mini swift food chopper transparent bowl with string and rvs blades groente fruit versnijden cutter met trekkoord review

Mini swift food chopper

Snel en zonder enige moeite stukjes groente, fruit of vlees tot kleine stukjes versnijden? Dat doe je heel gemakkelijk met deze Mini swift food chopper! Met deze multifunctionele voedsel chopper maak je met een paar snelle trekbewegingen kleine stukjes van bijvoorbeeld knoflook teentjes, wortel, appel en ui.

Eigenlijk maakt het niet uit wat je in de Mini swift food chopper stopt. Zolang je de chopper niet te ver vult met voedsel, kun je met het trekkoord supersnel kleine stukjes maken van allerlei groente en fruit. Ook stukjes vlees kun je met de food chopper versnijden, zoals gehakt.

Wanneer je het deksel van de food chopper afhaalt, klop je de kleine versneden etenswaren er zo uit. Daarna kun je verder met de bereiding van jouw gerecht. Als je meerdere soorten etenswaren wilt versnijden of vermalen, dan is dit geen punt. Je spoelt de Mini swift food chopper tussentijds even onder de kraan af. Daarna kun je direct het volgende ingredient in de chopper stoppen en deze versnijden.

mini swift food chopper transparent bowl with string and rvs blades groente fruit versnijden cutter met trekkoord review

De Mini voedsel chopper is natuurlijk een heel eenvoudig en praktisch alternatief voor grotere keukenmachines en blenders. Met zulke mooie keukenapparaten kun je nog veel meer doen. Maar ze zijn soms ook ingewikkeld en lastig om schoon te maken. Voor die snelle versnijd klusjes is deze food chopper een uitkomst.

Na gebruik spoel je hem goed af onder heet water. Na het afdrogen kan het apparaat een van je keukenkastjes in. Je bent geen tijd kwijt aan het demonteren van een keukenmachine. Ook niet met het handmatig schoonmaken van de delen die niet in je vaatwasser mogen.

Kenmerken van de food chopper
  • Gemaakt van ABS en Propyleen kunststof
  • Kleine scherpe mesjes van roestvrij staal
  • Afmetingen 8,5 x 7,0 centimeter
  • Inhoud chopper : 170 ml

Bij je food chopper ontvang je een korte maar duidelijke handleiding in het engels met plaatjes. Voor de prijs van 6,72 Euro + verzendkosten ben jij de trotse eigenaar van jouw Mini swift food chopper!

Lees ook de artikelen over het koken met een RVS stoommandje, de keuzehulp voor een citruspers en Sola pannenset Juvia.

Mini swift food chopper

6,72
3.75

Mini swift food chopper

3.8/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *