carpoint jumpstarter krachtsysteem accu starthulp auto motor boot

Carpoint jumpstarter

Niets is zo vervelend als een auto of motorfiets die niet wil starten. De Carpoint jumpstarter helpt je om de motor van je auto, motorfiets, boot of grasmaaier snel aan de praat te krijgen.

De oorzaak van een motor die niet wil starten kan wisselend zijn. Na een koude winternacht kan het voorkomen dat jouw auto of motor een zetje in de rug nodig heeft om te starten. Maar hoe vaak gebeurt het niet dat je per ongeluk je autoverlichting laat branden, er sprake is van een electronica probleem of dat de accu van je auto of motor zijn beste tijd heeft gehad?

In alle situaties biedt de Carpoint jumpstarter een snelle oplossing. Deze handzame en krachtige jumpstarter met LED werkverlichting brengt de motor supersnel weer tot leven. Het eindeloos bellen met vrienden of familie omdat je bent gestrand is met de jumpstarter verleden tijd. Ook als er niemand anders in de buurt is krijg jij je motor met deze jumpstarter supersnel weer op gang.

carpoint jumpstarter krachtsysteem accu starthulp auto motor boot

Knoeien met ouderwetse startkabels is met de Carpoint jumpstarter ook niet meer nodig. Waar waren die startkabels ook alweer? Of wacht jij nog een uurtje op de pechhulp die onderweg is met precies zo’n jumpstarter? De Carpoint jumpstarter is een krachtsysteem dat een niet startende motor snel weer kan laten starten. De jumpstarter starthulp beschikt ook over een USB aansluiting waarmee je bijvoorbeeld je mobiele telefoon, navigatiesysteem en hoofdtelefoon kunt opladen.

Jij start vanaf vandaag zelf elke motor moeiteloos weer op met de Carpoint jumpstarter. Via een led indicater geeft de jumpstarter aan hoe vol de accu nog is. Opladen gaat heel eenvoudig met de meegeleverde AC netstroom adapter.

De Carpoint jumpstarter heeft een stevige en handzame behuizing. Je kunt de jumpstarter gemakkelijk opbergen in je schuur of in de kofferruimte van je auto. Help jezelf, familie, vrienden en de andere mensen in jouw omgeving snel weer op weg met jouw eigen Carpoint jumpstarter!

Lees ook de artikelen over autorijden via private lease, de autohistorie rapportage op kentekencheck en blauwe diesel tanken en minder CO2 uitstoten!

Carpoint jumpstarter

78,99
4

Carpoint jumpstarter

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids