bestway luchtbed coolerz lazy dayz island drijfeiland nylon luchtbed opblaasbaar eiland met bekerhouders

Bestway luchtbed CoolerZ Lazy Dayz Island

Verlang jij ook naar een warme zomer? Een zomer met veel zon, verfrissend water en veel plezier met je familie en vrienden? Dan mag dit Bestway luchtbed CoolerZ Lazy Dayz Island niet ontbreken in jouw zomer uitrusting!

Ontspannen op je eigen drijfeiland

Of je nu op vakantie gaat in eigen land of naar een warm Europees land afreist, dit fraaie luchtbed mag je niet vergeten! Op dit royale luchtbed van Bestway zul je met je vrienden en familie een ontzettend leuke tijd beleven. Het Bestway luchtbed CoolerZ Lazy Dayz Island is gemaakt van sterk vinyl. De stof is maarlieft 0,60 millimeter dik. Deze materiaalkeuze zorgt ervoor dat je jarenlang van dit mooie en comfortabele drijfeiland kunt genieten.

Dit luchtbed is verder voorzien van brede en stevige rugleuningen. De rugleuningen dragen bij aan het prettige zitcomfort van dit Coolerz Lazy Days Island luchtbed.

bestway luchtbed coolerz lazy dayz island drijfeiland nylon luchtbed opblaasbaar eiland met bekerhouders
Luchtbed met veiligheidstouwen en bekerhouders

Je gekoelde drankjes gaan natuurlijk mee op de dobbertocht. Je drankjes kun je namelijk zonder problemen kwijt in de handige ingebouwde bekerhouders. Verder heeft het Coolerz Dayz Island drijfeiland stevige handvatten die het makkelijk maken om na een verfrissende duik weer terug op je Island luchtbed te klimmen. Je kunt er ook voor kiezen om nog even lekker in het water te blijven, terwijl je een van de drie veiligheidstouwen van het Bestway luchtbed vasthoud.

Dit Bestway Coolerz Lazy Dayz Island luchtbed is een aankoop waar je jarenlang plezier aan kan gaan beleven. Als je het luchtbed geleverd krijgt, zul je ontdekken dat al standaard een reparatieset wordt meegeleverd. Mocht er toch een keer een lek in je Bestway luchtbed ontstaan, dan kun je hem met de reparatieset gemakkelijk repareren. Uiteraard ontvang je bij het Bestway luchtbed een gebruiksaanwijzing. Het kan nog handig zijn om bij het luchtbed ook een elektrische luchtpomp mee te bestellen.

Het Bestway luchtbed Coolerz Lazy Dayz Island wordt jou geleverd in de kleurcombinatie wit en fluoriserend groen.

Afmetingen en specificaties van dit luchtbed :

  • Diameter : 328,0 centimeter
  • Draagvermogen : tot maximaal 540 Kilogram
  • Aantal zitplaatsen : 6 volwassenen
  • Aantal bekerhouders : 6
  • Quick-release ventielen
  • Aantal veiligheidstouwen : 3
  • Bestway artikelnummer : 43135

Lees ook de artikelen over het Speedy Pool en Blue Protect zwembadalarm, de picknickmand voor 4 personen en de keuzehulp voor barbecues.

Bestway Luchtbed CoolerZ Lazy Dayz Island

75,95
4.25

Bestway Luchtbed CoolerZ Lazy Dayz Island

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *