Lego Speed Champions racewagen raceauto replica bouwset

Lego Speed Champions

Met de Lego Speed Champions bouwsets maak je de mooiste en snelste raceauto’s.

Lego; wie heeft er niet mee gespeeld?

De creaties van het Deense speelgoed merk zijn talrijk en divers. Voor elke leeftijdscategorie is er een breed aanbod aan lego bouwpakketten om uit te kiezen. Voor kleine meisjes en jongens zijn er de grotere en eenvoudigere Lego Duplo bouwstenen. Vanaf de leeftijd van 5 jaar zijn er verschillende uitdagende Lego bouwsets in onder andere de Lego City serie, Lego Friends serie en Lego Ninjago serie.

Bouw replica’s van bekende racewagens met Lego

De bouwsets van de Lego Speed Champions serie zijn geschikt voor jou en jouw kinderen in de leeftijd vanaf ongeveer 7 jaar. Deze snelheidsmonsters zijn reproducties van bekende supersnelle racewagens. Daarom zijn de Lego Speed bouwsets voor jou, als ervaren legobouwer, minstens zo boeiend als voor de kinderen! Fanatieke lego fanaten zullen deze racewagens maar wat graag snel willen afbouwen om er vervolgens de hele kamer mee door te racen! Ze netjes allemaal bouwen en als modelauto in de verzameling tentoonstellen is ook heel leuk.

Lego speed champions bouwset racewagen replica raceauto
Race met jouw Lego racemonster in Forza Horizon 4!

Er is een grappige uitbreiding op de populaire Forza Horizon 4 racegame voor PC en Xbox One beschikbaar. Met deze Lego add-on is het mogelijk om met alle Lego Speed racewagens de Lego Valley wereld te ontdekken. Verzamel zo veel Lego steentjes als je maar kunt en bouw het huis van een meesterbouwer, compleet met een garage vol waanzinnige Speed Champions raceauto’s!

Meer over deze Speed Champions bouwsets

Elke Lego Speed Champions racewagen heeft fraaie details en je zult, met of zonder kinderen, een leuke tijd hebben om elke Lego raceauto replica goed in elkaar te zetten. Daarna kan de race echt gaan beginnen! Lego Speed bouwsets voor de laagste prijs vind je hier.

Opmaat naar Lego Technic

Deze Lego Speed bouwsets zijn een leuke en handige opmaat naar de Lego bouwpakketten voor de meer geoefende legobouwers. De Lego Technic serie heeft een meer technische inslag. Ben jij al klaar voor technisch Lego? Dan is de Lego Technic serie jouw nieuwe uitdaging! Deze Lego bolides bestaan uit meer kleine onderdelen en laten jou je favoriete racewagen levensecht nabouwen. De Lego Technic bouwsets zijn bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook de artikelen over de Kurio Tab Lite kindertablet, Nextdirect baby- en kinderkleding en de Automoblox speelgoed auto’s.

Lego Speed Champions

12,99
4.5

LEgo Speed Champions

4.5/5

Bericht auteur: Reviewgids