esschert kampvuur kookset gietijzer 7-delig esschert design kamperen vakantie fancy flames

Esschert Design Kampvuur kookset

Met een Esschert Design Kampvuur kookset in je kampeeruitrusting kan jouw vakantie echt niet meer stuk! Met behulp van deze complete kampvuur kookset kun je boven een kampvuur heerlijke maaltijden bereiden. Denk bijvoorbeeld aan stoofpotten, vis- en vleesgerechten en lekkere warme soep.

De Esschert Design Kampvuur kookset is gemaakt van supersterk en duurzaam gietijzer. Je zult dan ook jaren plezier hebben van deze kampvuur kookset!

esschert kampvuur kookset gietijzer 7-delig esschert design kamperen vakantie

Deze kookset bestaat uit een gietijzeren grillplaat, een Dutch oven, een koekenpan, een steelpan en een lifter. Met behulp van de lifter kun je het deksel van een pan die op het kampvuur staat, gemakkelijk openen zonder je te branden. Deze Esschert kampeer kookset wordt bij jou thuis afgeleverd in een stevige houten opbergkist. In deze kist kun je jouw kookset ook gemakkelijk meenemen op reis. De opbergkist is gemaakt van paulownia hout en heeft fraaie jute handvatten van touw.

Over Esschert Design en Fancy Flames

Merklabel Esschert Design zul je misschien al kennen. Dit merklabel ontwikkelt, produceert en levert originele cadeau artikelen. Esschert Design ontwikkelt ideeën zelf in eigen huis, waarna ze producenten in de arm nemen om deze ideeën te verwerken tot een product. Dit product wordt dan exclusief voor Esschert Design vervaardigd. Omdat Esschert Design zich focussed op cadeau artikelen, hebben de Esschert producten ook altijd een fraaie verpakking en zijn ze leuk om als cadeau weg te geven of te krijgen!

Deze kampeer kookset brengt Esschert Design uit onder het label Fancy Flames. Vuur is een van de oerelementen en brengt licht en warmte. Esschert Design speelt met de Fancy Flames productenlijn in op de vraag naar producten die gezelligheid brengen. Deze gietijzeren kampvuur kookset is daar een sprekend voorbeeld van. Je kunt deze goed gebruiken op vakantie tijdens het kamperen, maar natuurlijk kun je ook in de tuin een vuurplaats creeren en deze kookset gebruiken voor het bereiden van een lekkere maaltijd.

Je kunt deze leuke kampvuur kookset hier direct bestellen.

Lees ook de artikelen over de Fatboy Headdemock hangmat, de Royal Well broeikas en de kieshulp voor barbecues.

Esschert Design Kampvuur kookset

84,04
4.25

Esschert Design Kampvuur kookset

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *