sentimo radiatorbekleding radiator ombouw radiatorkap verwarming bekleding

Sentimo radiatorbekleding

Heb jij de Sentimo reclame ook gezien? De Sentimo radiatorbekleding kun jij zelf monteren op iedere radiator in jouw woning. Geef de radiatoren in jouw huis een moderne en strakke uitstraling met een Sentimo radiator ombouwkit. Hier vind jij alles wat je moet weten over Sentimo radiator bekleding en andere voordelige soorten radiator ombouw.

Sentimo radiatorbekleding plaatsen; dat kun jij zelf!

De Sentimo radiatorbekleding ombouw kun jij zelf plaatsen. En dat doe je bovendien zonder hak- en breekwerk! Kortom, dat scheelt jou een hele hoop rommel en tijd. Het plaatsen en inmeten van Sentimo radiatorbekleding gebeurt namelijk met magneten. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet!

sentimo radiatorbekleding radiator ombouw radiatorkap verwarming bekleding
Wat is radiatorbekleding?

Oude verwarmingsradiatoren zijn vaak niet zo heel mooi. De ouderwetse radiatoren in jouw woning hebben bijvoorbeeld een verkeerde kleur of zijn beschadigd. Dat is toch geen gezicht! Het doet maar afbreuk aan jouw moderne interieur! Met de Sentimo radiatorbekleding of andere soorten radiatorbekleding kun je dit snel veranderen. Geef je oude verwarming snel en eenvoudig een moderne frisse uitstraling!

Voor elke oude radiator is er een Sentimo radiator ombouwkit

De radiator ombouwkits van Sentimo zijn er in veel verschillende kleuren en maten. Voor bijna elke radiator is er daarom wel een passende Sentimo kit te vinden. Jouw radiatoren hebben daarmee snel een modern strak uiterlijk. Het knoeien met radiatorlak is ook niet meer nodig. De Sentimo radiatorbekleding kun je simpel met magneten plaatsen. En zo passen jouw radiatoren weer prima bij jouw interieur!

Sentimo radiatorbekleding inmeten en monteren

Nog even de afmetingen bepalen! Daarna kun jij gaan genieten van jouw moderne Sentimo radiator kappen. Er zijn 3 manieren waarop je Sentimo radiatorbekleding op jouw radiator kunt monteren. De manier van monteren is afhankelijk van het type verwarming.

sentimo radiatorbekleding radiator ombouw radiatorkap verwarming bekleding montage tips inmeten
  • Bij de eerste manier van montage plaats je de Sentimo radiatorbekleding over de radiator, de radiatorkraan en de verwarmingsleidingen.
  • Bij de tweede manier van montage plaats je de Sentimo radiator bekleding over de radiator en de verwarmingsleiding. In deze opstelling wordt de radiatorkraan niet bedekt.
  • Bij de derde manier van montage plaats je de Sentimo radiator bekleding uitsluitend over de radiator zelf. In deze opstelling worden de verwarmingsleiding en radiatorkraan niet bedekt.

De warmte opbrengst van jouw radiator blijft overigens gelijk. De montage van een Sentimo radiator cover heeft daar geen negatieve invloed op. Het zogenaamde rendement van je radiator blijft gelijk, zonder warmteverlies. De radiatorombouw is namelijk van metaal gemaakt. Jouw verwarming blijft dus goed werken, maar heeft nu wel een mooie eigentijdse uitstraling!

Kies voor de Sentimo inmeetservice

Wil jij liever hulp bij het kiezen van de beste Sentimo radiatorombouw? Zoek jij naar professioneel advies voor jouw verwarmingsbekleding? Dan is er voor jou de Sentimo inmeetservice. Laat de specialisten in Sentimo verwarming bekleding jou helpen. Geef jouw interieur die moderne twist! Online kun je reviews en beoordelingen lezen over Sentimo radiatorbekleding en Sentimo ombouwkits. Bovendien kun je veel foto’s vinden van andere Sentimo kopers. Maak een keuze uit de verschillende kleuren. Kies voor een Sentimo aanbieding van een verkooppunt bij jou in de buurt!

Alternatief voor de Sentimo radiatorbekleding

Misschien zoek jij juist een alternatief voor Sentimo? Zoek jij goedkopere radiatorbekleding en online aanbiedingen van radiatorombouw kits? Dan zijn er verschillende aanbieders en prijzen van radiatorbekleding te vinden. Of kies jij voor een verwarming ombouw van mdf hout?

Voordelige radiatorombouw oplossingen

VidaXL biedt online allerlei soorten radiatorbekleding aan. Deze VidaXL radiatorbekleding is ook populair en aantrekkelijk geprijsd. Je radiatorombouw kun je zelf inmeten, of met hulp van vrienden en familie.

Radiatorbekleding aanbiedingen

Bij online warenhuizen kun je hele fraaie design radiatorbekleding bestellen om jouw oude radiator een moderne uitstraling te geven! Verwarming ombouw van hout en natuurlijke materialen zijn ook mogelijk.

Radiatorbekleding kopen bij bouwmarkten

Bij diverse bouwmarkten kun je ook allerlei soorten radiatorbekleding vinden. Laat je online of in de winkel adviseren over de mogelijkheden. Zorg dat je jouw radiatoren en radiatorleidingen hebt opgemeten of gefotografeerd als je advies gaat inwinnen. Dan kunnen de medewerkers in de winkel jou goed helpen en adviseren.

Jij gaat vast en zeker een mooie radiatorombouw oplossing vinden. Eentje die perfect op jouw oude radiator past!

Lees ook de artikelen over Grohe Sense Guard kit, de Honeywell Evohome wifi slimme thermostaat en het Somfy draadloos digitaal alarmsysteem.

Sentimo radiatorbekleding

4.25

Sentimo radiatorbekleding

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *