monopoly voor kinderen monopoly junior bordspel

Monopoly voor kinderen

Het bordspel Monopoly is een familie bordspel dat je bij velen in de spelletjeskast kunt terugvinden. Voor jongere kinderen vanaf 5 jaar is er Monopoly Junior.

Eenvoudiger en sneller, maar net zo dynamisch

Het Monopoly voor kinderen bordspel lijkt in veel opzichten op het standaard Monopoly spel, maar het is eenvoudiger gemaakt. Ook voor jongere spelers is Monopoly Junior een spannend spel. Met Monopoly Junior leer je je kinderen de betekenis van geld. Monopoly Junior is een snel, gemakkelijk en afwisselend bordspel. De bezittingen in dit spel zijn afgestemd op de belevingswereld van jouw kinderen.

monopoly voor kinderen monopoly junior bordspel

Je speelt het spel met 4 vrolijke pionnen: kleine Dwarrel de hond, kleine Mollie de kat, een speelgoedauto en een speelgoedboot. Tijdens het Monopoly Junior spel verplaats je jouw pion over het bord en koop je onderweg jouw favoriete bezittingen, zoals een skatebaan, een ijssalon en een complete speelgoedwinkel!

Spelenderwijs leren omgaan met geld

Zet je eigen ‘verkocht’ bordje op elke bezitting die je hebt gekocht. De bankbiljetten van het Monopoly Junior bordspel zijn eenvoudig gemaakt en hebben allemaal een waarde van 1. Jij en je kinderen kunnen tijdens het bezoeken, kopen en verkopen van bezittingen snel en eenvoudig bankbiljetten uitwisselen. Het bordspel is dan ook erg praktisch bij het leren omgaan met geld en het oefenen van hoofdrekenen. Net als bij het Monopoly bordspel voor volwassen win je het spel als jij aan het einde het meeste geld in bezit hebt. Monopoly Junior is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 jaar of ouder.

Lees ook de artikelen over Lego Speed Champions, de Kurio Tab Lite kindertablet en Nextdirect kinderkleding. Of spelen jouw kinderen liever buiten? Dan zijn de artikelen over de Carrera RC Ford Raptor en de Sunny Billy Beach bolderkar interessant!.

Monopoly voor kinderen

16,65
4.25

Monopoly Junior

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *