thomas pet aqua + stofzuiger zakloos 1600w stofzakloos stofzuiger reiniger review

Thomas Pet stofzuiger Aqua + Pet & Family

Review over de Thomas Pet stofzuiger Aqua + Pet & Family. Deze stofzuiger is een goede optie als je huisdieren hebt. Met de Thomas Pet stofzuiger kun je namelijk dweilen en stofzuigen zonder stofzak!

Heb jij huisdieren? Een gezin met kinderen? Of misschien wel beide? Dan is een krachtige stofzuiger onmisbaar in jouw huishouden. Een stofzuiger met een krachtige motor en dus veel zuigvermogen wil iedereen wel. Maar hoe ga je al die haren, vlekken en ander vuil in huis nu het beste te lijf?

De stofzuiger zonder stofzak ken je vast al. Deze Thomas stofzuiger is wel een bijzonder apparaat. Behalve stofzuigen zonder stofzak, kun je met deze Thomas Pet stofzuiger Aqua + ook allerlei vlekken en viezigheid in huis reinigen.

Thomas Pet Aqua+ = stofzuigen en reinigen

Deze Thomas Pet stofzuiger is geen gewone stofzuiger. Als je gewoon goed wilt stofzuigen, gebruik je in de Thomas Pet Aqua + stofzuiger namelijk gewone stofzakken. Als je ook vlekken op je meubels en vloer goed schoon wilt maken, kun je met de Thomas Pet Aqua+ stofzuigen met water! Ja, je leest het goed.

Zuigkracht en gebruiksgemak

Het liefst ben je zo min mogelijk tijd kwijt aan het stofzuigen van je huis. Een krachtige stofzuiger die gemakkelijk overal onder, achter en tussen komt is dus een must! De Thomas Pet Aqua + komt op dat punt aan jouw wensen tegemoet. Zodra je de stofzuiger inschakelt, kun je merken dat je hier niet van doen hebt met een standaard stofzuiger maar een krachtige stofzuiger met veel zuigkracht. Haren, stof en vuil worden door de Thomas Pet Aqua+ moeiteloos opgezogen. Met de verschillende opzetstukken kun je ook al je meubels ontdoen van stof en haren.

thomas pet aqua + stofzuiger zakloos 1600w stofzakloos stofzuiger reiniger review
Meubels en vloer reinigen met de Thomas Pet stofzuiger

Na het standaard stofzuigen is het tijd voor het echte werk. Je maakt je vloeren en meubels schoner dan ooit met behulp van de reinigingsfunctie van de Thomas Pet Aqua+. In een daarvoor bestemd compartiment van de stofzuiger kun je water en schoonmaakmiddel toevoegen. Via een toevoerslangetje dat langs de stofzuigerslang loopt, komt het water bij het opzetstuk van jouw Thomas stofzuiger uit.

Tijdwinst en weg met de nare geurtjes

Je kunt met de reinigingsfunctie simpel en snel vuile vlekken verwijderen van gladde laminaat en tegelvloeren, maar ook uit tapijt en meubels. Misschien krijg je niet elke vlek direct helemaal weg met je stofzuiger, maar het scheelt wel als je naderhand alleen nog die enkel overgebleven hardnekkige vlek met een dweil kunt verwijderen. Kattenharen, resten van honden- en kattenbrokjes en urinevlekken. De Thomas Pet Aqua + stofzuiger en reiniger zorgt dat jouw huis er supersnel weer piekfijn uitziet! Omdat de Thomas Pet stofzuiger ook met water jouw vloeren en meubels reinigt, worden ook nare geurtjes voorkomen. Die nare stofgeur zul je bij jouw Thomas stofzuiger niet ruiken.

Beoordeling Thomas Pet Aqua+ stofzuiger

Zijn er dan geen nadelen te noemen bij deze stofzuiger? Zeker wel. De combinatie van stofzuigen en reinigen is een hele goede. Maar bij deze stofzuiger heb je, wanneer je de reinigingsfunctie niet wilt gebruiken, toch gewoon weer stofzuigerzakken nodig! Stofzuigen zonder zak kan dus alleen als je de water reinigingsfunctie inschakelt.

Vergeet verder niet dat het compartiment met water en reinigingsmiddel na een schoonmaak ronde vuil is. Je kunt deze dan ook beter direct legen en schoonmaken. Als je je Thomas Pet stofzuiger met vuil en vochtig compartiment wegzet, gaat dit zeker voor nare luchtjes zorgen in huis!

Hardnekkige vlekken krijg je met de stofzuiger niet weg; de dweilmop met allesreiniger is dan toch de beste oplossing.

In reviews van kopers van de Thomas Pet & Family stofzuiger is te lezen dat de stofzuiger een gewicht van 14 kilogram heeft. Deze stofzakloze stofzuiger is dus niet bepaald een lichtgewicht stofzuiger.

Samenvattend; als jij een slimme krachtige stofzuiger zoekt die jou helpt om je huis te bevrijden van haren, stof en vuil vlekken van dieren, dan is de Thomas Pet Aqua + absoluut een goede keuze.

Ben je nieuwsgierig naar reviews en beoordelingen van andere stofzuigers? Lees dan ook de artikelen over de Dyson Cinetic stofzuigers en de Roborock Xiaomi S6 robotstofzuiger.

Als je juist wel toe bent aan wat ontspanning na het stofzuigen, bekijk dan de artikelen over de Fatboy Headdemock hangmat en de L├╝mmel Laxxer design stoel.

Thomas Pet stofzuiger Aqua +

249,99
4

Thomas Pet Aqua +

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *