maximavida tafelklem decoratieframe babs tafelkleedklemmen kopen tafelklem voor decoratie metaal buiten tuindecoratie tafeldecoratie poedercoating tot 250cm

MaximaVida tafelklem

Niets is leuker dan je gasten te kunnen verrassen met een mooie gedekte tafel. Met deze MaximaVida tafelklem kun jij je tafel nog mooier opmaken. De MaximaVida tafelklem is verstelbaar, zodat je deze op verschillende formaten tafels kunt monteren. Als je de tafelklem aan beide zijden van de tafel hebt vastgezet, kun je de tafel mooi decoreren!

De klem is verstelbaar voor tafels met een lengte tussen 135,0 en 250,0 centimeter. De instelbare hoogte ligt tussen de 90,0 en 97,0 centimeter.

maximavida tafelklem decoratieframe babs tafelkleedklemmen kopen tafelklem voor decoratie metaal buiten tuindecoratie tafeldecoratie poedercoating tot 250cm
Overal inzetbaar

Deze MaximaVida tafelklem is gemaakt van metaal en is voorzien van een witte poedercoating. Je kunt dit Babs decoratieframe met tafelklem zowel binnen als buiten gebruiken om jouw tafel naar wens te decoreren. Het decoratieframe is dankzij de poedercoating het hele jaar door te gebruiken.

In de zomer kun je jouw buitentafel met behulp van deze tafelklem mooi opmaken met planten, kaarsen of bijvoorbeeld lampions. Tijdens de donkere najaarsdagen kun je jouw eettafel verfraaien met mooie herfsttakken en kerstversiering. Via Pinterest en social media kun je meer inspiratie opdoen om jouw tafelklem vaak te kunnen gebruiken.

Montage van de tafelklem

De MaximaVida tafelklem kun je zonder problemen vastmaken op tafelbladen met een dikte tot 8,0 centimeter. De hoogte van de horizontale beugel zal, afhankelijk van de dikte van het tafelblad, liggen tussen de 90,0 en 97,0 centimeter. Hierdoor ontstaat er genoeg ruimte om versieringen en/of planten aan de tafelklem te hangen. Het maximale draaggewicht is afhankelijk van de lengte van jouw tafel. Zorg er ook voor dat je het gewicht gelijkmatig over de tafelklem beugel verdeelt. Het MaximaVida Babs decoratieframe met tafelklem is online te bestellen.

Lees ook de artikelen over de inklapbare picknicktafel en tuinbank, de Gardena robotmaaiers en de Eve aqua smart water tuinsproeier.

MaximaVida tafelklem

35,00
4.25

MaximaVida tafelklem

4.3/5

Plus

  • Functioneel
  • Decoratief

Min

  • Vochtbestendigheid

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *