kidsmill brent baby box oldwood met lade babykamer inrichting opberglade boxspijlen review

Kidsmill Brent baby box

Ben jij op zoek naar een mooie en veilige baby box voor de kinderkamer? Dan is deze Kidsmill Brent baby box misschien wel wat voor jou. Deze stijlvolle baby box is uitgevoerd met een ruime opberg lade en heeft een luxe uitstraling. Vrolijk jouw babykamer op met een stijlvolle Kidsmill baby box!

De baby box van Kidsmill is hier afgebeeld in de uitvoering Oldwood. Dat is eens iets anders dan wit, zwart en grijs. Want dat zijn de kleuren baby boxen die je bij de meeste babywinkels kunt vinden! De babybox heeft rechte spijlen met keurige afgeronde spijl randen. Het materiaal waar de Kidsmill baby box van is gemaakt ademt kwaliteit en is bovendien krasbestendig. Dat is ook nodig, want het is zonde als jouw baby box na korte tijd al beschadigd raakt. Dat kan snel gebeuren door nageltjes, tanden of baby box speeltjes.

Praktische kenmerken van de Kidsmill Brent baby box met lade

Aan de rand van de Kidsmill Brent baby box kun je zonder problemen een leuk box mobieltje bevestigen. De bodemplaat van deze veilige babybox kun je op drie verschillende hoogte niveaus vastzetten. Zo bespaar je jezelf als ouder rugklachten als je je kleine na een voeding of luier wissel terug in de baby box wilt leggen.

kidsmill brent baby box oldwood met lade babykamer inrichting opberglade boxspijlen review

In de ruime lade onder de Kidsmill Brent baby box kun je gemakkelijk boxkleedjes, speeltjes en babydoekjes opbergen. Zo kun je op elk gewenst moment pakken wat er nodig. Daarbij blijft de ruimte rond jouw Kidsmill baby box netjes.

De box kun je, wanneer je deze ontvangt, in enkele simpele stappen zelf monteren. Natuurlijk is er een duidelijke handleiding in het pakket bijgevoegd. Wanneer je kiest voor een kwalitatief goede baby box als deze Kidsmill Brent baby box, ben je er zeker van dat deze voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen.

Baby boxen vergelijken

Ben je je nog aan het orienteren op de beste baby box voor jouw babykamer? Lees je beoordelingen van baby boxen en wil je verschillende baby boxen met elkaar vergelijken? Bekijk dan de baby box keuzehulp.

Lees ook de artikelen over het kiezen en kopen van een babyfoon met camera, de Stokke Tripp Trapp kinderstoel en het Skip Hop Treetop Friends speelkleed. Als je op zoek bent naar een vrolijke kinderwekker, bekijk dan eens de Zazu Sam Schaap slaaptrainer!

Kidsmill Brent baby box

329,00
4

Kidsmill Brent baby box

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *