eetkamerstoel elza stof meubel label henders & hazel

Eetkamerstoel Elza Henders & Hazel

Is jouw eetkamer inrichting toe aan vernieuwing? Het kiezen van een nieuwe eetkamer set is nog niet zo eenvoudig. Misschien heb je al een nieuwe eettafel gekocht en zoek je hier nog eetkamerstoelen bij? Van meubel-label Henders & Hazel is er eetkamerstoel Elza.

Tips bij het kiezen van eetkamerstoelen

Hier vind je enkele tips bij het vinden van jouw nieuwe eetkamerstoel. Natuurlijk is het handig om rekening te houden met de afmetingen van de eettafel waar de eetkamerstoelen bij komen te staan. Hoeveel eetkamerstoelen wil je bij jouw eettafel plaatsen en is hier voldoende ruimte voor? Zitten de stoelpoten de poten van de eettafel niet in de weg? Denk ook aan de armleuningen van eetkamerstoelen. Kun je je eetkamerstoelen zonder problemen aanschuiven? Misschien kun je de armleuningen van je eetkamerstoel wel inklappen. Dan is aanschuiven nooit een probleem.

Houd verder rekening met de zithoogte. Zit je op een comfortabele hoogte als je je stoel hebt aangeschoven? Speel ook met de kleur(en) van je nieuwe eetkamer stoelen. Je kunt misschien wel verschillende kleuren eetkamerstoelen bij jouw eettafel plaatsen. Overdrijf het echter niet en let ook op de andere kleuren van je inrichting, zoals de wanden en vloer. Past de kleur van jouw eetkamerstoelen daar ook zo goed bij?

Over eetkamerstoel Elza

Deze moderne eetkamerstoel Elza van Henders & Hazel is bekleed met microvezelstof. Deze stof lijkt veel op zacht suède. De doorgestikte naden in de microvezelstof rondom de stoel geven eetkamerstoel Elza een luxe uitstraling. De eetkamerstoel van kwaliteitslabel Henders & Hazel is verkrijgbaar in vier mooie kleuren, namelijk antraciet, charcoal, petrol en cognac. De stoel heeft een moderne uitstraling. De handgreep achterop de stoel zorgt voor een speels en stoer karakter. Natuurlijk kun je de stoel hiermee ook gemakkelijk aanschuiven.

eetkamerstoel elza stof meubel label henders & hazel

Eetkamerstoel Elza kan zowel met zwarte metalen poten als met houten poten worden geleverd. Armleuningen zijn optioneel verkrijgbaar voor deze comfortabele stoelen. De doorgestikte naden rondom de stoel vormen de finishing touch. De eetkamerstoel Elza is een aanwinst voor ieder interieur.

Lees ook de artikelen over hanglamp Leanne van Lucide, de Woood Lagos vitrinekast en de Biegert en Funk design wandklok.

Eetkamerstoel Elza Henders & Hazel

159,00
4

Eetkamerstoel Elza

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *