philips somneo connected wake up light wekker

Philips Somneo Connected Wake Up Light

Een goede nachtrust hebben én fris opstaan in de vroege ochtend? Dat is nog niet zo eenvoudig. In de zomermaanden is het opstaan voor de meesten van ons een stuk gemakkelijker, doordat de zon al hoger aan de hemel staat. Maar in de wintermaanden is het in de ochtend nog erg donker en valt het opstaan ons zwaar. De Philips Somneo Connected Wake Up Light helpt je niet alleen om op te staan; het apparaat heeft ook andere slimme functies die je helpen om sneller in slaap te vallen en een goede nachtrust te hebben!

De Philips Somneo Connected Wake Up Light kan zowel de zonsondergang als de zonsopkomst simuleren. Deze slimme verlichting helpt je ontspannen en om je goed te laten slapen. De Wake Up functie laat je in de ochtend op een prettige manier ontwaken. Uitgerust wakker worden op het juiste tijdstip is een goed begin van je dag!

philips somneo connected wake up light
Features van de Philips Somneo Connected Wake Up Light
  • De Philips Somneo sleep & wake-up light biedt je keuze uit maarliefst 25 verschillende lichtinstellingen en 4 lichtkleuren. De intensiteit van het licht kun je volledig naar je eigen wensen aanpassen.
  • De lichtkleuren van de Philips Somneo voor de Wake Up zonsopkomst functie veranderen van zacht rood naar oranje en helder geel.
  • De Philips Somneo hf3671 kan 8 verschillende natuurlijke wekgeluiden afspelen. Met deze geluiden op de achtergrond kun je op een prettige manier ontwaken! Natuurlijk kun je ook kiezen voor je favoriete radiozender middels de FM-radio.
  • De RelaxBreathe functie op de Philips Somneo helpt je met ademhalingsoefeningen om ontspannen in slaap te vallen. Controle over je ademhaling is een perfecte manier om sneller in slaap te vallen.
  • Koppel de Philips Somneo Connected Wake Up Light met je smartphone. Je krijgt dan snel inzicht in je slaappatronen met behulp van de SlaapMapper smartphone app.
  • De PowerWake-alarmfunctie helpt je uit bed als je hier veel moeite mee hebt. De geluiden van een ouderwetse alarmklok worden gecombineerd met een fel knipperend licht.
Wake Up Light

Philips heeft de Wake Up Light verder ontwikkeld. De Philips Somneo Connected hf3671/01 is hiervan het resultaat. De Somneo Wake Up Light van Philips is een natuurlijke lichtwekker die je ontspannen laat ontwaken met behulp van natuurlijke geluiden en een nagebootste zonsopkomst met lichteffecten. Het licht wordt langzaam sterker en kleurt van zacht ochtendrood naar oranje, om de kamer daarna met helder geel licht te vullen. Dit wekproces is zo ontworpen om je lichaam op een prettige manier wakker te laten worden. De werking van de Philips Wake Up Light is klinisch aangetoond. Je wordt prettig wakker en kunt met een goed humeur de dag starten!

philips somneo connected wake up light
Somneo helpt je te ontspannen; in slaap vallen wordt makkelijker!

De ontspanningsfuncties van de Philips Somneo Connected Wake Up Light helpen je bij het in slaap vallen. Door met je ademhaling één van de totaal zeven verschillende lichtintensiteits- en/of geluidsritmes te volgen, kun je sneller ontspannen en gemakkelijker in slaap vallen. Natuurlijk kun je de Somneo Wake Up Light ook gewoon als leeslamp gebruiken. Wanneer je het prettig vindt om een boek te lezen voor het slapengaan, dan functioneert de Somneo als je leeslampje. De verlichte klok van de Philips Somneo Connected Wake Up Light wordt gedimd als je klaar bent om te gaan slapen. Door zacht op de Somneo te tikken, kun je de klok in het donker laten oplichten.

Pas de Philips Somneo aan naar je persoonlijke voorkeuren

Wakker worden met geluiden uit de natuur, met muziek uit je eigen playlist op je telefoon, of van je favoriete FM radiozender. De Philips Somneo Connected Wake Up Light kan het allemaal. Op de door jou ingestelde wektijd zal de Somneo het door jou gekozen geluid zacht beginnen af te spelen, waarna het binnen een paar minuten langzaam luider wordt. Ben je toch nog niet helemaal zover om wakker te worden? Dan kun je, door zacht op de bovenkant van de Philips Wake Up Light te tikken, de snooze functie van 9 minuten activeren. Als je gewend was je telefoon bij je bed op te laden, dan zal de Somneo ook hier geen probleem veroorzaken. Je kunt je telefoon namelijk ook opladen aan de Somneo; handig!

De Somneo Connected SleepMapper app

Door de Philips Somneo Connected Wake Up Light te koppelen met je smartphone, kun je je slaapervaringen monitoren en verbeteren. Behalve de ontwaak- en ontspanfuncties, kun je je Android of iOS telefoon gebruiken om alarmfuncties, lichtthema’s en geluiden in te stellen. Verder is de Somneo Connected uitgerust met sensoren die de ruimte waarin je slaapt, analyseert en monitort. De sensoren meten onder andere de temperatuur en luchtvochtigheid. Deze waarden worden gecombineerd met de ingestelde geluids- en lichtniveaus. In de SleepMapper app komen deze meetwaarden samen. De Philips Somneo app komt dan met adviezen om veranderingen aan te brengen in je slaapkamer. Deze veranderingen hebben een positieve uitwerking op je nachtrust. Deze Philips Somneo Connected krijgt in de review een hoge score.

Lees ook de artikelen over de ZAZU Sam Schaap slaaptrainer, de kieshulp voor koffiemachines en de Garmin Vivomove HR sport activity tracker.

Philips Somneo Connected Wake Up Light

199,00
4.25

Philips Somneo Connected Wake Up Light

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *