Black & Decker bladzuiger bladblazer met opvangzak

Black en Decker bladblazer

Met een Black en Decker bladblazer en bladzuiger ben je er zeker van dat jouw tuin supersnel weer netjes is. In het najaar vult de tuin zich al snel weer met bladeren en takken van struiken en bomen. Met jouw Black en Decker BEBLV300-QS, kun je alle bladeren en takjes op een grote hoop blazen. Maar met hetzelfde gemak zuig je ze ook op. De bladblazer wordt namelijk aan je geleverd met een opvangzak. De opvangzak heeft een capaciteit van maarliefst 72 liter en draag je comfortabel op je rug. De Black en Decker heeft een handige connectieslang tussen de bladzuiger en de opvangzak, waardoor je altijd de maximale bewegingsvrijheid houdt tijdens het zuigen of blazen.

De versnipperfunctie van deze Black & Decker bladzuiger is eveneens dik in orde. Veel plek nemen de opgezogen bladeren niet in; de versnipperaar zorgt ervoor dat je lang kunt doorgaan met bladeren opzuigen voordat je de opvangzak moet legen. De versnipperfunctie van de Black & Decker bladzuiger heeft een dubbele functie; de blaadjes komen in kleine stukjes in de opvangzak terecht. Dit versnipperde groen is ook gemakkelijk te gebruiken als bodembedekker in je tuin of border.

Black & Decker bladzuiger bladblazer met opvangzak
Krachtige en handzame bladzuiger en bladblazer

Met een toerental regelaar kun je het zuig- en blaasvermogen van de bladzuiger naar eigen wens afregelen. Deze krachtige bladblazer beschikt over een elektromotor met een blaas- en zuigsnelheid tot ruim 400 kilometer per uur. De Black en Decker BEBLV300-QS bladblazer werkt op netstroom. Om je vrij door je tuin te kunnen bewegen met deze degelijke bladblazer, is het te adviseren om een verlengsnoer te gebruiken. Dat is dan ook een mogelijk nadeel van deze bladblazer; hij is niet draadloos!

De opvangzak met opgeblazen blad kun je met behulp van de handige opening eenvoudig legen. De armbelasting wordt tot een minimum beperkt doordat je de opvangzak op de rug kunt dragen. Deze bladzuiger is dit najaar je beste vriend in de tuin!

Toch liever een accu bladblazer?

Als je liever een draadloze accu bladzuiger en bladblazer zou willen kopen, dan kan dat. Houd er echter wel rekening mee dat accu bladblazers en accu bladzuigers met gelijkwaardig vermogen een stuk prijziger zijn! Een alternatief zijn bladblazers en bladzuigers op benzine. Hieronder vind je diverse links naar interessante accu bladblazers en accu bladzuigers. Verder kun je voor jouw bladblazer online ook bladblazer en bladzuiger onderdelen kopen. Misschien is de opvangzak van jouw bladzuiger wel aan vervanging toe?

Black & Decker accu bladzuigers en bladblazers
Accu bladblazer van Lidl
Krachtige professionele accu bladblazers van Bosch

Lees ook de artikelen over de Fatboy Headdemock hangmat, de Boretti terrasverwarmers en de Gardena robotmaaiers. Of lees hier hoe je slim je tuin kunt besproeien met behulp van de Eve Aqua smart water controller.

Black & Decker bladzuiger

114,95
4.25

Black & Decker BEBLV300-QS

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *