hanglamp lucide leanne plafondlamp

Hanglamp Lucide Leanne

Deze fraaie Lucide hanglamp, genaamd Leanne, is een mooi voorbeeld van een moderne plafondlamp met een knipoog naar het verleden.

Hanglamp Lucide Leanne is een mooie combinatie van strakke lijnen, gecombineerd met een open constructie. De hanglamp heeft een elegante look en zou zowel in moderne als meer klassieke interieurs goed uit de verf komen. De hanglamp kan de eettafel gezellig verlichten, maar ook als centraal middelpunt in de woonkamer of in een hal is hanglamp Lucide een echte eyecatcher.

Hanglamp Lucide Leanne heeft de kenmerken van een klassieke kroonluchter, maar is gemaakt volgens de laatste moderne technieken. De hanglamp biedt plaats aan in totaal 10 lichtbronnen. De plafondlamp is vervaardigd uit zwart metaal en in de E27 lamp fittingen kunt u naar wens led lichtbronnen of halogeen lichtbronnen monteren. De fittingen zijn geschikt voor lampen met E27 aansluiting en een wattage van maximaal 60 Watt.

hanglamp lucide leanne plafondlamp

Om uw eettafel, woonkamer of hal sfeervol te verlichten, kunt u ook kiezen voor led lampen met een binnenwerk van filament. Filament led lichtbronnen simuleren het lichtbeeld van de oude gloeilamp, maar zijn energiezuinig en worden minder heet. De lichtbronnen kun je optioneel meebestellen met hanglamp Lucide Leanne. Kijk hiervoor ook eens op de led lampen kiezen en kopen pagina.


Nog een mogelijkheid is om deze fraaie hanglamp uit te rusten met Philips Hue E27 led sfeerverlichting. Dan kun je de lichtsterkte en het kleurbeeld van hanglamp Lucide Leanne volledig naar wens afregelen met je smartphone of tablet. Natuurlijk kan de lamp ook worden bediend met een gewone dimmer, of een slimme dimmer zoals de Hue Tap!

De collectie lampen van Lucide bevat meer creatieve en fraaie hanglampen met een unieke uitstraling. Zo is er een kleinere uitvoering van de Lucide Leanne met plaats voor 6 lichtbronnen.

  • Hanglamp van zwart metaal
  • Afmetingen (HBD) H 190 cm x B 70 cm x D 75 cm
  • Plaats voor 10 E27 lichtbronnen van max 60 Watt (excl.)
  • De lamp is in hoogte verstelbaar
  • Eenvoudig aan te sluiten op een dimmer (excl.)
  • Tip; aansturen met Philips Hue!


Lees ook de artikelen over Kay designlampen serie Fury, de Biegert & Funk design wandklok en het Somfy draadloos digitaal alarmsysteem. Voor meer informatie over led lampen kun je de led lampen keuzehulp gebruiken.

hanglamp Lucide Leanne

112,49
4

Hanglamp Lucide Leanne

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids