royal well broeikas sweet tomato tuinkas kweekkas hout glas geimpregneerd

Royal Well broeikas Sweet Tomato

In je zoektocht naar leuke tuinspulletjes mag deze Sweet Tomato broeikas van Royal Well absoluut niet ontbreken! Deze tuinkas kun je prima gebruiken voor het kweken van jouw favoriete tomaten. Maar natuurlijk is deze kweekkas ook geschikt voor het kweken van andere groenten, kruiden en gewassen die bescherming en warmte nodig hebben. Denk hierbij aan kruiden, fruit en (oudhollandse?) groente.

De Royal Well broeikas Sweet Tomato is gemaakt van verantwoord hout uit bossen die goed beheerd worden. Om er zeker van te zijn dat je lang van jouw tuinkas kunt genieten, is het hout van deze kweekkas geïmpregneerd om vocht en houtrot geen kans te geven.

Kenmerken van deze broeikas
  • Afmetingen (HxBxD) 40,0 cm x 100,0 cm x 65,0 cm
  • Geïmpregneerd hout
  • Handige broeikas klep met ruit en scharnieren
  • De broeikas beschermt tegen ongedierte en weersinvloeden
royal well broeikas sweet tomato tuinkas kweekkas hout glas geimpregneerd

De Royal Well broeikas beschermt jouw planten en gewassen tegen weersinvloeden zoals wind, regen, hagel, (nacht)vorst en ongedierte. Met behulp van de raamuitzetters kun je de kas klep open laten staan op de door jou gekozen stand. Met de vleugelmoeren zet je de kas klep vast en voorkom je dat de klep dichtvalt wanneer het begint te waaien.

De Sweet Tomato broeikas is perfect als je plantjes wilt kweken in volle grond. De houten broeikas heeft een stevig frame en een afdichting van kunststof. Deze afdichting van polycarbonaat is 4 mm dik en dubbelwandig. Polycarbonaat heeft meerdere positieve eigenschappen. Zo is dit materiaal niet gevoelig voor breuk, is het heel veilig en zorgt dit voor een isolerende werking. Jouw plantjes hebben het prettig warm in de Sweet Tomato broeikas!

Eenvoudig jouw tuinkas opbouwen

De Royal Well Sweet Tomato broeikas kun je heel gemakkelijk zelf opbouwen. De tuinkas wordt bij je thuis afgeleverd in voorgemonteerde delen die je alleen nog aan elkaar hoeft te bevestigen. Natuurlijk is er ook een duidelijke handleiding bij. De voor- en achterzijde van de kweekkas, de zijwanden en de klep worden kant-en-klaar bij jou afgeleverd. Met behulp van de twee meegeleverde schoorijzers kun je jouw kas met schroeven stevig vastzetten op een harde ondergrond van hout of steen.

Lees ook de artikelen over de inklapbare picknicktafel en tuinbank, de Gardena robotmaaiers en de Eve aqua smart water tuinsproeier. Om in de avonduren nog langer van je tuin en terras te kunnen genieten, kun je ook nadenken over de aankoop van een Boretti terrasverwarmer en een Moree Cube loungemeubel.

Royal Well broeikas Sweet Tomato

59,50
4

Royal Well broeikas Sweet Tomato

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *