nest cam iq outdoor camera ip beveiligingscamera

Nest Cam IQ outdoor camera

Als je op zoek bent naar een slimme beveiligingscamera voor buiten, dan biedt de Nest Cam IQ outdoor camera een goede beveiligingsoplossing. Uiteraard is de Nest Cam IQ outdoor camera weersbestendig en kun je de ip camera koppelen met je smartphone. De Nest Cam van Google zal qua look and feel bekend voorkomen als je andere Nest producten gebruikt, zoals de Nest babyfoon, de Nest slimme thermostaat of bijvoorbeeld Nest rookmelders.

Kenmerken van de Nest Cam IQ beveiligingscamera
  • Weersbestendig (IP66) en dus geschikt voor outdoor montage
  • Volgfunctie; volg personen en zoom automatisch op ze in
  • Full HD beeldkwaliteit
  • Nachtzicht modus
  • Ontvang meldingen van de Nest Cam IQ op je smartphone
  • Ingebouwde luidspreker; jaag ongewenste bezoekers weg
  • Voedingskabel van 7,5 meter lengte inbegrepen
  • Combineer meerdere Nest IQ camera’s met elkaar
nest cam iq outdoor ip camera met nest aware app
De Nest Cam IQ outdoor camera maakt haarscherpe opnamen

Dankzij de aanwezige 4K technologie, HDR en ruime beeldhoek van 130° maakt jouw Nest Cam IQ outdoor camera scherpe beelden van jouw (achter)tuin, oprit en/of de voordeur. In Full HD (1080p) worden alle gebeurtenissen in het bereik van de beveiligingscamera haarscherp vastgelegd. Ook als je de camera laat wisselen tussen lichtrijke en donkere plekken in de schaduw, zorgt de Nest Cam voor het best mogelijke beeld. Als ongewenste bezoekers de camera dwarsliggen door er met een zaklantaarn in te schijnen, deert dat de Nest Cam IQ niet of nauwelijks. In de donkere nacht schakelt de ip bewakingscamera over op de infrarood leds. Met de zoommodus (12x) kun je ook de kleine details met je Nest Cam IQ duidelijk in beeld brengen en de opnames op je telefoon bekijken. Combineer de Nest Cam met je andere Smart Home oplossingen in huis!

De volgfunctie en zoomfunctie in de praktijk

De Google Nest Cam IQ outdoor camera kan tot op een afstand van maximaal 15 meter bepalen of er een persoon in beeld is of niet. Je kunt de ip camera zo instellen dat deze direct een screenshot naar je smartphone stuurt als er een persoon is gedetecteerd. Met behulp van de Nest-app op je telefoon kun je direct live meekijken. De Nest IQ camera zoomt automatisch in en blijft de persoon volgen. Als het om ongewenste bezoekers gaat, kun je ze via de ingebouwde luidspreker direct toespreken en ze laten weten dat ze in beeld zijn. In geval van een postbezorger of andere bezoekers kunnen zij ook met jou praten; de microfoon van de Nest Cam IQ vangt hun spraak op.

nest cam iq outdoor ip camera met nest aware app
Kies voor Nest Aware en sla je beeldmateriaal op

Vanaf € 5 per maand kun je een Nest Aware abonnement afsluiten en heb je de mogelijkheid om alle beelden die je met je Nest Cam IQ outdoor camera maakt, op te slaan en terug te kijken. Een ander voorbeeld van een functionaliteit die Nest Aware biedt, is gezichtsherkenning. Voor jou bekende personen kunnen door de Nest ip camera worden geidentificeerd. Bij aankoop van de Nest Cam IQ outdoor camera kun je de Nest Aware functies 30 dagen kosteloos uitproberen!

De Nest Cam IQ kun je gemakkelijk zelf installeren

De IP66 normering zorgt ervoor dat jouw Nest IQ outdoor camera bestand is tegen vocht, vuil, stof en andere weersinvloeden. Je kunt de ip bewakingscamera eenvoudig zelf installeren en voeden met de meegeleverde stroomkabel. Via de Nest-app applicatie kun je je beveiligingscamera snel koppelen met je wifi-netwerk. Als dat is gebeurd, kan de Nest Cam IQ direct voor jou aan de slag!

Lees ook de artikelen over de Netgear Arlo beveiligingscamera’s, de EZVIZ digitale deurspion en het Mobeye i110 gsm alarm.

Nest Cam IQ outdoor camera

390,00
4.25

Nest Cam IQ outdoor camera

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids