tickless baby teek en vlo afweer pink beige bescherming audiogolven review

Tickless Baby teek en vlo afweer

Tickless Baby is de oplossing om teken en vlooien weg te houden bij baby’s en kinderen. In het voorjaar en gedurende de zomermaanden zijn met name teken actief in ons land. Met het handige Tickless Baby teek en vlo afweer apparaatje houd je teken en vlooien op afstand!

Tickless Baby helpt jou teken en vlooien weg te houden tijdens outdoor activiteiten. Hierbij kun je denken aan sportactiviteiten, picknicks, wandelingen en kamperen. Tickless Baby teek en vlo afweer is een klein slim apparaat dat vlooien en teken afweert zonder het gebruik van geuren en giftige stoffen.

tickless baby teek en vlo afweer pink beige bescherming audiogolven review

Dit handige apparaatje van slechts enkele centimeters verjaagt deze beestjes namelijk met behulp van ultrasone geluidsgolven. Voor mensen en huisdieren als honden en katten zijn deze ultrasone geluidsgolven niet te horen, maar voor teken en vlooien des te meer! De Tickless kun je bestellen in verschillende uitvoeringen voor mensen en voor dieren. Deze versie van de Tickless is bedoeld voor kinderen en baby’s.

Het gevaar van teken

Teken komen in ons land steeds vaker voor. Zowel dieren als mensen kunnen heel ziek worden van een tekenbeet. De teek is een klein spinachtig beestje, dat zich overal in de groen (bomen en struiken) ophoudt.

Hoe werkt Tickless

Het Tickless apparaat is een uitvinding uit Italie. De Tickless zendt een reeks ultrasone pulsen uit die teken en vlooien verstoren. Voor mensen en dieren zijn deze ultrasone geluiden niet te horen. Het werkbereik van de Tickless Baby is ongeveer 1,5 meter. Je kunt dit kleine apparaatje middels een koord om de nek dragen of bijvoorbeeld ergens aan de kinderwagen bevestigen tijdens een wandeling. De uitvoering voor huisdieren kun je met behulp van een ring aan het halsbandje vastmaken.

Het apparaat is milieuvriendelijk en is voor iedereen veilig te gebruiken. De Tickless Baby teek en vlo afweer werkt op een klein batterijtje dat eenvoudig verwisseld kan worden. Vaak zul je dit niet hoeven te doen, want de Tickless werkt op een batterijlading met gemak enkele maanden.

Voor de prijs hoef je het niet te laten! Ga onbezorgd met je kinderen genieten van het mooie weer terwijl jouw Tickless Baby je kinderen beschermt tegen teken en vlooien.

Lees ook de artikelen over het kiezen en kopen van baby boxen, de Luvion Essential babyfoon met camera en de Bugaboo Donkey kinderwagen.

Tickless Baby teek en vlo afweer

14,95
4.25

Tickless Baby

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *