fm badeend doucheradio balvi quack duck radio

FM badeend doucheradio

Is dit een grap? Ja en nee. Deze badeend heeft een geintegreerde FM radio en kan prima dienst doen als doucheradio. Drijvend in de badkuip of op een andere plaats in de badkamer, laat deze grappige badeend je naar je favoriete radiozender luisteren. Ontspan volledig met deze FM badeend in je badkamer!

De FM badeend doucheradio is een leuk speeltje en werkt op 3 AAA penlite batterijen. Vanzelfsprekend is de badeend spatwaterdicht, maar niet volledig waterdicht. Het is dus wel de bedoeling dat deze badeend rustig blijft ronddobberen. Ook kun je hem een vaste plek geven in de badkamer.

fm badeend doucheradio balvi quack duck radio

Badeend met FM radio

Deze eenvoudige doucheradio of badradio is een slim en voordelig alternatief voor dure badkamer radiosystemen. Deze kun je tegenwoordig in je badkamer laten installeren. Natuurlijk is het fijn om in je nieuwe badkamer ook je favoriete muziek te kunnen beluisteren. Iedereen die de badkamer onlangs nog heeft verbouwd, maar niet gekozen heeft voor een inbouwsysteem, kan dit oplossen met deze FM badeend doucheradio.

Door het kopje van de badeend te draaien kun je op AM/FM je favoriete radiozender kiezen en het volume regelen. Gezien de lage prijs van deze doucheradio moet je er geen wonderen van verwachten op het gebied van geluidskwaliteit. Maar he; als cadeautje en voor iedereen die geen zin heeft in een badkamer verbouwing… Als goedkope doucheradio is deze badeend een leuk hebbeding!

Mocht je interesse hebben in een doucheradio of badkamer audio systeem van hogere kwaliteit, dan zijn er onder andere van Aquasound goede audiosystemen voor de badkamer te koop. Een voorbeeld hiervan is het Aquasound N-Joy Music Center. Dit systeem kun je koppelen met je smartphone en kun je, met hulp van een installateur, in je badkamer laten installeren.

Lees ook de artikelen over de i-Size autostoeltjes, Apple AirPods draadloze oortjes en de Snapchat Spectacles bril.

FM badeend doucheradio

13,99
3

FM badeend douche radio

3.0/5

Plus

  • Badeend en doucheradio in 1
  • Lage prijs

Min

  • Niet waterdicht
  • Geen hoge audiokwaliteit

Bericht auteur: Reviewgids