sentimo radiatorbekleding radiator ombouw radiatorkap verwarming bekleding

Sentimo radiatorbekleding

De Sentimo radiatorbekleding is eenvoudig te monteren op iedere gangbare radiator in jouw woning. Geef de radiatoren in jouw woning een moderne en strakke uitstraling met een Sentimo radiator ombouwkit.

De Sentimo radiator ombouw kun je plaatsen zonder hak- en breekwerk. Dat scheelt een hele hoop rommel. Het plaatsen van de Sentimo radiatorbekleding kun je helemaal zelf doen; de installatie van de Sentimo radiatorombouw is erg eenvoudig.

sentimo radiatorbekleding radiator ombouw radiatorkap verwarming bekleding

Oude verwarmingsradiatoren zijn vaak niet zo heel mooi om te zien en doen afbreuk aan jouw mooie moderne interieur. Met de Sentimo radiatorbekleding kun je je oude radiatoren een fraaie moderne uitstraling geven. De radiator ombouwkits van Sentimo zijn namelijk er in verschillende kleuren en hebben een modern strak uiterlijk. Het knoeien met radiatorlak is ook niet meer nodig; de Sentimo radiatorbekleding kun je simpelweg met magneten plaatsen. In een handomdraai passen jouw radiatoren daarom weer prima bij jouw interieur!

Inmeten en monteren

Voordat je kunt genieten van jouw moderne Sentimo radiator kappen, kun je de afmetingen van de Sentimo radiatorkap zelf bepalen. Er zijn 3 manieren waarop je de Sentimo radiatorbekleding op een radiator kunt monteren. De manier van monteren is afhankelijk van het type radiator waarop je een Sentimo radiatorkap wilt plaatsen.

sentimo radiatorbekleding radiator ombouw radiatorkap verwarming bekleding montage tips inmeten

Bij montagewijze 1 plaats je de Sentimo radiator bekleding over de radiator, de radiatorkraan en de aan-/afvoerleiding.

Bij montagewijze 2 plaats je de Sentimo radiator bekleding over de radiator en de aan-/afvoerleiding. Dus niet over de radiatorkraan.

Bij montagewijze 3 plaats je de Sentimo radiator bekleding uitsluitend over de radiator zelf. Dus niet over de aan-/afvoerleiding en niet over de radiatorkraan.

De montage van een Sentimo radiator ombouw heeft geen negatieve invloed op het rendement van je radiator. De radiator kappen zijn van metaal gemaakt en zorgen dat jouw radiator goed blijft functioneren, maar wel een mooie eigentijdse uitstraling heeft!

Als je hulp wilt bij het bepalen van de juiste Sentimo radiator bekleding voor jouw radiatoren, dan kun je gebruik maken van de praktische Sentimo inmeetservice.

Alternatief voor de Sentimo radiatorbekleding

Zoek je naar een alternatieve radiatorbekleding? Dan zou je ook eens kunnen kijken naar de aanbiedingen bij VidXL.

VidaXL biedt online verschillende soorten radiatorbekleding aan. De VidaXL radiatorombouw oplossingen zie je ook wel terug bij bouwmarkten zoals Karwei, Hornbach, Gamma en Praxis. Je gaat hier vast en zaker een model en formaat radiatorombouw vinden die perfect op jouw oude lelijke radiator past!

Lees ook de artikelen over Grohe Sense Guard kit, de Honeywell Evohome wifi slimme thermostaat en het Somfy draadloos digitaal alarmsysteem.

Sentimo radiatorbekleding

4.25

Sentimo radiatorbekleding

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *