van der leeden tafelklem tuintafel eettafel decoratie tips tafeldecoratie tafelbeugel

Van der Leeden tafelklem

Niets is leuker dan je gasten te kunnen verrassen met een mooie gedekte tafel. Met deze Van der Leeden tafelklem kun jij je tafel nog mooier opmaken. De Van der Leeden tafelklem is verstelbaar, zodat je deze op verschillende formaten tafels kunt monteren. Als je de tafelklem aan beide zijden van de tafel hebt vastgezet, kun je de tafel mooi decoreren!

De klem is verstelbaar voor tafels met een lengte tussen 140,0 en 250,0 centimeter. De instelbare hoogte ligt tussen de 90,0 en 97,0 centimeter.

Overal inzetbaar

Deze Van der Leeden tafelklem is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en taupe en kun je zowel binnen als buiten gebruiken om jouw tafel naar wens te decoreren. Het frame kun je het hele jaar door gebruiken.

van der leeden tafelklem tuintafel eettafel decoratie tips tafeldecoratie tafelbeugel

In de zomer kun je jouw buitentafel met behulp van deze tafelklem mooi opmaken met planten, kaarsen of bijvoorbeeld lampions. Tijdens de donkere najaarsdagen kun je jouw eettafel verfraaien met mooie herfsttakken en kerstversiering. Via Pinterest en social media kun je meer inspiratie opdoen om jouw tafelklem vaak te kunnen gebruiken.

Montage van de tafelklem

De Van der Leeden tafelklem kun je zonder problemen vastmaken op tafelbladen met een dikte tot 8,0 centimeter. De hoogte van de horizontale beugel zal, afhankelijk van de dikte van het tafelblad, liggen tussen de 90,0 en 97,0 centimeter. Hierdoor ontstaat er genoeg ruimte om versieringen en/of planten aan de tafelklem te hangen. Het maximale draaggewicht is afhankelijk van de lengte van jouw tafel. Zorg er ook voor dat je het gewicht gelijkmatig over de tafelklem beugel verdeelt. De Van der Leeden tafelklem is hier online te bestellen.

Vergeet de tafelklem van Van der Leeden niet toe te voegen aan jouw lijstje met klusspullen voor het voorjaar!

Lees ook de artikelen over de inklapbare picknicktafel en tuinbank, de Gardena robotmaaiers en de Eve aqua smart water tuinsproeier.

Van der Leeden tafelklem

19,95
4.25

Van der Leeden tafelklem

4.3/5

Plus

  • Functioneel
  • Decoratief

Min

  • Vochtbestendigheid

Post Author: Reviewgids