boretti bbq barilo houtskool barbecue gietijzer 3 grill compartimenten poedercoating met thermometer barbeque review

Boretti bbq Barilo houtskool

Heb je die mooie barbecue bij familie en vrienden al gezien? Het wordt tijd dat jij ook een stoere barbecue uitkiest voor al die gezellige tuinfeestjes die deze zomer op de agenda staan! Als je nog geen barbecue hebt gekozen, dan is deze Boretti bbq Barilo misschien wel wat voor jou. Lees de complete Boretti Barilo review hieronder.

Op deze Boretti bbq Barilo kun je heerlijke vlees-, en visgerechten bereiden op houtskool. De houtskoolbarbecue Barilo heeft ruim voldoende capaciteit om voor al je gasten lekkere ribs, steaks en groenten te grillen. De Boretti Barilo barbecue is gemaakt van stoere en sterke materialen. De barbecue roosters zijn bijvoorbeeld gemaakt van onverwoestbaar gietijzer.

Met jouw Boretti bbq Barilo maak je moeiteloos heerlijke barbecue gerechten klaar voor 8 tot 12 personen! Terwijl het bezoek zich met een drankje ontspant onder jouw terrasverwarmer, kun jij je Barilo barbecue van stal halen.

Kenmerken van de Boretti bbq Barilo
 • Stoere stalen houtskoolbarbecue
 • Afmetingen (HxBxD) 105 cm x 105 cm x 54 cm
 • Grillroosters en bakplaat van gietijzer
 • Thermometer op het bbq deksel
 • Staal met poedercoating
 • Land van oorsprong : Italië
De Boretti bbq Barilo ; stoer en robuust

Van deze Barilo barbecue zul je jarenlang plezier gaan hebben. De houtskool barbecue is namelijk gemaakt van supersterk gepoedercoat staal. De barbecue heeft een robuuste uitstraling en dankzij de poedercoating heeft de Barilo bbq een matte luxe uitstraling.

boretti barilo houtskool barbecue

Maar natuurlijk gaat het bij barbecueen niet alleen om de looks. Deze Boretti barbecue wordt standaard aan je geleverd met een stevig onderstel wat ervoor zorgt dat je op een prettige hoogte jouw barbecue gerechten kunt bereiden. De handgrepen op de barbecue zijn van hittewerend siliconen materiaal. Zo brand je nooit je handen! Via de geintegreerde thermometer in het deksel houd jij volledige controle over de garing van jouw vlees, vis en groenten.

De praktische ventilatieroosters die je aan weerszijde van de Barilo bbq aantreft, geven jou de mogelijkheid om de grill temperatuur af te regelen. De gietijzeren grillroosters zijn snel heet en dus kan de bbq party snel beginnen! De bbq heeft verder drie gescheiden kolenmanden waarmee je verschillende grillzones kunt creëren.

Er is nu geen excuus meer om die bbq party nog uit te stellen. Zoek jouw allerbeste grillrecepten erbij en beleef een onvergetelijke barbecue party met jouw Boretti Barilo bbq!

Houtskool barbecues vergelijken

Wil jij alle populaire houtskool barbecues met elkaar vergelijken? Ben je op zoek naar beoordelingen en reviews van andere barbecues? Bekijk dan ook eens de barbecue keuzehulp.

Lees ook de artikelen over de inklapbare picknicktafel, de Maximavida tafelklem en de kieshulp voor citruspersen.

Boretti bbq Barilo houtskool

419,00
4.15

Boretti bbq Barilo

4.2/5

Bericht auteur: Reviewgids

3 reacties op “Boretti bbq Barilo houtskool

  Bert Verbaan

  (juni 4, 2021 - 5:59 pm)

  Boretti Barilo gekocht. Dacht deze soepel in te branden. Valt enorm tegen. De Barilo trekt niet ondanks de 4 ventilatie roosters. Zodra je het deksel sluit, keldert de temperatuur onder de 80 graden celsius. Deze kun je alleen weer omhoog krijgen door het deksel weer te openen en het gloeien aan te wakkeren. Door deze eerste ervaring ben ik bang nog geen hamburger gaar te gaan krijgen met een gesloten deksel. Voor deze prijsklasse mag je verwachten dat e.e.a. goed reageert/functioneert als je het deksel sluit. Duidelijk geen goede zuurstof toevoer onder de kolen. Bij 10 personen bbq sta je echt voor ***. Echt te gek voor woorden dat zoiets nog verkocht wordt. Ga leverancier bellen. Koop vooral deze boretti niet! Kat in de zak.

  Erik

  (juli 22, 2021 - 7:15 pm)

  Boretti bbq Barilo

  4.5

  Een geweldige ketel. Makkelijk op temperatuur te krijgen en te houden door de speciale gaten in de as-lade. Met de 2 x 4 ventilatiegaten kun je de temperatuur gemakkelijk onder controle houden. Roken, low-en-slow en grillen gaan perfect op deze Boretti. We hebben deze Barilo nu vanaf april dit jaar en elk weekend staat hij volop te gloeien.

  Pulled-pork, Picanha, Bavette en de spare-ribs zijn nog nooit zo lekker geweest. Dankzij de 3 kolenmandjes kun je meerdere zones gebruiken. De 2 grillroosters van gietijzer én de gietijzeren bakplaat én het grote grill-oppervlak maken het geheel compleet.

  Uiteraard kun je deze robuuste ketel ook gebruiken om je hamburger, kip-saté of bbq-worstje te garen, ook dat gaat uitstekend, evenals het grillen van groente en het maken van sauzen. Wij gebruiken de Barilo zelfs voor de Dutch-Oven, ook dat gaat perfect en ook hierbij is de temperatuur makkelijk onder controle te houden. Eén en ander is uiteraard wel afhankelijk van de (hoeveelheid) kolen – of briketten- die je gebruikt maar door ervaring weet je ongeveer wel hoeveel briketten je er in moet doen om de juiste temperatuur te krijgen én te houden.

  Ik vermeld er ook even bij dat het een aanwinst is voor de tuin, het ding ziet er gewoon goed uit !

  Kortom; super tevreden met deze Boretti Barilo.

   Edwin Van T Wout

   (januari 14, 2022 - 9:33 pm)

   Ik vind dit een waardeloze bbq!
   Hij is namelijk niet op temperatuur te houden; het rReguleren van een vaste temperatuur is met deze barbecue niet te doen.
   Voor de semi pro is het een regelrechte aanfluiting.

   Ik heb deze barbecue gekocht voor een vriend, maar sloeg er een modder figuur mee. Hij ziet er dan wel prachtig uit, maar daar vult je maag niet van. Ik ben geen zeur maar dit moest me van het hart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *