carpoint jumpstarter krachtsysteem accu starthulp auto motor boot

Carpoint jumpstarter

Niets is zo vervelend als een auto of motorfiets die niet wil starten. De Carpoint jumpstarter helpt je om de motor van je auto, motorfiets, boot of grasmaaier snel aan de praat te krijgen. Je auto start niet? Met jouw Carpoint jumpstarter ben jij zo weer op weg!

Je auto start niet!

Je auto start niet! Ontzettend vervelend! Je auto start misschien wel niet door de kou, of de accu is helemaal leeg!
De oorzaak van een motor die niet wil starten kan wisselend zijn. Na een koude winternacht kan het voorkomen dat jouw auto of motor een zetje in de rug nodig heeft om te starten. Misschien heb je per ongeluk je autoverlichting laten branden? Je auto start niet, maar de lampjes branden wel? Je probeert te starten maar er is geen geluid? Het zijn signalen dat jouw auto een lege accu heeft. Je auto start niet met startkabels?

In alle situaties biedt de Carpoint jumpstarter een snelle oplossing. Deze handzame en krachtige jumpstarter met LED werkverlichting brengt de motor supersnel weer tot leven. Het eindeloos bellen met vrienden of familie omdat je bent gestrand is met de jumpstarter verleden tijd. Ook als er niemand anders in de buurt is krijg jij je motor met deze jumpstarter supersnel weer op gang.

carpoint jumpstarter krachtsysteem accu starthulp auto motor boot
Je auto start niet met startkabels

Knoeien met ouderwetse startkabels is met de Carpoint jumpstarter ook niet meer nodig. Waar waren die startkabels ook alweer? Of wacht jij nog een uurtje op de pechhulp die onderweg is met precies zo’n jumpstarter? De Carpoint jumpstarter is een krachtsysteem waarmee jij de motor snel weer kan laten starten. De jumpstarter starthulp beschikt ook over een USB aansluiting waarmee je bijvoorbeeld je mobiele telefoon, navigatiesysteem en hoofdtelefoon kunt opladen. Startkabels kopen en hulp vragen aan anderen is ook niet meer nodig! Deze jumpstarter is een starthulp die wel werkt en is dus een goed alternatief voor de startkabels.

Jij start vanaf vandaag zelf elke motor moeiteloos weer op met de Carpoint jumpstarter. Via een led indicater geeft de jumpstarter aan hoe vol de accu nog is. Opladen gaat heel eenvoudig met de meegeleverde AC netstroom adapter.

De Carpoint jumpstarter heeft een stevige en handzame behuizing. Je kunt de jumpstarter gemakkelijk opbergen in je schuur of in de kofferruimte van je auto. Help jezelf, familie, vrienden en de andere mensen in jouw omgeving snel weer op weg dankzij jouw eigen Carpoint jumpstarter!

Lees ook de artikelen over autorijden via private lease, de autohistorie rapportage op kentekencheck en blauwe diesel tanken en minder CO2 uitstoten!

Carpoint jumpstarter

79,95
4

Carpoint jumpstarter

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *