boretti bbq barilo houtskool barbecue gietijzer 3 grill compartimenten poedercoating met thermometer barbeque review

Boretti bbq Barilo houtskool

Heb je die mooie barbecue bij familie en vrienden al gezien? Het wordt tijd dat jij ook een stoere barbecue uitkiest voor al die gezellige tuinfeestjes die deze zomer op de agenda staan! Als je nog geen barbecue hebt gekozen, dan is deze Boretti bbq Barilo misschien wel wat voor jou.

Op deze Boretti bbq Barilo kun je heerlijke vlees-, en visgerechten bereiden op houtskool. De houtskoolbarbecue Barilo heeft ruim voldoende capaciteit om voor al je gasten lekkere ribs, steaks en groenten te grillen. De Boretti Barilo barbecue is gemaakt van stoere en sterke materialen. De barbecue roosters zijn bijvoorbeeld gemaakt van onverwoestbaar gietijzer.

Met jouw Boretti bbq Barilo maak je moeiteloos heerlijke barbecue gerechten klaar voor 8 tot 12 personen! Terwijl het bezoek zich met een drankje ontspant onder jouw terrasverwarmer, kun jij je Barilo barbecue van stal halen.

Kenmerken van de Boretti bbq Barilo
  • Stoere stalen houtskoolbarbecue
  • Afmetingen (HxBxD) 105 cm x 105 cm x 54 cm
  • Grillroosters en bakplaat van gietijzer
  • Thermometer op het bbq deksel
  • Staal met poedercoating
  • Land van oorsprong : ItaliĆ«
De Boretti bbq Barilo ; stoer en robuust

Van deze Barilo barbecue zul je jarenlang plezier gaan hebben. De houtskool barbecue is namelijk gemaakt van supersterk gepoedercoat staal. De barbecue heeft een robuuste uitstraling en dankzij de poedercoating heeft de Barilo bbq een matte luxe uitstraling.

boretti bbq barilo houtskool barbecue gietijzer 3 grill compartimenten poedercoating met thermometer barbeque review

Maar natuurlijk gaat het bij barbecueen niet alleen om de looks. Deze Boretti barbecue wordt standaard aan je geleverd met een stevig onderstel wat ervoor zorgt dat je op een prettige hoogte jouw barbecue gerechten kunt bereiden. De handgrepen op de barbecue zijn van hittewerend siliconen materiaal. Zo brand je nooit je handen! Via de geintegreerde thermometer in het deksel houd jij volledige controle over de garing van jouw vlees, vis en groenten.

De praktische ventilatieroosters die je aan weerszijde van de Barilo bbq aantreft, geven jou de mogelijkheid om de grill temperatuur af te regelen. De gietijzeren grillroosters zijn snel heet en dus kan de bbq party snel beginnen! De bbq heeft verder drie gescheiden kolenmanden waarmee je verschillende grillzones kunt creƫren.

Er is nu geen excuus meer om die bbq party nog uit te stellen. Zoek jouw allerbeste grillrecepten erbij en beleef een onvergetelijke barbecue party met jouw Boretti Barilo bbq!

Houtskool barbecues vergelijken

Wil jij alle populaire houtskool barbecues met elkaar vergelijken? Ben je op zoek naar beoordelingen en reviews van andere barbecues? Bekijk dan ook eens de barbecue keuzehulp.

Lees ook de artikelen over de inklapbare picknicktafel, de Maximavida tafelklem en de kieshulp voor citruspersen.

Boretti bbq Barilo houtskool

399,00
4

Boretti bbq Barilo

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *