goal zero zonne-energie lader nomad plus 7 zonnepaneel outdoor usb venture 30 powerbank

Goal Zero zonne-energie lader

We kunnen zo langzamerhand geen minuut meer zonder onze electronische hulpmiddelen. Ook tijdens onze avonturen buiten de deur vergezellen onze GPS navigatie, smartphone en tablet ons. De Goal Zero zonne-energie lader sets voorzien jou van energie, waar je ook bent!

Met de Goal Zero Nomad solar-kit zonne-energie laders laad je jouw electronische gadgets in een mum van tijd weer op! Ook kun je deze handige zonnepaneel laders gebruiken om een powerbank op te laden, zodat je ook in de avonduren voldoende energie beschikbaar hebt. De Goal Zero zonne-energie lader is er in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit verschillende energiecapaciteiten en zijn er combinatiepakketten van een Nomad zonnepaneel lader met powerbank.

goal zero zonne-energie lader nomad plus 7 zonnepaneel outdoor usb venture 30 powerbank
Zonnepaneel lader met powerbank

Een voorbeeld van een populaire Goal Zero zonne-energie lader is de Nomad 5 met een zonnepaneel vermogen van 5 Watt. Deze krachtige zonne-energie lader koop je samen met een Goal Zero Venture powerbank. Deze powerbank is voorzien van twee USB aansluitingen en heeft een riante 7800 mAh capaciteit.

De Goal Zero Nomad zonne-energie lader is geschikt om jouw USB-apparaten direct op te laden. Ook als de weersomstandigheden wat minder gunstig zijn voor zonnepanelen, zorgt een handige functie op de zonne-energie lader ervoor dat het laadproces van jouw aangesloten randapparatuur automatisch weer wordt gestart na een onderbreking. De slimme Nomad plus lader controleert ook de oplaadstatus van de door jou aangesloten apparaten. Als een randapparaat volledig is opgeladen, wordt het laadproces direct gestopt. Dit heeft een positief effect op de accucapaciteiten van bijvoorbeeld je tablet en smartphone.

Je zonne-energie lader positioneren voor optimaal rendement

Een andere handige functie op deze Nomad zonne-energie lader is de LED-indicator. Met deze LED-indicator kun je direct zien in welke positie de intensiteit van de zonnestraling het beste is. Je kunt het Nomad zonnepaneel met behulp van de afneembare voet gemakkelijk in een goede hoek neerzetten, ophangen of plat neerleggen.

De Goal Zero Nomad gaat altijd met jou mee

Natuurlijk is deze Nomad Plus solar-kit spatwaterdicht en bestand tegen alle weersinvloeden waarmee jij tijdens je outdoor activiteiten te maken krijgt. Met de handige uitsparingen in de hoeken kun je de solar-kit ophangen aan bijvoorbeeld je backpack. In een opbergvak met ritssluiting kun je een apparaat dat je aan het opladen bent, tijdelijk opbergen en beschermen.

De Goal Zero Venture 30 powerbank biedt jou Plug’n-Use-technologie, wat betekent dat je een aangesloten randapparaat tijdens het opladen ook gewoon kunt gebruiken. Met het Goal Zero zonnepaneel kun je je Venture 30 powerbank weer opladen met milieuvriendelijke zonne-energie. De powerbank beschikt ook over LED verlichting, zodat je je Goal Zero solar-kit ook in het schermerdonker goed kunt gebruiken.

Deze Goal Zero zonne-energie lader en krachtige powerbank is de ideale solar-kit voor buitensporters. Ga jij ook graag naar buiten en wil je overal gebruik willen maken van je electronische gadgets? Dan zijn de Goal Zero solar-kits een aanrader!

Lees ook de artikelen over de Esschert Design kampvuur kookset, het Buienradar weerstation met zonnepaneel en het Garmin Vivomove HR sporthorloge.

Goal Zero zonne-energie lader

79,95
4.25

Goal Zero zonne-energie lader

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *