joseph joseph intelligent waste totem afvalemmer slim afval scheiden kunststof afvalbak design afvalbak voor afvalscheiding

Afval scheiden volgens Joseph Joseph

Afval scheiden kunnen we allemaal, maar het moet weinig moeite en tijd kosten. Dat hebben ze bij Joseph Joseph goed begrepen en heeft geleid tot de introductie van een slimme ruimtebesparende afvalemmer. Je afval scheiden doe je nu simpel en snel met de Intelligent Waste Totem afvalemmer van Joseph Joseph.

Afval scheiden en ruimte besparen

Je afval scheiden en de vrije ruimte in je keuken zo goed mogelijk benutten; dat zijn twee redenen om te kiezen voor de Intelligent Waste Totem. Ook in een kleinere keuken is wel een goede plaats te vinden voor deze slimme en compacte afvalemmer. De joseph joseph afvalemmer heeft een moderne vormgeving en heeft twee compartimenten. In het compartiment onderin is voldoende ruimte om glas, papier of plastic te kunnen bewaren. In het compartiment daarboven kun je al je restafval inwerpen. Met de handige verschuivende divider kun je op elk gewenst moment meer ruimte maken voor het type afval dat je wilt weggooien.

joseph joseph intelligent waste totem afvalemmer voor afval scheiden
Afvalemmer met praktische details

De Joseph Joseph Intelligent Waste Totem kun je niet alleen flexibel gebruiken, hij is ook mooi om te zien en heeft allerlei handige details. Wat dacht je bijvoorbeeld van het geintegreerde geurfilter tegen nare luchtjes? Of van de handige wieltjes aan de onderzijde van de afvalemmer, waardoor je deze moeiteloos kunt verplaatsen? Andere kenmerken van deze afvalemmer vind je hieronder :

  • bovenste compartiment: 2 binnenemmers van ieder 17 liter
  • onderste compartiment: lade van 24 liter met verschuifbare divider
  • beschikbaar in twee uitvoeringen 48 liter / 58 liter
  • met handgreep aan de achterzijde
  • handige wieltjes aan de onderzijde
  • uitgevoerd met een geurfilter tegen nare luchtjes
Afval scheiden in de Joseph Joseph Totem

Als je de Joseph Joseph afvalemmer een plaatsje hebt gegeven, kun je direct beginnen met het scheiden van al je afval. Papier, plastic, glas, groente- en fruitafval, restafval; voor alles is plek in jouw Totem afvalemmer. Je kunt gewone afvalzakken gebruiken van 36 liter voor deze afvalemmer. Doordat de Intelligent Waste afvalemmer van kunststof is gemaakt, kun je deze ook heel gemakkelijk schoonmaken. Het geurfilter houdt nare luchtjes in de afvalemmer.

Was jij toch al van plan om afval te gaan scheiden? De Joseph Joseph Intelligent Waste Totem afvalemmer helpt jou om je afval moeiteloos en snel te scheiden!

Lees ook de artikelen over de Joseph Joseph Index snijplanken, de wijnproeverij met vrienden en de Roborock S6 robotstofzuiger.

Joseph Joseph Intelligent Waste Totem afvalemmer

192,00
4

Intelligent Waste Totem afvalemmer

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *