dyson airwrap styler haarstyler airwrapper föhn

Dyson Airwrap haarstyler

Dyson, de fabrikant van slimme ventilatoren en stofzakloze stofzuiger, heeft de Dyson Airwrap haarstyler geintroduceerd. Deze Dyson Airwrap haarstyler review geeft jou meer informatie over deze föhn en stijltang in één.

De Dyson Airwrap is een veel meer dan een föhn voor je natte haar. Het is een intelligente haarstyler die jou helpt om je haar snel in elk gewenst model te brengen. Dit doet de Dyson Air Wrapper zonder extreme hitte te gebruiken. Op veel verschillende plekken kun je positieve reviews en beoordelingen lezen over de Airwrap haarstyler. De Dyson Airwrap is een professionele multistyler voor kort en lang haar.

Dyson Airwrap complete

Met behulp van alle meegeleverde opzetstukken kun je je haar mooi laten krullen, golven of juist glad maken. De krachtige Dyson V9 motor van de Airwrap haarstyler zorgt voor een hoge luchtdruk, waardoor er een draaikolk van lucht rond het gekozen Airwrap multistyler opzetstuk wordt gecreëerd. Deze draaikolk van lucht maakt dat je je haar eigenlijk moeiteloos om het Airwrap opzetstuk heen kunt laten krullen. Een ingebouwde warmtebegrenzer voorkomt dat de luchttemperatuur boven de 150 graden uitkomt. Je haar wordt beschermd tegen oververhitting en ziet er met de Airwrap haarstyler glanzend en vitaal uit.

De Dyson Airwrap haarstyler complete met adapterstukken wordt geleverd in een luxe bruinkleurige opbergbox met fraaie zachte voering en een magnetische sluiting. Na gebruik kun je je Airwrap machine en de Airwrap accessoires hier netjes en veilig in opbergen. 

dyson airwrap styler haarstyler airwrapper föhn
De Dyson Airwrap als haardroger

Voordat je kunt beginnen met het stylen van je haar, is het belangrijk dat je haar handdoekdroog is. Met de föhn haardroger functie op de Airwrap complete multistyler maak je je haar snel handdoekdroog. De Airwrap haarstyler behandelt je haar voorzichtig en voorkomt dat je je haar te heet föhnt. De krachtige motor droogt je haar snel, maar maakt ook veel minder lawaai dan veel andere föhns. Nadat je haar voldoende droog is, kun je een van de opzetstukken op de Airwrap styler machine zetten om jouw gewenste haarlook te creeren.

Glad haar maken met de Airwrap

Als je een gevoelige hoofdhuid hebt, is het gebruik van de zachte ontkrullende haarborstel aan te bevelen. Deze fijne haarborstel zorgt dat je je haar mooi glad kunt borstelen. De ronde en zachte borstelharen ontzien je hoofdhuid en maken het borstelen prettig.
Als je juist wat moeilijker te behandelen haar en kroesig haar hebt, is de stevige ontkrullende haarborstel heel aangenaam. Deze harde haarborstel helpt je om je haar goed te ontkrullen, zodat het glanzend glad wordt.

Mooie volle krullen dankzij de Airwrap

Het maken van volle krullen kun je met de Dyson Airwrap snel realiseren. Hiervoor maak je gebruik van de opzetstukken van 30mm of 40mm. Het adapterstuk van 40mm lengte is uitermate geschikt om op een prettige manier golvende lokken en losse krullen in je haar te maken. Als je hele haar graag wilt krullen, kun je het opzetstuk van 30mm inzetten. Je krijgt daarmee een mooie coupe met volle glanzende krullen. Afhankelijk van de richting waarin je je haar wilt krullen, kun je linksom en rechtsom draaiende opzetstukken gebruiken. Je krijgt dan mooie symetrische krullen in je haar. Je zult het direct merken, de Airwrap is veel meer dan een goede krultang!

Meer vitaliteit en volume in je haar

Iedereen heeft wel eens last van slap en futloos haar. De ronde volumeborstel van de Dyson Airwrap is je beste vriend! Deze prettige borstel geeft je haar meer volume tijdens het drogen. Je haar ziet er na het gebruik weer glanzend en vitaal uit. Zorg voor een gezonde volumineuze look met deze volumeborstel.

De Dyson Airwrap haarstyler is veel meer dan een prettige föhn. De krachtige motor en de handige Airwrap accessoires zorgen ervoor dat je je haar op een professionele wijze kunt stijlen, zonder je haardos te beschadigen.

Beoordeling Airwrap haarstyler

Deze bijzonder complete en luxe haarstyler van Dyson biedt hele goede prestaties. Bij verschillende verkooppunten in Nederland kun je de Airwrap haarstyler complete set aankopen. Dit verzorgingsproduct wordt echter ook via bijvoorbeeld marktplaats tweedehands aangeboden. De vraag is of je een verzorgingsproduct als deze gebruikt zou willen kopen. Pas bovendien op voor namaak artikelen via onder andere chinese platforms. Maak gebruik van een van de Airwrap aanbiedingen via erkende verkooppunten, of wacht anders tot een sale of een volgende black friday actie!

Alternatief voor de Dyson Airwrap haarstyler

Voor een kwaliteitsproduct als de Dyson Airwrap betaal je een behoorlijke prijs. Natuurlijk is het ook prettig te weten dat er goedkopere alternatieven zijn voor de Dyson Airwrap haarstyler.

Babyliss Brush & Style

Zo zijn er online positieve reviews en ervaringen te lezen over de Babyliss Brush & Style luchtborstel. Dat is een voordelige airstyler stijltang die op een soortgelijke manier werkt als de Dyson Airwrap multistyler. Deze eenvoudigere maar goedwerkende haarstyler en stijltang kun je hier online bestellen.

Philips ProCare Airstyler

Een andere alternatieve stijltang en multistyler voor lang en kort haar is de Philips ProCare Airstyler. Ook deze borstel helpt je met behulp van lucht een mooie en levendige bos haar te bezorgen! Reviews en prijzen van deze Philips ProCare Airstyler stijltang zijn online te vinden.

Lees ook de artikelen over de Philips Somneo Connected Wake Up Light, de Apple AirPods draadloze oortjes en de Sonos Playbar soundbar.

Dyson Airwrap haarstyler

699,00
3.75

Dayson Airwrap styler

3.8/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *