sonos one sl draadloze speaker multiroom luidspreker

Sonos One draadloze speaker

De Sonos One SL draadloze speaker is een slimme wifi speaker voor iedere muziekfanaat. Sonos levert hoge kwaliteit luidsprekers. Een ander voorbeeld van een hoge kwaliteit luidspreker die Sonos levert, is de Sonos Playbar soundbar, welke ideaal is bij de televisie. Overigens is deze compacte Sonos One luidsprekerbox hier ook prima mee te combineren.

De Sonos One SL is een slimme luidspreker

De Sonos One draadloze speaker kun je met recht een smart speaker noemen. Je kunt de Sonos One SL speaker namelijk bedienen met je stem! Onder andere via Google Assistant en het Amazon Alexa platform kun je de Sonos One middels stembediening aansturen.

De Sonos One SL is letterlijk overal te gebruiken. De draadloze multiroom speaker is met wifi te koppelen en is waterbestendig. Daarom kun je de luidspreker ook buiten in de tuin of in de badkamer neerzetten en naar je favoriete muziek luisteren. Speel je samengestelde playlist af en zet met gesproken commando’s het volume hoger of juist lager.

Als je meer Sonos speakers in huis hebt, kun je deze ook koppelen met elkaar en ze samen gebruiken. Voor de ultieme home cinema beleving kun je een of twee Sonos One SL speakers combineren met je Sonos Playbar. Er zijn Sonos One SL duo pakketten verkrijgbaar.

sonos one sl draadloze speaker multiroom luidspreker

Als je geen zin hebt om de Sonos One SL met stembediening aan te sturen, kan dit natuurlijk ook met je smartphone of met de handige touchbediening op de smart speaker zelf. Het volgende liedje uit je playlist is zo gekozen met een eenvoudige swipe beweging. Door zacht te tikken op de Sonos One draadloze speaker, kun je het volume moeiteloos afregelen.

Multiroom speaker met een hoge geluidskwaliteit

De Sonos One speaker is niet alleen gemakkelijk te bedienen, de audioweergave is van hoog niveau. Je kunt de slimme luidspreker op iedere plek in huis neerzetten. De Trueplay technologie, die beschikbaar is voor iOS smartphones, zorgt ervoor dat de Sonos One SL de optimale geluidsinstellingen kiest voor de ruimte waar de Sonos luidspreker op dat moment is. In de gratis beschikbare Sonos-app krijg je eenvoudig toegang tot al je muziek en je favoriete streamingdiensten.

Lees ook de artikelen over de Sonos Playbar soundbar, de Apple AirPods draadloze oortjes en de Buoq bluetooth koptelefoon.

Sonos One SL draadloze speaker

199,00
4

Sonos One SL speaker

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids