picknickmand riet 4 personen mand camping outdoor picnic bag le studio bistrot

Picknickmand voor 4 personen

Zodra de zon in ons kikkerlandje doorbreekt, kunnen we niet wachten om naar buiten te gaan en op avontuur uit te gaan. Tijdens een dagtrip, mooie wandeling of een fietstocht met vrienden is een picknick heel gezellig! Heerlijk ontspannen in de frisse buitenlucht en samen de lekkernijen verorberen die je hebt meegebracht in je.. nieuwe fraaie picknickmand voor 4 personen! Een picknick in het park wordt gegarandeerd een groot succes met deze retro Le Studio Bistrot picknickmand.

Deze mooie picknickmand zit een complete uitrusting om comfortabel met 4 personen te kunnen picknicken. De picknickmand van Le Studio Bistrot heeft een retro uiterlijk. Deze mand is namelijk gemaakt van riet en heeft een rood/wit interieur in ruit vorm. De grote picknick mand heeft mooie ornamenten en een sierlijke sluiting met stevig handvat.

Kenmerken van de Le Studio Bistrot picknickmand
 • Afmetingen picknickmand (LxBxH) : 42,0 x 31,0 x 23,0 cm
 • Borden, glazen en bestek voor 4 personen
 • Interieur rood/wit geruit
 • Met ritssluiting aan de binnenzijde
 • Elastiekhouders voor glazen
 • Met voldoende ruimte voor lekkernijen

Je zult positief verrast zijn over de kwaliteit van het servies dat je in de Le Studio Bistrot picknickmand aantreft. Want gelukkig is er bij de borden gekozen voor aardewerk in plaats van plastic. De glazen zijn van echt glas en kun je met behulp van de elastieken houders veilig bewaren en vervoeren in de picknickmand. Deze mooie rieten mand met retro uiterlijk en sierlijke sluitingen misstaat ook niet tijdens een tourtocht met de cabriolet. Met de flessenopener trek je op je eindbestemming een heerlijke fles wijn of bubbels open terwijl de zon langzaam wegzakt aan de horizon.

Onder de rits aan de binnenkant van de rieten picknickmand kun je jouw hapjes en drankjes veilig bewaren totdat jij de beste picknick stek hebt gevonden. Neem deze mand mee op een mooie zomerdag naar het strand, het park of gebruik de picknickmand bij die geweldige visstek!

Natuurlijk zijn er online meer soorten picknickmanden te vinden. De meest picknickmanden zijn bedoeld voor 2 of 4 personen; het bestek en servies is namelijk afgestemd op dit aantal personen. Als je op zoek bent naar een voordelig geprijsde picknickmand en ook nog even kunt wachten totdat deze wordt geleverd, kan de volgende picknickmand ook interessant voor jou zijn!

picknickmand riet 4 personen mand camping outdoor picnic bag handgemaakt handmade

Lees ook de artikelen over de inklapbare picknicktafel, de Fatboy Headdemock hangmat en de kieshulp voor barbecues.

Picknickmand voor 4 personen

69,95
4

Picknickmand Le Studio Bistrot

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

1 reactie op “Picknickmand voor 4 personen

  Jamesjaigh

  (april 26, 2020 - 9:38 pm)

  Love the site– extremely user friendly and great deals to see!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *