windlicht feelings iven lantaarn ivens feelings woonaccessoire

Windlicht Feelings Iven

Dit windlicht van merklabel Feelings draagt de naam Iven en is een mooi woonaccessoire waarmee je je woonkamer of slaapkamer direct meer sfeer kunt geven.

Windlicht Iven maakt deel uit van de Feelings collectie en is leverbaar in 2 maten, namelijk in een hoogtemaat van 32 centimeter en 44 centimeter. Het windlicht is fraai gedecoreerd en ademt de sfeer van het verre oosten. Ook als je nooit in verre warme oorden komt, kun je sfeer creeren met dit ijzeren windlicht.

Decoratief en warm

Als je op zoek bent naar mooie en bijzondere woonaccessoires die sfeer brengen in jouw slaapkamer of woonkamer, dan is dit windlicht van ijzer wat voor jou! Tijdens donkere winterdagen brengt windlicht Iven sfeer en warmte in de ruimte waar je hem plaatst. Ook in moderne lichte ruimten is windlicht Iven een aanwinst die net dat beetje extra brengt. Als duo in twee verschillende maten kunnen deze windlichten jouw inrichting compleet maken.

De Feelings meubels

De Feelings wooncollectie omvat een breed assortiment van Feelings meubelen, woonaccessoires, decoratie, zitmeubelen en andere items die je in een woning inrichting kunt gebruiken. De meubel artikelen van de Feelings collectie zijn in beperkte oplage leverbaar. Dat betekent dat je iets bijzonders in huis haalt als je een Feelings meubel artikel aankoopt.

De andere lantaarns, windlichten en woonaccessoires in de Feelings collectie zijn dan ook het bekijken waard! Windlicht Iven kun je in diverse gerenommeerde woonwinkels en meubelzaken in de showroom bekijken. Het windlicht is ook online te bestellen en wordt dan snel bij je thuisbezorgd.

Lees ook de artikelen over hanglamp Lucide Leanne, Kay design lampen serie Fury en wijnrekken en wijnkasten.

Windlicht Feelings Iven

79,00
4.25

Windlicht Feelings Iven

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *