alessi schaal fruitschaal mediterraneo rvs roestvrij staal design ronde fruitschaal rvs rood wit italy review

Alessi fruitschaal Mediterraneo RVS

Deze Alessi fruitschaal Mediterraneo RVS is een bijzondere fruitschaal die op jouw salontafel of eettafel heel mooi gaat staan. Je kunt aan alles merken dat dit niet zomaar een fruitschaal is. Dit is een design fruitschaal die gemaakt is van RVS roestvrij staal. Er is door de ontwerpers bij Alessi nagedacht over de materiaalkeuze, het ontwerp en de manier waarop een fruitschaal als deze Mediterraneo fruitschaal wordt gebruikt.

alessi schaal fruitschaal mediterraneo rvs roestvrij staal design ronde fruitschaal rvs rood wit italy review

Op deze mooie Alessi design fruitschaal ziet jouw fruit er heel uitnodigend uit. Kies jouw favoriete stuk fruit en vrolijk jouw interieur op door de Alessi fruitschaal Mediterraneo RVS op jouw eettafel, salonttafel of keukentafel te laten glimmen. Ben jij op zoek naar een woonaccessoire dat niemand anders heeft? Dan scoor je vast en zeker hoge punten met deze fruitschaal van Alessi!

Over Alessi fruitschalen

Het merk Alessi komt uit Italie. Fabrikant Alessi staat bekend om de prachtige designartikelen. Deze worden ontwikkeld met oog voor detail. Ondanks de hoge kwaliteit van de afwerking, blijven de interieuraccessoires van Alessi altijd gemakkelijk om te gebruiken. Het merk bestaat al sinds 1921 en blijft een van de trendsetters als het gaat om het dekken van een stijlvolle eettafel en het decoreren van de keuken. Het is geen toeval dat deze mooie fruitschaal van RVS staal is gemaakt. De eerste Alessi producten werden namelijk oorspronkelijk geproduceerd in een staalverwerkend bedrijf. Het merklabel kun je vandaag de dag ook aantreffen op woonaccessoires van kunststof, glaswerk, keramiek en andere materiaalsoorten.

Design fruitschaal van RVS roestvrij staal

Deze moderne roestvrij stalen fruitschaal van Alessi is ontworpen door Emma Silvestris. De Alessi Mediterraneo fruitschaal kun je overigens ook in het wit en rood te bestellen. Welk type interieur je ook hebt; een van deze tijdloze fruitschalen zal jouw interieur een design boost kunnen geven.

De natuurlijke vormen en het elegante RVS roestvrij staal zorgen voor een tijdloze uitstraling. Met deze fruitschaal kun je jouw fruit op unieke wijze presenteren!

Andere design fruitschalen kiezen

Maar je kunt ook de keuze maken voor mooie fruitschaal van hout of een glazen fruitschaal die nog beter past in jouw interieur. Bekijk hier diverse andere moderne fruitschalen! Je kunt online veel reviews vinden over diverse mooie fruitschalen. Daarna vergelijk je de prijzen van fruitschalen die online worden aangeboden en kun je kiezen voor jouw favoriete design fruitschaal!

Lees ook de artikelen over wijnrekken en wijnkasten, het kiezen en kopen van led lampen en windlicht Iven van meubelserie Feelings.

Alessi fruitschaal Mediterraneo RVS

119,99
4.25

Alessi Mediterraneo RVS

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *