Black & Decker bladzuiger bladblazer met opvangzak

Black & Decker bladzuiger

Nu het najaar weer is begonnen, vult de tuin zich al snel weer met bladeren en takjes van struiken en bomen. Met een Black & Decker bladzuiger ben je er zeker van dat je je tuin in een mum van tijd weer helemaal aan kant hebt.

Bladzuiger met rugzak

Met deze Black & Decker bladzuiger, modeltype BEBLV300-QS, kun je alle bladeren en takjes op een grote hoop bazen. Maar met hetzelfde gemak zuig je ze ook eenvoudig op in de meegeleverde opvangzak. De opvangzak heeft een capaciteit van maarliefst 72 liter en draag je comfortabel op je rug. De Black en Decker heeft een handige connectieslang tussen de bladzuiger en de opvangzak, waardoor je altijd de maximale bewegingsvrijheid houdt tijdens het zuigen of blazen.

De versnipperfunctie van deze Black & Decker bladzuiger is eveneens dik in orde. Veel plek nemen de opgezogen bladeren niet in; de versnipperaar zorgt ervoor dat je lang kunt doorgaan met bladeren opzuigen voordat je de opvangzak moet legen. De versnipperfunctie van de Black & Decker bladzuiger heeft een dubbele functie; de blaadjes komen in kleine stukjes in de opvangzak terecht, maar dit versnipperde groen is ook gemakkelijk te gebruiken als bodembedekker in je tuin of border.

Black & Decker bladzuiger bladblazer met opvangzak
Krachtig en handzaam bladzuigen en bladblazen

Met een toerental regelaar kun je het zuig- en blaasvermogen van de bladzuiger naar eigen wens afregelen. Deze krachtige bladblazer beschikt over een elektromotor met een blaas- en zuigsnelheid tot ruim 400 kilometer per uur. De Black en Decker BEBLV300-QS bladblazer werkt op netstroom. Om je vrij door je tuin te kunnen bewegen met deze degelijke bladblazer, is het te adviseren om een verlengsnoer te gebruiken.

De opvangzak met opgeblazen blad kun je met behulp van de handige opening eenvoudig legen. De armbelasting wordt tot een minimum beperkt doordat je de opvangzak op de rug kunt dragen. Deze bladzuiger is dit najaar je beste vriend in de tuin!

Lees ook de artikelen over de Fatboy Headdemock hangmat, Boretti terrasverwarmers en de Gardena robotmaaiers.

Black & Decker bladzuiger

114,95
4.25

Black & Decker BEBLV300-QS

4.3/5

Post Author: Reviewgids