luvion essential babyfoon met camera wifi beeld babyfoon digitaal babymonitor draadloos met vox

Luvion Essential babyfoon met camera

Zoek jij nog naar een goede babyfoon met camera? De Luvion Essential babyfoon met camera is zeker en vast een van de beste babyfoons met camera van dit moment!

Eigenlijk zoekt iedere ouder net als jij naar de beste babyfoon met camera voor een betaalbare prijs. De Luvion Essential babyfoon met camera met een hoge beeldkwaliteit, een stabiele en veilige draadloze verbinding en een helder geluid. Meer hoeft een babyfoon ook niet te doen! In Nederland en België is de Luvion Essential beeld babyfoon een van de meest verkochte babyfoons. En dat is niet voor niets.

Het beeldscherm van de babyfoon heeft een diagonaal van 3,5 inch; dat is ongeveer 9 cm. De Luvion babyfoon is standaard parelwit en heeft veel handige functies die je misschien niet allemaal zult gebruiken, maar wel fijn zijn om beschikbaar te hebben! Met een verkoopprijs van 135,00 Euro is de babyfoon met camera interessant geprijsd en hoef jij niet meer verder te zoeken!

luvion essential babyfoon met camera wifi beeld babyfoon digitaal babymonitor draadloos met vox

Luvion heeft tijdens de ontwikkeling van deze slimme babyfoon geleerd van het verleden. Matige beeldkwaliteit, wegvallende verbindingen, matige audio; je zult ditalles niet meer ervaren als je jouw Luvion babyfoon in de kinderkamer hebt geplaatst. Natuurlijk kun je op deze babyfoon ook extra camera’s aansluiten zodat je broertjes of zusjes ook kunt zien op je babyfoon. Het kiezen van een babyfoon met camera wordt zo makkelijker!

De draadloze verbinding tussen jouw babyfoon en de camera is versleuteld met het FHHS protocol. Daarmee is de privacy van jou en je kinderen verzekerd. De video- en audiosignalen komen alleen daar waar ze moeten komen; bij jou!

Slimme functies van de Luvion Essential babyfoon
  • Speel 3 verschillende slaapliedjes af
  • Bekijk je kindje via de nachtzicht functie in het donker
  • Terugspreken om je kindje te kalmeren
  • De camera heeft een digitale zoom functie
  • Een timer om bijvoorbeeld slaap- en voedingstijden in te stellen
  • Een kamer temperatuur functie
  • Sluit tot miximaal 4 camera’s aan op jouw babymonitor
Je Luvion beeldbabyfoon in gebruik nemen

De Luvion Essential kiest volautomatisch een kanaal uit waarop jij alle beelden en audio op hoge kwaliteit kunt ontvangen. Bij de babyfoon ontvang je een oplader voor het stopcontact. Daarmee kun je de oplaadbare batterij in de babymonitor opladen. De babyfoon waarschuwt je als de batterij opgeladen moet worden. Ook geeft de Luvion een waarschuwing als je met de babymonitor buiten bereik van de camera dreigt te komen.

Meer weten over beeldbabyfoons

Wil je babyfoons met camera met elkaar vergelijken? Ben je op zoek naar babyfoon reviews, babyfoon beoordelingen en tests met beeld babyfoons? De babyfoon met camera keuzehulp biedt jou meer informatie over het kiezen van babyfoons met camera.

Luvion Essential babyfoon met camera

135,00
4.25

Luvion Essential

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *