic Mini

De DJI Mavic Mini drone heeft ook een actioncamera. Deze camera is een zogenaamde gimbal action cam waarmee je hoge kwaliteit foto’s en videos kunt maken. De camera doet dit op een beeldresolutie van maarliefst 12 megapixel. Videos kun je opnemen op een beeldkwaliteit van 2.7K Quad HD. Neem spectaculaire filmpjes op van mooie vluchten! Ook kun je deze drone goed gebruiken voor bedrijfsmatige activiteiten. Je kunt je bedrijfspand, terrein of evenement op professionele wijze in beeld brengen met de DJI Mavic Mini drone. Videos kun je super eenvoudig delen op social media.

DJI Mavic Mini voor racen en stunts

Natuurlijk kun je deze snelle en lichte rc drone van DJI ook prima gebruiken voor het stevigere werk. Snelle drone races en spectaculaire stunts; de DJI Mavic Mini drone kan het allemaal! De maximale vliegtijd van de drone is ongeveer 30 minuten op een accu lading. Extra accupacks kun je los bijbestellen, of kies direct voor de Fly More Combo zodat je direct 3 accupacks in handen hebt!

De volgende speciale drone stunt acties heb je in je DJI app gereed staan :

  • Rocket
  • Dronie
  • Helix
  • Circle

De RC controller van je DJI drone heeft een maximaal draadloos bereik van ongeveer 4 kilometer. Het maximale draadloze bereik verschilt per omgeving. De vision sensor techniek en GPS positioning zorgen ervoor dat jij jouw DJI drone ook op grotere afstand perfect kunt laten hoveren.

De afmetingen van de DJI Mavic mini drone
  • Ingevouwen (l x b x h) : 140 x 85 x 57 millimeter
  • Uitgevouwen (l x b x h) : 160 x 202 x 55 millimeter
  • Uitgevouwen en met propellers (l x b x h) : 245 x 290 x 57 millimeter
Hulp bij het kiezen en kopen van drones

Misschien heb je na het lezen van deze DJI drone review vragen over drones. Zoek jij meer informatie over verschillende merken en soorten drones, drone beoordelingen en de beste drone aanbiedingen? Bekijk dan het artikel drones kopen en vergelijken.

DJI Mavic Mini drone

395,00
4.25

DJI Mavic Mini

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *