Philips lumea prestige ipl ontharingsapparaat bri959

Philips Lumea Prestige ontharingsapparaat

Een langdurig gladde huid op de plekken waar jij dit wenst; de Philips Lumea Prestige is het beste IPL ontharingsapparaat van dit moment.

Het gebruik van branderige ontharingsgel, pijnlijke ontharing plakstrips en scheermesjes behoren voorgoed tot het verleden. Want er is nu een IPL ontharingsapparaat van Philips verkrijgbaar dat vele malen effectiever en bovendien pijnvrij is.

Ontharing met behulp van IPL-technologie

Het Philips Lumea Prestige IPL ontharingsapparaat maakt gebruik van de innovatieve IPL-technologie om de haargroeicyclus te doorbreken waar jij dit wenst. De lichtflitsen die het ontharingsapparaat naar de haarwortels stuurt, zorgen ervoor dat je haarzakjes in een rustfase komen en de groeicyclus wordt onderbroken. De licht techniek die de Philips Lumea gebruikt, is rechtstreeks afkomstig van de oplossingen die professionele schoonheidssalons toepassen. Philips heeft deze methoden samengebracht in de Lumea Prestige; een effectief toestel dat jij veilig en comfortabel thuis kunt gebruiken.

Veilig en efficient epileren

De Philips Lumea is in nauwe samenwerking met dermatologen en huidexperts ontwikkeld. Zoals je van een kwaliteitsmerk als Philips mag verwachten, is er jarenlang onderzoek uitgevoerd om tot een efficient, maar natuurlijk ook veilig, ontharingsapparaat te komen dat geschikt is voor een groot aantal verschillende huidtypen en lichaamsgebieden. Epileren hoeft niet langer pijnlijk en vervelend te zijn!

Lumea Prestige voor verschillende haar- en huidtypen

Philips Lumea Prestige werkt goed op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Om de IPL licht techniek zijn werk te kunnen laten doen, moet er voldoende contrast bestaan tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur. Lumea kan dus, net als andere IPL ontharingsapparatuur, niet worden gebruikt om wit, grijs, lichtblond of rood haar te behandelen. Ook is de Lumea niet geschikt als je een zeer donkere huid hebt.

Philips lumea prestige ipl licht ontharingsapparaat ipl epileren
Uitpakken en opladen van de Philips Lumea Prestige

Wanneer je het Philips Lumea ontharingsapparaat uitpakt, zul je aangenaam verrast worden. Het ontharingsapparaat heeft een modern en luxueus ogend design. De Prestige wordt standaard geleverd met een luxe bewaaretui waarin plaats is voor de Lumea, de oplader en de verschillende opzetstukken.

Tijdens het opladen van de Lumea laat het toestel je een langzaam knipperend batterijlampje zien. Zodra het ontharingsapparaat volledig is opgeladen, blijft deze permanent branden en weet je dat je kunt beginnen met je volgende ontharingsbehandeling.

Het eerste gebruik van de Lumea Prestige

Het ontharingsapparaat is heel gebruiksvriendelijk en, belangrijker nog, intelligent. Voor het eerste gebruik kun je hem op het huidgebied plaatsen dat je wilt behandelen. De Lumea zal je met behulp van een indicatie lampje de behandelingsstand voorstellen die het beste bij jouw huid- en haartype past. Aan de achterzijde van de Lumea Prestige is eveneens een statuslampje aanwezig. Deze zal branden op het moment dat je het ontharingsapparaat correct op je huid hebt geplaatst. Let op : De Philips Lumea produceert flitslicht dat je als onprettig kunt ervaren. Het is te adviseren om jouw Lumea te gebruiken in een goed verlichte ruimte.

Begeleiding van je ontharingsbehandelingen met de Lumea app

De handige Philips Lumea app geeft jou mogelijkheden om je behandelingen van de verschillende lichaamsgebieden bij te houden. De app kan je bovendien melden als het tijd is voor een volgende behandeling. Afhankelijk van het haar- en huidtype en het lichaamsgebied dat je met de Lumea behandelt, zullen er meerdere behandelingen nodig zijn. Je gaat dan echt verschil merken in de snelheid waarmee lichaamshaar groeit en/of wederkeert.

Gebruik het Philips Lumea ontharingsapparaat voor het epileren van je gezicht, bikinilijn, oksels en benen. Jij kunt nu een gladde en gezonde huid hebben zonder pijnlijke ontharingsbehandelingen! Je hebt de mogelijkheid om de Philips Lumea IPL 90 dagen vrijblijvend te testen.

Lees ook de artikelen over de Dyson Airwrap hairstyler, De Philips Somneo Connected Wake Up Light en de Garmin Vivomove HR sport activity tracker.

Philips Lumea Prestige ontharingsapparaat

399,00
4

Philips Lumea Prestige IPL

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *