click & grow smart garden slimme binnentuin led verlichting companion app kweektuin indoor binnentuin review

Click & Grow Smart Garden

Met de Click & Grow Smart Garden kan ook jij je eigen planten, groenten en kruiden kweken. Deze slimme binnentuin met led verlichting zorgt ervoor dat je hierbij geen vieze handen hoeft te krijgen. Je hebt er zelfs geen tuin voor nodig! Lees meer over de Smart Garden 9 in deze review.

Smart Garden 9; de slimme binnentuin

De Smart Garden 9 is een slimme kweektuin waarin jij maximaal 9 planten tegelijk kan laten opgroeien. Deze Smart Garden neemt jou veel werk uit handen! Het is een volledig nieuwe manier om voor jou en jouw gezin vers voedsel te verbouwen. En dat binnenshuis, zonder tuin, zonder tuingereedschap en zonder enige moeite.

click & grow smart garden 9  grijs slimme binnentuin led verlichting companion app kweektuin indoor binnentuin review

De Click & Grow Smart Garden zit vol met handige sensoren die ervoor zorgen dat jouw planten de optimale verzorging krijgen. Dat wil zeggen de juiste hoeveelheid water, zuurstof, licht en voedingsstoffen. De Smart Soil technologie zorgt ervoor dat jij binnen korte tijd een hele fraaie binnentuin met gelukkige planten in huis hebt!

Bij de Smart Garden ontvang je al direct een set plantcapsules zodat je direct van start kunt met je eerste kweekplanten. Deze startset bestaat uit minitomaat, basilicum en sla. Natuurlijk kun je ook zelf eigen plantzaden gebruiken om mooie gezonde groente en kruiden te verbouwen in jouw Smart Garden.

Indoor Smart Garden 9 met Companion app

De indoor Smart Garden 9 van Click & Grow is werkelijk voor iedereen interessant. Als jij geen groene vingers hebt, zul je waarschijnlijk geen grote moestuin of kweekkas in je achtertuin hebben. Jij koopt je verse groenten en kruiden bij de groenteboer of supermarkt. De Smart Garden 9 geeft jouw eigen planten op de juiste momenten water, licht en de zorg die nodig is. Met behulp van de Click & Grow Companion app ben jij altijd op de hoogte van de toestand waarin jouw kweekplanten zich bevinden! En als je wel een echte tuinliefhebber bent? Jij het liefste met je handen continu in de aarde zit? Dan biedt jouw Smart Garden 9 jou de optie om ook binnenshuis vanaf de bank met planten en kruiden bezig te blijven!

Verantwoord en slim planten kweken

Met jouw Click & Grow Smart Garden ben je ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig! De slimme binnentuin verbruikt ontzettend weinig energie, ondanks dat hij 365 dagen per jaar aan het stopcontact aangesloten kan blijven. Vanuit het water reservoir worden jouw plantjes op de juiste momenten besproeid met water en blijven ze vitaal. Het reservoir hoef je slechts eenmaal per 4 weken bij te vullen, dus ook daar heb je eigenlijk geen werk aan! Omdat jouw plantjes met behulp van de Smart Garden snel groot en gezond groeien, is dit een hele efficiente manier van planten kweken. Bovendien gebruik je geen mest, pesticiden of andere hulpstoffen die belastend zouden kunnen zijn voor het milieu!

Click and Grow navullingen en uitbreidingen

Als je door je eerste partij plantcapsules heen bent, is dat natuurlijk geen probleem! Hopelijk heb je al lekker kunnen smullen van je eerste minitomaatjes, sla en basilicum! Er zijn meer dan 50 soorten plantcapsules die je als Click and Grow navulling kunt bestellen voor jouw Smart Garden. Als je liever eigen plantzaden gebruikt, is dat natuurlijk ook prima.

click & grow smart garden navulling slimme binnentuin led verlichting companion app kweektuin indoor binnentuin review

De Smart Garden is in verschillende uitvoeringen te bestellen. Zo zijn er de Smart Garden 3 en deze 9. En als je jouw Smart Garden 9 nog niet groot genoeg vindt, kun je met extension arms de led lichtcapaciteit van je slimme binnentuin vergroten!

Bestel jouw eigen Smart Garden nu online en download de Click and Grow Companion app op je smartphone. Of je nu wel of geen tuin hebt, jij kunt vandaag beginnen met het kweken van jouw eigen favoriete planten, groente en kruiden!

Lees ook de artikelen over de Royal Well broeikas, de EVE Aqua smart water controller en de Esschert Design kampvuur kookset.

Click & Grow Smart Garden

199,00
4

Smart Garden 9

4.0/5

Plus

  • Slimme indoor tuin
  • Inclusief plantcapsules
  • Click & Grow app

Min

  • Prijs

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *