sunny billy beach bolderkar wagon hout met luchtbanden en stuurstang

Sunny Billy Beach bolderkar

De Sunny Billy Beach bolderkar toont vast en zeker een glimlach op jouw gezicht en dat van de kinderen! Deze handige bolderkar kun je kopen in vrolijke kleuren en is gemaakt van stevig hout.

Handig, zo’n bolderkar

De Sunny Billy Beach bolderkar is natuurlijk niet alleen maar geschikt voor het strand, maar kun je ook prima gebruiken voor het vervoeren van spulletjes om het huis en voor bijvoorbeeld de boodschappen. De bolderkar heeft grote stevige luchtbanden en is daarom ook geschikt voor kinderen. Deze Beach Billy kar is daarom ook jouw beste vriend tijdens dagtripjes en wandelingen. Met de stuurstang en meedraaiende vooras van de bolderkar kun je de kar gemakkelijk sturen, ook als je deze hebt volgeladen.

Dankzij de grote banden van de Sunny Beach Billy Wagon kun je verrassend veel zware spullen in deze kar kwijt. Gebruik de bolderkar voor het transport van tuingereedschap of je strandspullen van en naar het strand!

Om echt lang van deze stevige bolderkar te kunnen genieten, kan het een optie zijn om de blanke houtplanken te schilderen of lakken, zodat ze extra goed beschermd zijn tegen vocht. Het hout dat fabrikant Sunny voor deze bolderkar gebruikt, is hout met het FSC keurmerk. Doordat je de achterplank van de Sunny Beach Billy bolderkar eenvoudig kunt loshalen, zijn jouw spulletjes razendsnel in de kar geladen.

Kinderen zullen veel plezier beleven aan de bolderkar tijdens dagtripjes, strandwandelingen en vakanties. Of gebruik deze comfortabele bolderkar voor het vervoer van je hond! De toepassingen van deze stevige houten bolderkar met stalen frame zijn heel divers. De bolderkar is geschikt voor een draaggewicht tot maximaal 80 kilogram.

De Sunny Beach Billy bolderkar wordt bij jou afgeleverd als een bouwpakket. Je kunt deze gemakkelijk zelf afmonteren. Natuurlijk ontvang je er een duidelijke handleiding bij.

Lees ook de artikelen over Recaro i-Size autostoeltjes, de Royal Well broeikas Sweet Tomato en het Subea Easybreath snorkelmasker.

Sunny Billy Beach bolderkar

59,00
4

Sunny Billy Beach bolderkar

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *